Faʻafefea ona fatuina se faʻataʻitaʻiga (mai au ata ma musika)

Talofa

E tofu le tagata ma ana ata e fiafia i ai ma manatuaina: aso fanau, faaipoipoga, aso faamanatu, ma isi mea taua na tutupu. Ae mai nei ata e mafai ona e faia se ata faasolo saʻo, lea e mafai ona maimoaina i luga o le televise pe sii mai i le va fealoai. fesoʻotaʻiga (faʻaalia au uo ma au masani).

Afai e 15 tausaga talu ai, ina ia mafai ai ona faia se faʻataʻitaʻiga sili ona maualuga, e tatau ona e maua se "ato" lelei o le malamalama, i nei aso ua lava le iloa ma mafai ona taulimaina ni polokalame se lua. I lenei tusiga o le a ou laa atu i lea laasaga i le faagasologa o le faia o se ata faasolo o ata ma musika. O lea ia tatou amata ...

O mea e te manaʻomia mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. E masani lava, o ata o le a tatou galulue ai;
  2. musika (faʻaaliga uma ma na o leo malulu e mafai ona faʻaofi pe a iai ni ata);
  3. faapitoa Faʻaaoga faʻataʻitaʻiga (Ou te fautuaina le Bolide Slideshow Creator, o le sootaga i lea mea e maualalo i le tusiga.);
  4. o sina taimi e faʻatautaia ai nei tamaoaiga uma ...

Bolide Slideshow Tagata Foafoa

Sitepu aloaia: //slideshow-creator.com/eng/

Aisea na ou filifili ai e taofi i lenei aoga? E faigofie:

  1. o le polokalama e leai se totogi (e leai ni pusa tioata natia poo ni isi lava faʻamatalaga "lelei" i totonu);
  2. fatuina o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faigofie ma vave (faʻasalalauga maualuga e faʻaaogaina le tagata fou, i le taimi e tasi e faʻamaopoopo ai galuega faʻatulagaina);
  3. lagolagoina e lomiga taʻutaʻua uma a Windows: Xp, Vista, 7, 8, 10;
  4. atoa i le gagana Rusia.

E ui lava e le mafai ona ou fesoasoani ae tali e mafai ona e fatuina se ata faasolo i se faila vitio masani (mo se faataitaiga, iinei ou te paʻi atu i ni nai faatonu i le gagana Rusia:

Fausia se ata faʻasolo

(I laʻu faʻataʻitaʻiga, na ou faʻaaogaina na o se ata o se tasi o aʻu tusiga. E le o se mea pito sili ona lelei, ae o le a latou atagia lelei le galuega ma le polokalama ma manino)

Laasaga 1: faʻaopoopo se ata i le galuega

Ou te manatu o le afifiina ma le tatalaina o se talosaga e le tatau ona mafua ai ni faafitauli (o mea uma lava e tulaga tutusa, pei o isi polokalame mo Windows).

A maeʻa le faʻalauiloaina, o le mea muamua e tatau ona e faia o le faaopoopo atu lea o se ata i lau galuega (tagai fig 1). Mo lenei mea ei ai se mea faapitoa. button i luga o le meafaigaluega i le "Ata"E mafai ona e faʻaopoopo mea uma, e oʻo lava i le lumanaʻi, e ono aveesea mai le poloketi.

Fig. 1. Faaopopoina o ata i le galuega faatino.

Laasaga 2: ata o ata

O lea la o le taua taua: e tatau ona faatulaga uma ata faaopoopo i le faasologa o la latou faaaliga ile ata o le ata. E faigofie tele lenei mea: na o le tosoina o le ata i totonu o le faavaa, lea o loʻo i lalo o le faamalama (tagai i le Ata 2).

E manaʻomia lou faʻatulagaina o ata uma o le ae maua i le faʻauʻuina o le faʻamatalaga.

Fig. 2. Faʻafeiloaʻi ata i le galuega.

Laasaga 3: Filifilia o suiga i le va o ata

O le ata i luga o le laupepa pe a matamata i se ata faasolo o suiga, pe a mavae se taimi, e sui le tasi i le isi. Ae e mafai ona latou faia i auala eseese, mo se faataitaiga: faʻataʻoto ifo mai luga, e sau mai le ogatotonu, faʻamalo ma aliali mai i ni kenepa, ma isi.

