ZipGenius 6.3.2

A faʻaaogaina se PC ile fale lea e fesoʻotaʻi i ai se masini lolomi lolomi, e le faigata ona faʻapipiʻi pepa ma maua ai faʻamatalaga talafeagai. Ae afai e tupu le galuega i totonu o le upega tafailagi lea e tele komepiuta ma tusitala, ona tulaʻi lea o le fesili e uiga i le faʻapipiʻiina o se telefoni feaveai o mea e suʻesuʻeina, faʻapea foʻi isi faʻamatalaga i le tele o tagata faʻaoga e teu ai le taimi ma sili atu galuega. E mafai ona faafaigofieina lenei galuega e ala i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa. Mo masini Hewlett-Packard, HP Digital Sending o le a sili ona faigofie.

Faʻasoaga o faʻamatalaga faʻamaonia

O le galuega autu a HP Digital Sending o le auina atu lea o faʻamatalaga mataʻitusi i le tele o tagata faaaoga i le taimi e tasi. E mafai ona e auina atu faʻamatalaga i tagata o loʻo mulimuli mai:

  • I se pusa fesoʻotaʻiga telefoni i luga o soʻo se komepiuta e fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga e ala i se fesoʻotaiga poʻo le fesoʻotaiga;
  • Via FTP i se nofoaga mamao;
  • E ala ile imeli;
  • Fax;
  • I Microsoft SharePoint, ma isi.

O le HP Digital Sending na te tuʻuina atu pepa faʻataʻoti i faatulagaga nei:

  • PDF;
  • PDF / A;
  • Tiff;
  • Jpeg ma isi

E le gata i lea, e lagolagoina ai le gafatia e auina atu faatasi ai ma ata o faʻamatalaga faaopoopo ma metadata.

Faʻaliliuina o pepa

O le HP Digital Sending package e aofia ai se aoga faʻapitoa mo le faʻaogaina o ata i ni tusitusiga. Lagolagoina e aofia ai le gagana Rusia.

Puipuiga o faʻamatalaga

E mafai ona puipuia faʻamaonia kopi numera a le HP mai le faʻalavelave, faafetai i le faʻamaoni. E moni le faʻamaoni e faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le avanoa LDAP ma faʻaaogaina le Microsoft Windows.

O le puipuiga o faʻamatalaga e faʻatino e ala i le SSL / TLS.

Faʻamaumauga o faʻatinoga

O faʻatulagaga uma a le HP Digital Sending e mafai ona vaʻaia i totonu o le log log.

I se isi faamalama, o se auiliiliga o mea na fai na faʻaalia ma le mafai ona tuʻuina atu le ripoti i le CVS format.

Tua i tua

O le kopiina o le HP Digital Sending ua mafai ai ona toe faʻaleleia i se masini fesoʻotaʻi ma toe faʻafoʻi ai faʻamatalaga.

Mama

  • Faʻafeiloaʻi galuega faʻatusaina fesoʻotaiga;
  • Le i ai o le atinaʻe Rusia-gagana.

Faʻafitauli

  • O le polokalama e sili ona lelei mo le galulue faatasi ma Hewlett-Packard masini, ma o le lagolago atoatoa mo masini mai isi maketi e le o mautinoa;
  • Le download le tusi talosaga e te manaʻomia e lesitala i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Hewlett-Packard;
  • O le polokalama lava ia e saoloto, ae o le gafatia e pulea se numera tele o masini e manaʻomia ai le faʻatauina o se laisene mo vaega fesoʻotaiga taʻitasi.

HP Digital Sending o se meafaigaluega gafatia mo le fesiitaiga o faʻamaumauga faʻamaonia mai scanners i se faʻalapotopotoga o tagata faʻaoga i totonu o se fesoʻotaiga poʻo luga o le Initaneti. Ae o le mea e leaga ai, o le polokalame e taulai tele i oloa a Hewlett-Packard.

Tikiagi le HP Digital Sending mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

HP Printer Software Tagata matamata ataata Lego mamanu mamanu HP Image Ata Photo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
HP Digital Sending o se polokalama mo pepa o faʻamaumauga o meafaigaluega ma tuʻuina atu faʻamatalaga faaeletonika i tagata faʻaoga. Faʻaaogaina i totonu o fesoʻotaiga e fesoʻotaʻi ai masini o Hewlett-Packard.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Hewlett-Packard
Tau: Faʻatau
Toa: 354 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.08.01.772