Fausia le leoleo i le initaneti


O le faʻalogologo i lau pese e sili ona e fiafia i ai, faʻalogologo i pu, atonu e manaʻo le tagata e tuʻu lenei pese i le logo, ae faʻapefea pe afai e telegese le amataga o le faila leo ma ou te fia maua se tali i luga o le leo tele?

Auaunaga i le Initaneti mo le fatuina o leo

O loʻo i ai se numera tele o polokalama e fesoasoani i tagata faʻapipiʻi e tipi musika i na taimi i mea latou te manaʻomia ai. Ma afai e leai se avanoa i ia polokalame, ma e leai se manaʻoga e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaaogaina, o auaunaga i le initaneti o le a oʻo mai i le laveaʻi. E matua faigofie lava ona faʻaaoga, ma e le manaʻomia e le tagata faʻaoga le "ia fitu ona taamilosaga i lona muaulu" e fatu ai sana lava pese.

Metotia 1: MP3Cut

O le sili lenei o auaunaga tuʻufaʻatasi i luga o le initaneti, ona e tele le tele o avanoa e fatuina ai se leo maualuga maualuga. O se avanoa faigofie ma le faigofie o le a fesoasoani ia te oe e vave amata galue i luga o le pueina o leo, ma fatuina se auala i soo se faatulagaga o se mea e sili ona manino mo le tulaga o le saite.

Alu i le MP3Cut

Ina ia fatuina se leo pese i luga o MP3Cut, ua lava le faia o nei laasaga faigofie:

  1. Muamua e te manaʻomia le lafoina o lau faila leo i le 'auʻaunaga tautua. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Tatala le File" ma faʻatali mo le 'upega tafaʻilagi e tatala ai le faʻamaufaʻailoga musika.
  2. A maeʻa lena, faʻaaogaina le taʻavale, filifili se vaega o le pese e tatau ona tuʻuina i luga o le valaau. O iinei, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tuʻuina se amataga lamolemole pe paʻu i le mama, lea e na ona e manaʻomia e fesuiaʻi ai faʻamafana e lua i luga ae o le faatonu autu.
  3. Ona e kiliki ai lea "Vaomatua", ma i le nofoaga e tasi, filifili le faatulagaga na manaʻomia e ala i le na o le kilikiina i le faamaumatau agavale.
  4. A maeʻa ona faʻataʻitaʻia e le tagata faʻaoga le leo telefoni, e teu ai le faila, e tatau ona e kiliki i le sooga "Download" i le faamalama e amata ma faatalitali mo le pese e uta i luga o le komepiuta.

Metotia 2: Inettools

O le isi auaunaga i le initaneti lea e mafai ai e oe ona tipi le faila leo e fatu ai se siva. E le pei o le tuatusi talu ai, o loʻo i ai se faʻamatalaga e sili atu le itiiti, tele naua galuega, ae mafai ai e oe ona ulufale ma le lima i le nofoaga saʻo i le pese, o lona uiga, ulufale i le amataga ma le faaiuga o le fuaitau oe lava.

Alu i Totonu

Ina ia fatuina se laina telefoni e faaaoga ai Inettools, fai mea nei:

  1. Filifili se faila mai lau komepiuta e ala i le kiliki o le ki. "Filifili", pe faʻanofo le faila i le nofoaga filifilia i le faatonu.
  2. A uma ona tuʻuina atu le faila i le 'upega tafaʻilagi, o le a tatala le faʻamaufaʻailoga leo i le tagata faʻaoga. Faʻaaogaina o tuʻituʻi, filifili le vaega o le pese e te manaʻomia mo le mama.
  3. Afai e le saʻo le teuteuina o le pese, ia faʻaaoga le tusilima tusi i lalo o le faatonu autu, faigofie i le ulufale i minute ma sekone e te manaʻomia.
  4. A maeʻa lena, pe a maeʻa uma pe a maeʻa uma le mama, kiliki "Vaomatua" ia fatuina.
  5. Ina ia sii mai i le masini, kiliki "Download" i le faamalama e tatala.

Metotia 3: Moblimusic

O lenei auaunaga i luga o le initaneti e mafai ona faigofie ona avea ma sili ona lelei o nofoaga uma na maua i luga, pe a le o le itiiti ifo-o se faʻaaliga manino ma le le lelei. E afaina ai mata ma o nisi taimi e leʻo manino le mea o le a vavaeeseina i le taimi nei. A leai, o le 'upega tafaʻilagi a Mobilmusic e lelei tele ma o le a mafai ona fesoasoani i le tagata faʻafaigofie ona fai se leo tata mo la latou telefoni.

Alu i le Mobilmusic

Ina ia faʻapipiʻi se pese i lenei 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Tatala le faila mai lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Filifili File"ona kiliki ai lea Tataloe tuʻuina atu le leo i le 'upega tafaʻilagi.
  2. A maeʻa lena, o le tagata faʻaaoga o le a tatalaina se faamalama ma se faatonu e mafai ai ona ia filifilia le vaega o loʻo manaʻomia o le pese, ma faʻafeiloaʻi ai le paʻu i le taimi e manaʻomia.
  3. E mafai foi ona e faʻaaogaina meafaigaluega faaopoopo o loʻo tuʻuina atu e le saite. Latou i lalo ole laina ma le pese.
  4. A maeʻa le galuega i le ala, e fatuina se selemani, e tatau ona kiliki le ki "Oti le Vavaega". O iinei e mafai ona e suʻeina pe fia le pese o le a mamafa pe a uma ona faʻaogaina le faila autu.
  5. I le faamalama e tatala ai, kiliki le sootaga "Faila faila"e sii mai ai le mama i lau masini.

A maeʻa ona toe iloilo le 'auʻaunaga i le initaneti, soʻo se tagata o le a le toe manaʻo e sii mai soʻo se polokalama. Faʻamasino oe lava ia - o le faʻafegalegaleaiga faʻafesoʻotaʻi ma le faigofie o le faʻaoga poloka le galuega a soʻo se polokalama, tusa lava po o le a le lelei, e oʻo lava i le fatuina o leo. Ioe, ioe, e leai se auala e aunoa ma se faaletonu, o auaunaga uma i le initaneti e le atoatoa, ae sili atu nai lo le ufiufi i le saoasaoa o le faatinoga ma se mea faigaluega tele.