E faʻafefea ona suia le taufaʻaiusiusi o le kiona i Windows

O faʻamatalaga o loʻo i lalo o le a talanoaina pe faʻafefea ona suia le poutu o le kiore i le Windows 10, 8.1 poʻo le Windows 7, faʻatulaga la latou seti (autu), ma pe ae manaʻo ai - tusa lava pe faia sau oe ma faʻaaoga i totonu o le polokalama. I le auala, ou te fautuaina le manatuaina: o le uʻa e te tietie ai ma le kiole po o le paʻu i le isi itu o le lau, e le o le pepese, ae o le kusi o le kiore, ae mo nisi mafuaaga e le saʻo le tele o tagata (peitai, i Windows, o loo i ai pine i le pusa o le Cursors).

O faila o le peu poutū e ave ai .cur po o extension extensions - o le muamua mo se fuainumera mataʻitusi, le lona lua mo se mea faʻafiafia. E mafai ona e siiina mai ni faʻaufaʻailoga mai le Initaneti pe faia oe lava ia ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa poʻo le toetoe a aunoa ma i latou (O le a ou faʻaali atu le ala mo se faʻasolosolo malie).

Faʻataʻoto

Ina ia mafai ona suia ia pito i luga o le kiore ma seti oe lava, alu i le komiti e puleaina (i le Windows 10, e mafai ona vave faia lenei mea e ala i le sailiga i le faletusi) ma filifili le vaega "Mouse" - "Pointers". (Afai e le oi ai le mea o le kati i totonu o le komiti e pulea ai, ia fesuiai le "View" i le pito i luga taumatau i "Ata").

Ou te fautuaina e muai faʻapolopolo le polokalame o loʻo i ai nei i le kiona, ma afai e te le fiafia i lau galuega fatufatuaʻi, e mafai ona e toe foʻi atu i uluaʻi faʻamatalaga.

Ina ia suia le pepese o le kiore, filifili le faʻailoga e sui ai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻamaumauga masani" (o le aū fana), kiliki "Suʻesuʻe" ma faʻamaonia le ala i le faila i luga o lau komepiuta.

E tutusa foʻi, pe a manaʻomia, suia isi faʻamatalaga ia oe lava.

Afai na e sii maia le seti atoa (autu) o ata i luga o le Initaneti, ona masani lea i totonu o le pusa faatasi ai ma mataitusi e mafai ona e mauaina le faila file .inf e faapipii le autu. Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi, kiliki "Ui", ona alu ai lea i le seti o matagi o le kiore Windows. I le lisi o fuafuaga, e mafai ona e maua se autu fou ma faʻaaogaina, ona otometi ai lea ona faʻaaogaina uma faʻataʻoto kusi uma.

Faʻafefea ona fatuina lau lava palakalafa

E i ai auala e fai ai se faʻasolosolo mautu i le lima. O le mea pito sili ona faigofie, o le fatuina lea o se png file ma se faʻamatalaga manino ma lau faʻasologa (souris 128 × 128), ona faʻafeiloaʻi ai lea i le file .cur o le fetuu e faʻaaoga ai se liʻo i le initaneti (Na ou faia i converio.co). E mafai ona faʻapipiʻi le mea e mafai ai ona fai i totonu o le masini. O le le lelei o lenei metotia o le le mafai ona taʻu mai le "mea o lo o galue" (o le tuutuuga o le u), ma o le mea e le mafai ai ona laʻititi ifo i lalo o le tulimanu pito i luga o le ata.

E tele foʻi polokalame e leai se totogi ma totogi mo le fatuina o au lava ata o le kiota ma le faʻafiafia. E tusa ma le 10 tausaga talu ai na ou fiafia ai ia i latou, ae o lenei ua le tele ni mea ou te fautuaina, sei vagana ai Stardock CursorFX //www.stardock.com/products/cursorfx/ (o lenei fausiaina o loo i ai se seti o polokalama matagofie a Windows). Atonu o le a mafai e le aufaitau ona faʻasoa o latou lava ala i faʻamatalaga.