Faʻafefea ona faʻaaoga TeamViewer


TeamViewer o se polokalama e mafai ona fesoasoani i se tasi ei ai se faafitauli i komepiuta pe a vavalalata lenei tagata i lana PC. Atonu e manaʻomia le tuʻuina atu o faila taua mai le tasi komipiuta i le isi. Ma e le na o mea uma, o le faʻatinoga o lenei mamao mamao e lautele. Faafetai ia te ia, e mafai ona e fatuina ni konafesi atoa i luga o le initaneti ae le gata.

Amata ona faʻaaoga

Laasaga muamua o le faʻapipiʻi lea o le TeamViewer polokalama.

A maeʻa le faʻapipiʻi, e fautuaina e fatu se tala. O lenei avanoa o le a mafai ai ona maua avanoa faaopoopo.

Galulue ma "Computer and Contacts"

O se ituaiga tusi faʻafesoʻotaʻi. E mafai ona e mauaina lenei vaega i le kilikiina o le aū i le tulimanu pito i lalo o le faamalama autu.

A maeʻa le faʻailoga, e tatau ona e filifili le galuega e manaʻomia ma faʻaaoga faamatalaga talafeagai. O lenei auala e faʻaalia ai le faʻafesoʻotaʻi i le lisi.

Fesootai i se PC mamao

Ina ia tuʻuina atu i se tasi le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai i lau komepiuta, latou te manaʻomia le fesiitaiga o faʻamatalaga patino - ID ma le upu faila. O lenei faʻamatalaga i le vaega "Faataga le Puleaina".

O le tagata o le a faʻafesoʻotaʻi o le a ulufale i lenei faʻamatalaga i le vaega "Pulea le komepiuta" ma maua le avanoa i lau PC.

I lenei auala, e mafai foi ona e fesoʻotaʻi i komepiuta o faʻamaumauga e te tuʻuina atu.

Faaliliuina atu o faila

O le polokalama ua faatulagaina se avanoa sili ona faigofie e fesiitai ai faamatalaga mai le tasi komipiuta i le isi. O TeamViewer ei ai se atunuʻu maualuga-maualuga, o le a le faigata ona faʻaaogaina.

Toe faʻafou le komepiuta fesoʻotai

Aʻo faʻagasolo tulaga eseese, atonu e manaʻomia le toe amataina o le PC mamao. I lenei polokalama, e mafai ona toe amataina e aunoa ma le leiloa o le fesoʻotaʻiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le pepa "Gaoioiga", ma i le lisi autu e aliali mai - Toe toe fai. O le isi mea e tatau ona e kiliki "Faatali se paaga". Ina ia toe faʻaauau le fesoʻotaʻiga, kiliki "Toe faʻafesoʻotaʻi".

Mea e ono tutupu i le taimi e galulue ai ma le polokalama

E pei o le tele o polokalama faakomepiuta, o lenei tasi e le lelei atoatoa. Pe a galulue ma TeamViewer, o faafitauli eseese, mea sese ma isi mea e tupu i nisi taimi. Ae ui i lea, toetoe lava oi latou uma e faigofie ona foia.

  • "Faʻailoga: E le mafai ona amataina le faʻailoga Rollback";
  • "WaitforConnectFailed";
  • "TeamViewer - E le o sauni. Siaki le fesoʻotaʻiga";
  • Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga ma isi.

Faaiuga

O mea uma nei e mafai ona aoga i le tagata faʻaaoga masani i le faagasologa o le faʻaaogaina o TeamViewer. O le mea moni, o le faʻatinoga o lenei polokalama e lautele atu.