Kingo Root 1.5.6.3234


O nisi 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻalagolago lava i luga o Internet Explorer, e naʻo le saʻo le faʻaalia o mea i totonu o lenei masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pulega ActiveX poʻo nisi masini plug-ins a Microsoft e mafai ona tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi, o le mea lea e mafai ai e tagata faʻaaogaina o isi tagata sailiili ona faʻafeiloaʻi o le a le faʻaalia lenei mea. O le aso o le a tatou taumafai e foia se faafitauli talitutusa ma le fesoasoani a le IE Tab faaopoopo mo le Mozilla Firefox browser.

IE Tab o se faʻaopoopoga faʻapitoa faʻapipiʻi mo Mozilla Firefox, lea e faʻaaogaina e ausia ai le saʻo o faʻaaliga o itulau i le Fire Fox, lea e le mafai ona vaʻaia muamua i se faʻatautaia masani mo Windows.

Faʻaopoopoina o le IE Tab add-on mo Mozilla Firefox

E mafai ona e alu sao e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga o le IE Tab e ala i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga, ma saili lenei faʻaopoopoga e ala i le fale faufale faaopoopo-fale Firefox. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le pito i luga taumatau o le masini le tafaoga o le masini tautaua ma filifili le vaega i le faamalama pop-up "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga", ma i le pito i luga o le itu taumatau o le faamalama i le pa saili, ulufale i le igoa o le taimi e manaʻomia - IE Tab.

O le muamua o le lisi o le a faʻaalia le sailiiliga o loʻo matou sailia - IE Tab V2. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau"e faʻaopoopo i Firefox.

Ina ia faamaea le faʻapipiʻi e te manaʻomia e toefaʻatasi ai le masini. E mafai ona e faia lenei mea e ala ile malilie i le ofoina atu, ma toe toe faʻafou le uepi i luga oe lava.

I le avea ai ma se IE Tab le faʻaaoga?

O le taʻiala i tua o le IE Tab e faʻapea, mo na saite e te manaʻomia ai le tatalaina o itulau e faʻaaoga ai Internet Explorer, o le faʻaopoopoga o le a faʻaalia ai le galuega a le Microsoft initaneti i Firefox.

Ina ia mafai ona fetuunai le lisi o nofoaga o le a faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiina o Internet Explorer, kiliki i luga o le lisi autu i le tulimanu pito i luga o Firefox, ona alu lea i le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga". Latalata i le IE Tab faʻafatia le ki "Faʻatonu".

I le lisi "Faʻaalia tulafono" i autafa o le "Nofoaga" koluma, lisi le tuatusi o le upega tafailagi o le a faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiina o Internet Explorer, ona kiliki ai lea o le ki "Faaopoopo".

Afai e faaopoopo uma nofoaga talafeagai, kiliki le ki. "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".

Siaki le aoga o le faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau o le auaunaga, lea o le a otometi lava ona iloa ai le masini matou te faʻaaogaina. E pei ona mafai ona e iloa, e ui i le mea moni tatou te faʻaaoga Mozilla Firefox, o le 'upega tafaʻilagi' ua faʻamatalaina o Internet Explorer, o lona uiga o le faʻaopoopoga o mea e faʻaopoopoina.

IE Tab e le o se faʻaopoopoga mo tagata uma, ae o le a aoga tele mo i latou o loʻo mananao e faʻamautinoa le soʻotaga i luga o le upega tafaʻilagi e tusa lava pe manaʻomia Internet Explorer, ae latou te le mananao e faʻalauiloa se masini taʻaloga e le o lauiloa.

Tikiake le IE Tab mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia