Skype faafitauli: e le aoga le mea pueata

Afai e tatau ona poloka le avanoa i le Odnoklassniki i luga o se komepiuta, e iai ni fofo i lenei galuega. E tatau ona manatuaina i nisi o tulaga, o le tagata o loʻo e poloka le avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi o le a mafai ona tatala e aunoa ma ni faʻafitauli, pe afai na te iloa pe na faʻapefea ona faʻasaina.

E uiga i auala e poloka ai tamaiti aoga

I nisi tulaga, ina ia taofia le avanoa i Odnoklassniki, e te le manaʻomia se mea e sii mai ai, ae ia faʻaaoga le polokalama. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau ona manatuaina o se loka e matua faigofie ona pulea.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi lau Initaneti ma fai atu ia te ia e poloka le 'upega tafaʻilagi, ae o le a tele se taimi, ma atonu o le ae totogi mo le poloka.

Metotia 1: Pulea Matua

Afai ei ai sau laupepa poʻo isi polokalame ua faʻapipiʻi i lau komepiuta o loʻo i ai le galuega "Pule Faatamā"ona mafai lea ona e faʻapipiʻiina. I lenei tulaga, ina ia mafai ona toe ulufale i le saite, e tatau ona e ulu atu i le upega tafailagi na e faʻamaonia. E le mafai foi ona e poloka uma le 'upega tafaʻilagi, ma faʻaalia nisi faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se tagata faʻaaoga e faʻaalu i luga o lenei 'upega tafaʻilagi nai lo se taimi faapitoa i le aso, o le a otometi le polokaina o le' upega tafaʻilagi mo se vaitaimi faʻatulagaina.

Mafaufau i le faʻatulagaga "Pule Faatamā" faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o le Kaspersky Internet Security / Anti-virus antivirus. Ae e te leʻi faʻaogaina lenei mea, e fautuaina e fatuina se isi tala i luga o le komepiuta. O le a fiafia o ia i le tagata o loʻo e taumafai e puipuia mai tamaiti aoga.

O aʻoaʻoga i lenei mataupu e pei o lenei:

  1. I le faamalama autu o le antivirus, saili le tab "Pule Faatamā".
  2. Afai o le taimi muamua lea e te faʻaaoga ai "Pule Faatamā", ona talosagaina lea o oe e sau i luga ma se uputusi. E mafai ona faʻalavelave tele.
  3. Ia vaʻai nei le tala talafeagai ina ia mafai ai ona faʻaogaina ia tulaga. "Pule Faatamā".
  4. Mo nisi tulaga saʻo, kiliki i le igoa o le igoa.
  5. Kiliki le lisi "Initaneti"i luga o le itu tauagavale o le lau.
  6. Lenei i le ulutala "Puleaina o nofoaga asiasi" siaki le pusa "Malosiaga avanoa i nofoaga mai le vaega ua filifilia".
  7. Filifili iina "Mo tagata matutua". I lenei tulaga, o fesoʻotaʻiga vavave lautele uma o le a taofia e ala i le le mafai.
  8. Afai e te manaʻo e maua ni risosi, ona kiliki lea o le sootaga "Faʻatonu Tuusaunoaga".
  9. I le faamalama faʻaaoga le faamau "Faaopoopo".
  10. I totonu o le fanua "Tuatusi Tuatusi Upega Tausi" tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi, ma lalo "Gaioiga" siaki le pusa "Faataga". I totonu "Ituaiga" filifili "Tuatusi tuatusi Upega".
  11. Kiliki "Faaopoopo".

Metotia 2: Faaopoopoga o le Telefoni

Ae leai se polokalame faʻapitoa ma e te le manaʻo e sii i latou, ona mafai lea ona e faʻaogaina galuega e faʻaaogaina e ala i le le mafai ona faʻaaogaina i luga o faʻamatalaga i ona po nei.

Ae ui i lea, o le poloka e fesuisuiai le eseesega e faalagolago i luga o le masini. I nisi, soʻo se 'upega tafailagi e poloka vave, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o nisi faʻaopoopoga faʻaopopo, ma i le tulaga o isi suʻega, mo se faʻataʻitaʻiga, ma Google Chrome ma Yandex Browser, e tatau ona e faʻaopoopo nisi masini plug-ins.

I isi au tusiga e mafai ona e faitau pe faapefea ona poloka nofoaga i Yandeks.Browser, Google Chrome, Mozila Firefox ma Opera.

Metotia 3: Faʻatoʻa le faila faila

Faʻasaʻoina o faila faila au, e le mafai ona e faatagaina lenei mea poʻo lena 'upega tafaʻilagi e faʻaulu i lau PC. Mai se itu tau tomai faapitoa, e te le polokaina le 'upega tafaʻilagi, ae na o le suia o lona tuatusi, talu ai le faʻalauiloaina o le faʻalapotopotoga, o lona uiga, o se itulau avanoa. O lenei metotia e fetaui lelei i luga o faʻataʻitaʻiga ma nofoaga uma.

Faatonuga mo le teuteuina o le faila au foliga faapenei:

  1. Tatala i luga "Saili" ma alu i le tuatusi lenei:

    C: Windows System32 drivers etc

  2. Saili le faila i le igoa au. Ina ia maua vave, ia faʻaoga le sailiga i le faʻailoga.
  3. Tatala lenei faila i Tagalaʻau poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia faapitoa, pe a fai e faʻapipiʻi i luga o se PC. Mo le faaaogaina Tagalaʻau kiliki i luga o le faila ma filifili le filifiliga mai le lisi autu "Tatala ma". Ona i ai lea i le faamalama o le polokalama, saili ma filifili Tagalaʻau.
  4. Tusi se laina i le pito i tua o le faila.127.0.0.1 ok.ru
  5. Faasao suiga e faʻaaoga ai le ki "File" i le tulimanu pito i luga. I le lisi o le matūua, kiliki i luga o le filifiliga "Faasaoina". A maeʻa ona faʻaaoga uma suiga pe ae taumafai e tatala le Odnoklassniki, o le a alu se itulau avanoa seia oʻo ina aveese e se tasi le laina na e tusia.

E tele auala e puipuia ai Odnoklassniki i luga o le komepiuta. O le sili ona lelei e mafai ona valaʻau "Pule Faatamā", aua o le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona tatalaina le laupepa pe afai na te le iloa le upu faʻaulu na e ulu muamua i ai. Ae ui i lea, i isi tulaga, o le lokaina e sili atu ona faigofie ona fetuunai.