Matou te aveesea le faasalalauga i Skype

E toatele e le fiafia i le faasalalauga ma e malamalama lelei lenei mea - o fuʻa malamalama e faigata ai ona faitau le tusiga pe tilotilo i ata, ata i luga o le lau atoa, lea e mafai ona fefefe ai tagata faaaoga. Faasalalauga i luga o le tele o nofoaga. E le gata i lea, e leʻi faʻaaogaina e ia ni polokalama lauiloa na faʻauluina i fuʻa i le taimi nei.

O se tasi o nei polokalama e aofia ai le faʻalauiloaina o Skype. O le faʻasalalauga i totonu o lenei mea e matua manaia, aua e masani ona faʻaalia le fesoʻotaʻi ma le autu autu o le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaalia se tagavai i se nofoaga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina. Faitau faʻatasi ma o le ae iloa auala e faʻagata ai faʻalauiloa ile Skype.

O lea, pe faʻapefea ona aveese faʻasalalauga i Skype? E tele auala e faʻaumatia ai lenei sasa. Seʻio tatou suʻesuʻeina taʻitasi.

Le faʻaaogaina o faʻasalalauga e ala i le faatulagaina o le polokalama lava ia

O faʻasalalauga e mafai ona faʻavaivaia e ala i le faatulagaina o Skype lava. Ina ia faia lenei mea, amata le talosaga ma filifili mea nei: Meafaigaluega> Faʻatonu.

Ma le isi, e tatau ona e alu i le "Saogalemu" tab. E i ai se siaki, o loʻo nafa ma le faʻaalia o faasalalauga i totonu o le talosaga. Aveese ma kiliki "Save."

O lenei nofoaga o le a aveesea ai na o se vaega o le faasalalauga. O le mea lea, e tatau ona e faʻaaoga isi auala.

Taofia faasalalauga e ala i le faila faila a le Windows

E mafai ona e faia faʻasalalauga e le o uta mai Skype ma tuatusi upega tafaʻilagi a Microsoft. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e toe tuusaʻoina le talosaga mai faʻasalalauga faatosina i lau komepiuta. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le faila faila, lea e tu i le:

C: Windows System32 drivers etc

Tatala lenei faila i soʻo se tusitala o tusitusiga (o le a faia e le Notepad masani). O laina nei e tatau ona ulu atu i le faila:

127.0.0.1 rad.msn.com
127.0.0.1 apps.skype.com

O nei lauga o lauga lea e oʻo mai ai faasalalauga i le Skype polokalama. A maeʻa ona e faaopoopoina nei laina, faʻaoga le faila faila ma toe amata Skype. Faasalalauga e tatau ona mou ese.

Talo le polokalama i le faʻaaogaina o se tusi lona tolu

E mafai ona e faʻaaogaina se polokalame faʻapipiʻi faʻasalalauga lona tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Adguard o se meafaigaluega sili ona lelei e faʻaumatia ai faʻasalalauga i soʻo se polokalama.

Tikia ma faʻapipiʻi le Pule. Faʻasaʻo le tusi talosaga. O le faamalama autu o polokalama o loʻo mulimuli mai.

I le faʻamuamua, e tatau i le polokalame ona faʻaletonu le faʻasalalauga i faʻalauiloa uma, e aofia ai Skype. Ae e mafai lava ona e faaopoopo i ai le faamama. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Seti".

I le faamalama e tatala, filifili "Talosaga talosaga".

O lea e tatau ona e faaopoopo Skype. Ina ia faia lenei mea, tusi i lalo le lisi o polokalama ua uma ona filiga. I le faaiuga, o le ai ai se faamau mo le faaopoopoina o se talosaga fou i lenei lisi.

Kiliki le ki. O le polokalama o le a sailia mo sina taimi ia talosaga uma o loʻo faʻapipiʻi i lau komepiuta.

O se taunuuga, o le a faʻaalia se lisi. I le pito i luga o le lisi o loʻo i ai se manoa sailiili. Ulufale atu "Skype" i totonu, filifili le polokalama Skype ma kiliki le ki e faʻaopoopo ai polokalame filifilia i le lisi.

E mafai foi ona e faʻamaonia mai le igoa patino o le Custody pe a fai o le Skype e le o faʻaalia i totonu o le lisi e faʻaaoga ai le taʻalo talafeagai.

Skype e masani lava ona faʻaogaina i le auala lenei:

C: Polokalama Polokalama (x86) Skype Telefoni

A maeʻa ona faʻaopopoina, o le a puipuia uma faasalalauga i le Skype, ma e mafai ona e fesoʻotaʻi atu ma le saogalemu e aunoa ma ni faʻalauiloa ofo ofo.

O lenei ua e iloa le auala e faʻagata ai faasalalauga i Skype. Afai e te iloa nisi auala e faʻaumatia ai faʻasalalauga fuʻa i le polokalama leo tele - tusi i faʻamatalaga.