Faʻafeiloaʻi faila o le FLAC i MP3 i le initaneti

MP3 o le masani masani mo le teuina o faila faila. O le faʻamalosi faʻaletonu i se auala faʻapitoa e mafai ai e oe ona ausia se vaeluaga lelei i le va o le leo lelei ma le mamafa o le tuufaatasiga, lea e le mafai ona taʻua e uiga i le FLAC. O le mea moni, o lenei faatulagaga e mafai ai e oe ona teuina faʻamaumauga i se gaʻo sili atu e toetoe lava a leai se faʻamalosi, lea o le a aoga mo audiophiles. Ae ui i lea, e le o tagata uma ua faamalieina i le tulaga pe a sili atu i le tolu-minute le maualuga ole tolu megabytes. Mo ia tulaga, ei ai tagata liliu mai i le initaneti.

Suʻe le FlAC audio i le MP3

O le liuaina o le FLAC i le MP3 o le a faʻaitiitia faʻaitiitia ai le mamafa o le tuufaatasiga, faʻamaʻiina i ni nai taimi, ae o le a leai se faʻaaliga faʻaitiitia i le lelei o le toe foʻi. I le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, o le ae maua ai faatonuga i le liliu mai ma le fesoasoani o polokalame faʻapitoa, o iinei o le a tatou iloiloina ai ni filifiliga se lua mo le gaosia e ala i punaoa a le initaneti.

Vaʻai foi: Folau FLAC i le MP3 e faʻaaoga ai polokalama

Metotia 1: Zamasal

O le 'upega tafaʻilagi muamua o loʻo i ai se atinaʻe Igilisi, ae e le taua lenei mea, talu ai o le pulega iinei e le ogatasi. Taumafai ia e vaʻaia e leai se totogi e mafai ona e faʻatinoina le failaina o faila i le taimi e tasi e tusa ma le 50 MB, pe afai e te manaʻo atili, resitala ma faʻatau se faʻasalaga. O le faagasologa o le liua e faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Zamzar

  1. Tatala le itulau autu o le uepisaite Zamzar, alu i le lisi "Fesuiaiga Faʻasologa" ma kiliki "Filifili Faiga"e amata faʻaopoopo leo puʻe leo.
  2. I le faʻaaogaina o le komepiuta tatala, saili le faila, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O faʻaopoopoga o peʻa o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻamaufaʻailoga e tasi i lalo ifo, e mafai ona e faʻaumatia i latou i soo se taimi.
  4. O le laasaga lona lua o le filifili lea o se faatulagaga mo le liua. I lenei tulaga, mai le lisi o le pa'ū, filifili "MP3".
  5. E totoe na o le kiliki i luga "Liliu mai". Siaki le pusa "Email When done?"pe afai e te manaʻo e maua se faʻamatalaga e ala i meli pe a maeʻa le taualumaga o le gaioiga.
  6. Faatali mo le liua ia maeʻa. E tele taimi e manaʻomia ai pe a fai o faila faila e mamafa.
  7. Tulaʻi le taunuʻuga i le kiliki o le pepa "Download".

Sa matou taitaia se suega laitiiti ma iloa ai o lenei auaunaga e mafai ona faʻaititia ai faila e oʻo atu i le valu taimi pe a faʻatusatusa i la latou uluai fuʻa, ae o le maualuga e le o se mea e faʻafuaseʻi ona faʻaitiitia, aemaise lava pe a fai o le toe foʻi i luga o le tala faʻatatau o tupe.

Metotia 2: Suiga

E tele taimi e tatau ai ona sili atu i le 50 MB o faila leo i le taimi, ae le totogiina se tupe, o le auaunaga i luga ole laiga e le aoga mo lenei faʻamoemoe. I lenei tulaga, matou te fautua atu e gauai atu i le Convertio, o le liua lea e faʻatusatusa i le mea e pei ona faʻaalia i luga, ae o loʻo i ai ni uiga faapitoa.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Tahiti

  1. Alu i le itulau autū o le liliu mai e ala i soʻo se masini ma amata faʻaopoopo peʻa.
  2. Filifili faila talafeagai ma tatala.
  3. Afai e talafeagai, i soo se taimi e mafai ona e kiliki "Faʻaopopo nisi faila" ma sau nisi o lipine leo.
  4. Ia tatala nei le lisi o pop-up e filifili ai le faatulagaga mulimuli.
  5. Saili MP3 i le lisi.
  6. A maeʻa le faʻaopoopoga ma le faʻatulagaga o le a kiliki "Liliu mai".
  7. Mataʻituina le alualu i luma i le lava taʻaloga, o loʻo faʻaalia o se pasene.
  8. Faʻamau i faila komipiuta faila uma.

O loʻo avanoa le liliu mai mo le faʻaaogaina e aunoa ma se totogi, ae o le maualuga o le faʻamalosi e le maualuga i Zamzar - o le faila mulimuli o le a tusa ma le tolu taimi e itiiti ifo nai lo le muamua, ae ona o lenei mea, e ono sili atu le lelei o le toe foʻi atu.

Vaʻai foi: Tatala le faila leo Audio a le FLAC

O a tatou tusiga o le a oʻo mai i se iʻuga. I totonu, na faʻafeiloaia oe i ni punaoa i luga o le initaneti mo le faaliliuina o faila faʻalogo a le FLAC i le MP3. Matou te faʻamoemoe ua matou fesoasoani ia te oe e taulimaina le galuega e aunoa ma se faigata. Afai oi ai sau fesili i lenei autu, ia e lagona le saoloto e fesili ia i latou i faʻamatalaga.