Faʻafefea ona poloka se tagata faʻaaoga ile Instagram


E tusa ai ma aʻoaʻoga a Instagram, o le numera o tagata faʻaoga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e silia ma le 600 miliona. O lenei auaunaga e mafai ai e oe ona tuufaatasia le faitau miliona o tagata i le salafa o le lalolagi, e vaʻai i le aganuʻu a se tasi tagata, matamata tagata lauiloa, saili uo fou. Ae paga lea, faafetai i le lauiloa o le tautua na amata ona tosina mai ma le tele o le le atoatoa po o le le fiafia i tagata, o lana galuega autu o le faaleagaina o le olaga o isi tagata e faaaogaina Instagram. O le tauivi ma i latou e faigofie - ua lava le na o le tuʻuina atu o poloka i luga ia i latou.

O le galuega a tagata faʻapipiʻi sa i ai i le Instagram talu mai le amataga o le tautua. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le a tuʻuina atu se tagata e le o manaʻomia i luga o lau palania patino, ma o le a le mafai ona e vaʻai i lau talaaga, e tusa lava pe avanoa lautele. Ae faʻatasi ai ma lenei mea, o le a le mafai ona e matamata i ata o lenei tagata, e tusa lava pe matala le talaaga o se teʻo poloka.

Lokaina le tagata faaaoga i le telefoni

  1. Tatala le faʻamatalaga e te manaʻo e poloka. I le pito i luga taumatau o le faamalama, ei ai se atigipusa ei ai se atigilima e tolu-dot, kiliki i luga o le a faʻaalia ai se isi lisi. Kiliki le ki i totonu. "Pupuni".
  2. Faamautu lou manao e poloka se tala.
  3. O le polokalama o le a logoina ai oe ua uma ona poloka le tagata ua filifilia. Mai le taimi nei, o le a otometi lava ona mou ese mai lau lisi o le au fai saofaga.

Lokaina le tagata faaaoga i luga o komepiuta

I le tulaga e tatau ona e poloka le teugatupe a se tagata i luga o lau komepiuta, e tatau ona matou vaʻai i le itulau i luga o le initaneti o le talosaga.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le' auʻaunaga ma faʻatagaina lau faʻamatalaga.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  3. Tatala le faʻamatalaga o le tagata e te manaʻo e poloka. Kiliki i le taumatau luga o le atigipusa ma se tolu tolu. O le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i luga o le lau, e tatau ona e kiliki le ki "Luni lenei tagata faaaoga".

I se auala faigofie, e mafai ona e fufulu lau lisi o le au faipisinisi mai i latou e le tatau ona latou fesootaʻi ma oe.