Ina ia filifilia se fesuiaiga patino i le va o ni ata se lua, e tatau ona e kiliki i le pito i lalo o le faamalama, ona filifili lea o le suiga (vaai ma le totoa i le Ata 3).

I le auala, e tele naua suiga i le polokalama ma filifilia le mea e te manaʻomia e le faigata. I le faaopoopo atu i ai, o le polokalama o le a vave ona faʻaali atu pe faʻafefea foliga poʻo lenei suiga.

Fig. 3. Suiga i le va o faʻataʻitaʻi (filifiliga o mamanu).

Laasaga 4: Faʻaopoopoina o Musika

E sosoo ma le "Ata"o loʻo i ai se faʻamau"Failauga faila"(tagai i le fuga mumu i le ata 4). Ina ia faaopoopo musika i le poloketi, tatala lenei tab ma faʻaopoopo i faila leo talafeagai.

Ona faigofie lea ona ave le musika i lalo ifo o ata i le pito i lalo o le faamalama (tagai i le ata 4 i luga o le aisa samasama).

Fig. 4. Faʻaopoopoina o musika i le poloketi (faila faila).

Laasaga 5: faʻaopoopo le faʻamatalaga i ata vitio

Masalo e aunoa ma se tusitusiga faaopoopo (faʻamatalaga i le ata o loʻo tupu) i se faʻataʻitaʻiga - e mafai ona faʻaalia "mago"(Ioe, ma nisi o mafaufauga i le taimi e mafai ona faʻagaloina ma e le malamalama i le toatele oi latou o le a vaʻai i le faamaumauga)

O le mea lea, i le polokalama, e mafai ona e faigofie ona tuʻuina atu le tusiga i le nofoaga tonu: na o le lolomiina o le "T", i lalo o le matamata e matamata i le ata faʻataʻitaʻi. I laʻu faʻataʻitaʻiga, sa na ona ou faaopoopoina le igoa o le saite ...

Fig. 5. Faaopoopo mea i ataata.

LAASAGA 6: faʻapolopolo le ata o le faʻataʻitaʻiga

A faʻafetaui mea uma ma faʻaopoopo mea uma, o mea uma e manaʻomia o le laveaʻi lea o le taunuʻuga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Save Video" button (tagai i le Ata 6, o le a faia ai se faʻataʻitaʻiga).

Fig. 6. Faasaoina o le vitio (ata faʻasolo).

Laasaga 7: faʻavasegaina o le filifiliga ma sefe nofoaga

O le laasaga mulimuli o le faʻamaʻoti mai po o fea le faatulagaga ma le mea e teu ai le faʻataʻitaʻiga. O faʻalapotopotoga ua tuʻuina atu i le polokalame e sili ona lauiloa. I le faʻamuamua, e mafai ona e filifili soʻo.

Na o sina taimi. Atonu e le i ai ni codecs i lau polokalama, afai e te filifilia le faatulagaga sese, o le polokalama o le a tupu mai ai se mea sese. Codecs fautuaina e tuʻuina atu, o se filifiliga lelei o loʻo tuʻuina atu i se tasi o aʻu tala:

Fig. 7. Le filifiliga o le faatulagaga ma le nofoaga.

LAASAGA 8: Siaki le ata faʻataʻitaʻi ua maeʻa

O le mea moni, ua saunia le faʻataʻitaʻiga! O le taimi nei e mafai ona e matamata i ai i soʻo se tagata taalo ataata, luga o le TV, tagata taʻalo ata, papa, ma isi. (faataitaiga i le ata 8). E pei ona i ai, e leai se mea e sili atu i lenei faagasologa!

Fig. 8. Faʻasalafa sauni! Playback i le Windows standard player 10 ...

Vitio: tatou te faʻaoga le malamalama

I luga o lenei tusiga ua maeʻa. E ui i le tele o le "mumu" o lenei faiga o le fatuina o se ata faasolo, ou te le masalosalo o le tele o tagata faaaoga (oe le iloa le foafoaga ma le gaioiga o le vitio) - o le a mafua ai se afa o lagona ma fiafia pe a uma ona matamata i ai.

Mo faʻaopoopoga i luga o le autu o le tusiga o le a ou loto faafetai, manuia galuega ma vitio!