Tikiake taʻavale mo Samsung SCX-3200

O Samsung o se tasi o kamupani tele i le lalolagi, lea o loʻo punouai i le gaosia o meafaigaluega eseese. Faatasi ai ma le lautele la latou lisi oa latou oloa o loo i ai le tele o faataitaiga o tusitala. O aso nei o le a tatou faamatalaina le faagasologa o le sailia ma le siiina o avetaavale mo le Samsung SCX-3200. O ē e faʻaaogaina lenei masini e mafai ona faamasaniina i latou lava i filifiliga uma mo le faʻatinoga o lenei faagasologa ma filifili se tasi o nei masini.

Tikiai taʻavale mo le lomitusi Samsung SCX-3200

Muamua, faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i se komepiuta po o le komepiuta ma se laupepa faapitoa eoʻo mai ma le masini. Faʻamolemole, ona mulimuli lea i faatonuga o le auala filifilia.

Metotia 1: Fesoasoani Lagolago a le HP

I le taimi muamua, sa auai Samsung i le gaosiga o lomitusi, ae na ia faatauina atu ona lālā i HP, ma o le mea na mafua ai ona siitia atu faamatalaga uma ma faila o oloa i luga o le upega tafailagi o le kamupani ua taua i luga. O le mea lea, o tagata e ona ia mea faigaluega o le a manaomia le faia o taga nei:

Alu i le ofisa aloaia HP support

  1. Tatala se 'upega tafaʻilagi faigofie mo oe ma e alu i le pepa aloaia HP lagolago.
  2. I le faʻamaufaʻailoga e te vaʻai i le lisi o vaega. Faatasi ai ma i latou e maua "Polokalame ma avetaavale" ma kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. Faʻaali ata i oloa lagolagoina. O loʻo e suʻeina le masini lomitusi, ma filifili le mea talafeagai.
  4. Ulufale mai le igoa o lau oloa i le laina faapitoa e faʻaalia ai se lisi o mea uma avanoa. Faatasi ai ma i latou, saili le mea talafeagai ma le kiliki-i luga o le laina.
  5. E ui lava o le 'upega tafaʻilagi ua mamanuina mo le faʻaalia faʻafuaseʻi o le faiga faʻaoga, e le masani ona tupu. Matou te fautua atu ao lei maua mai faila, ia mautinoa o saʻo le ata o le OC ma le loloto na faʻamaʻo saʻoina. Afai e le o le tulaga lenei, sui le taʻavale i le lima e ala i le filifilia o le faʻailoga mai le lisi o le pop-up.
  6. E totoe na o le faʻalauteleina o le vaega avetaʻavale ma kiliki le ki "Download".

A maeʻa le download, tatala le faʻapipiʻi e amata le faʻatulagaina o faila mo le masini lomitusi Samsung SCX-3200.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

O le fesoʻotaiga o loʻo i ai se numera tele o polokalame o loʻo taulaʻi atu i le fesoasoani i tagata e saili ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai. Toeitiiti lava o sui uma o ia polokalama komepiuta i luga o le algorithm tutusa, ma e eseese i le i ai o isi meafaigaluega ma gafatia.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O loʻo i ai foi se tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea o loʻo aofia ai faʻamatalaga auiliili mo le sailia ma le siiina o faila talafeagai mo vaega ma pitonuʻu i le polokalame DriverPack Solution.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID ID

O meafaigaluega uma lava e tuʻuina atu i ai lana lava numera tulaga ese, faʻafetai i le sao o le faʻaogaina o le masini ma faʻaoga le polokalama faʻaogaina. O lenei tulafono e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai se avetaʻavale talafeagai. O le faʻasologa o le lolomiina o Samsung SCX-3200:

VID_04E8 & PID_3441 & MI_00

O faʻamatalaga auʻiliʻili pe faʻapefea ona suʻe ma ave avetaʻavale i se PC e faʻaaoga ai se faʻamatalaga i totonu o la tatou isi tusiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

I le OS OS, o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga taʻitasi e faʻamatalaina e se meafaigaluega faʻapipiʻi faapitoa. E le gata i lea, o loʻo i ai se meafaigaluega e mafai ai e oe ona suʻeina ma ave se avetaavale e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama poʻo isi 'upega tafaʻilagi. Ma ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. E ala i "Amata" alu i "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  2. I luga aʻe o le lisi o mea uma, sue le ki "Faʻatuina le Lomitusi".
  3. Samsung SCX-3200 o le lotoifale, o lea filifili le mea talafeagai i le faamalama e tatala.
  4. O le isi laasaga o le filifilia lea o le taulaga lea e fesoʻotaʻi ai le masini i le komepiuta.
  5. A uma ona faʻamalamalamaina taʻiala uma, o le a tatalaina se faamalama, o le a faʻaalia ai se suʻesuʻega aunoa mo mea uma e maua. Afai e le aliali mai le lisi pe a maeʻa ni nai minute pe e te leʻi mauaina le tusitusi manaʻomia i totonu, kiliki "Faʻafouina faʻafouga".
  6. I totonu o le laina faʻamaʻoti mai le gaosiga ma le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega, ona alu loa lea.
  7. Seti se igoa fetaui talafeagai e faʻalelei ai le galulue ma.

E leai se isi mea o le a manaʻomia mai ia oe, o le faagasologa o le suʻeina, siiina ma le faʻapipiʻiina o le otometi.

I luga, e mafai ona e faamasani i auala eseese e fa mo le sailia ma le faapipiiina o avetaavale talafeagai mo le Samsung SCX-3200. O le faagasologa atoa e le faigata ma e le manaʻomia ai le i ai o nisi tomai ma tomai mai le tagata faʻaaogaina. Tau lava o filifili se filifiliga talafeagai ma mulimuli i faatonuga.