Tali Vitio Vitio

MiniSee o le polokalama faʻapitoa mai le gaosi mea masini komepiuta ScopeTek. Ua mamanuina e faʻaalia ata mai le mea pueata, pueina o ata vitio ma le faʻasologa mulimuli ane o le faʻamatalaga na maua. E leai se mea i totonu o le meafaigaluega o lenei polokalama lea e mafai ona aoga i tagata e mananao e faasaʻo vitiō ma ata, e naʻo mea uma lava e manaʻomia e fesoasoani ai e puʻe ma puipui le ata.

Saili ma tatala faila

O faʻataʻitaʻiga autu uma e faia i le televise o le MiniSee. I le itu tauagavale o se tamai masini e faʻaaoga ai le sailiga ma le tatalaina o ata. Faʻaalia ata i le itu taumatau o le faamalama. Faʻasalaga, faʻafouina le lisi o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai meafaigaluega i le laulau i luga.

Ave ata pue vitio

O le MiniSee ei ai se mea faapitoa e mafai ai ona e pueina ata vitio. Ua faalauiloaina se faamalama faaopoopo, lea e mafai ai ona e matamata i se ata, sulu, kopi pe tatala se vitio ua teuina i luga o se komepiuta mo maimoa.

O le faʻaaogaina ma uiga o le mea pueata o loʻo faʻaogaina o loʻo maua i se isi faamalama. O iinei e mafai ona e vaʻaia ai le ID ID, lona igoa, faʻaali ala, faʻamatalaga e uiga i le faʻamalosi, tuai ma le numera o laupapa i le lua. Fai se isi masini galue ma o le faʻamatalaga o le a vave faʻafouina.

Vitio ma le tafe o seti

O le MiniSee ei ai se faʻatulagaina o le faʻatulagaina o avetaʻavale mo le masini fesoʻotaʻi. Ua vaevaeina le faamalama o le faatulagaga i ni tafaa se tolu, i totonu o vaega taʻitasi o le numera o le video, coder camera or video processor gain ua setiina. Faʻatasi ai ma nei tulaga, e mafai ona e suluʻi, taofi, faʻatulaga saʻo tulaga mo le malamalama, gamma, faʻatusatusaga, saturation ma le fana i le malamalama.

E le gata i lea, e tatau ona matauina meatotino tau tafe. O loʻo tuʻuina i totonu o se faamalama faʻatusatusa, i mea e sili ona manaʻomia. O iinei e mafai ona e setiina le ata vitio, faaiuga mulimuli, fua faʻatatau, lanu lanu ma le faʻamalosi, lelei ma vavave i le va o vaʻa.

Faiga Faʻapipiʻi Lagolago

MiniSee lagolagoina le toetoe o ata uma o ata vitio ma ata. O se lisi atoa oi latou e mafai ona maua i le lisi e fetaui. O a latou sailiga ma sailiga sailiili ua faʻapipiʻiina foi iinei. Faʻafeagai ma le igoa o le faʻatulagaga manaomia, siaki le atigipusa e vavaeeseina ai mai le sailiga pe faʻatagaina le tatalaina vave i luga o le suʻesuʻega.

Faiga faila

O le polokalame fuafuaina e le faʻaaogaina e fatuina ai ata o se faatulagaga, tulaga lelei, faatulaga se igoa mo i latou e ala i le faaletonu ma faasaoina i luga o le komepiuta. Faʻatulagaina ma suia suiga faʻapitoa e faia i le faasologa faʻatulagaina o fetuunaiga. O iinei e mafai ona e setiina ai se igoa faʻamaonia ma suia le faila faila. Ina ia alu i le auiliiliga auiliili, ia kiliki "Filifiliga".

I totonu o se faamalama eseese, o le siitia o le sitaili e faatulaga ai le uiga sili ona lelei. E le gata i lea, o loʻo i ai se avanoa e setiina ai se faʻalavelave faifai pea, faʻatagaina le faʻamalosi, faasaoina faʻatasi ai ma le faʻafesoʻotaʻi ma fetuutuunai le faiga e tetee atu ai.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Lisi tele o faatulagaga na lagolagoina;
  • Taʻiala auiliiliga o avetaavale ma faʻasologa o ata;
  • Suʻega suʻesuʻe.

Faʻafitauli

  • Le lava ni mea e teuteuina ai ata;
  • Leai se gagana Lusia;
  • O le polokalame e tufatufa atu i le ScopeTek meafaigaluega.

O le MiniSee o se polokalame faigofie e fuafua faapitoa mo ata matamata ma pueina vitio e faʻaoga ai masini ScopeTek. O se galuega sili ona lelei i lana galuega, o loʻo i ai uma mea faigaluega ma galuega talafeagai i luga o le laupapa, ae leai ni avanoa lelei mo le faʻataʻitaʻia o le faʻamatalaga na maua.

DinoCapture AmScope Tagata matamata ataata USB microscope software

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MiniSee o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma ScopeTek digital cameraras. O lona gaioiga e aofia ai se seti o meafaigaluega atonu e te manaʻomia e matamata ai ma teu ai se ata i le taimi moni.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ScopeTek
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.1.404