Aveese faila i WinRAR

Mo le mamanu faʻavae o togalaau faʻatoʻaga, o loʻo i ai se faʻatinoga faigofie ma faigofie ona aʻoaʻoina le X-Designer program.

E ui lava i le mea moni e faapea o lenei talosaga ua faʻasaʻolotoina mo se taimi umi ma e leʻi toe faʻafouina, e le foliga mai e le talafeagai ma e le talafeagai. Faatasi ai ma le fesoasoani a le X-Designer, e mafai ona e vave faia se ata o le mamanu o le fuafuaga a le teritori e faʻaaoga ai faʻapotopotoga o elemene eseese faletusi. O le polokalame na atiae i Rusia, o le mea lea e le tatau i le tagata faaaoga ona i ai ni faafitauli i le puleaina o le atinaʻe. O le faagasologa o le fatufatuina o se poloketi e maualuga lona manava, ma e vave foi ma faigofie.

Mafaufau i galuega autu o le polokalame X-Designer ma saili pe faapefea ona fetaui mo manaoga o le mamanu o le laufanua.

Vaʻai foi: Polokalame mo le faʻasologa o le laufanua

Tatalaina o se vaaiga ata

Ina ia mafai ona malamalama lelei i le mafai gafatia o le polokalame ma iloilo lona tulaga talafeagai mo le faia o galuega, ua talosagaina le tagata e tatala se suʻega i mea o iai.

Fausiaina o se saite

Aʻo leʻi amataina le galuega i se poloketi fou, ua fuafua le X-Designer e fuafua le tele o le nofoaga, tuʻu le igoa ile vaomatua, filifili le aso e faʻaalia ai le ata.

Faʻaopoopoina o Avanoa o le Potutusi

Talu ai e mafai ona tatou fatuina le mamanu o la tatou togalaau i le na o le faʻaaogaina o tuufaatasiga o elemene ua saunia, o le galuega sili ona taua o le polokalama o le fetuunaiga ma le tele o le faletusi tusi. O le faʻamaumauga o elemene o loʻo faʻatulagaina i le tele o numera o vasega, e aofia ai mea uma e mafai ona tuʻuina i totonu o le faʻafanua.

I le tasi itu, o le faletusi o primitives e tele, ae o le mea moni e leai se lagolago a le polokalama ma o elemene fou mo le le faʻatagaina ua tuʻuina atu ni tapulaa taua i le fatufatuina o se poloketi e tutusa ma le moni.

X-Designer ei ai se faʻataʻitaʻiga masani o fale, lea e mafai ona e faʻatulagaina le tele, tulaga i avanoa, mea o fafo ma le faʻapipiʻiina o faitotoa ma faamalama.

E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻatumu le vaaiga i le tele o laau, fugalaau, fugalaau. O nei elemene uma e mafai ona faʻamalamalamaina atoa pe i ni vaega eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o ogalaau poʻo ni mea. Aʻo leʻi tuʻuina se elemene i se vaaiga, e mafai ona e seti le setete i se taimi patino o le tausaga.

O mea lava ia e tasi e pei o vao e mafai ona faʻatulagaina mo isi elemene o le potutusi - faʻamalama, pa puipui, nofoa, nofoa afi. punavai, vaituloto ma isi mea. Mo nei mea faitino, e mafai ona e filifilia le meafaitino ma le faʻatulagaga.

Faʻalelei o le vaitau

I le X-Designer program, e tele le gauai e totogi i le faʻaalia o le ata i taimi eseese o le tausaga. Faʻaaogaina o se vaega faapitoa, filifili le vaitau, aso ma le taimi o faʻaaliga. Pe a filifilia se filifiliga taumalulu, o le eleele e vave lilofia i le kiona, o laau e leiloloa laʻau, ma fugalaau fugalaau mai fugalaau.

Faʻamatalaga o le faʻaalia o mea faitino i vaitau o loʻo faʻatutu i ona meatotino pe a filifilia mai se faletusi.

O le lanu o le mutia ma laʻau, o le tulaga o le la i le lagi, ma uiga o le siosiomaga e faalagolago i le vaitau. O le galuega e matua iloga lava ma aoga pe a faʻalauiloaina togavao faʻapitoa i totonu o le galuega.

Tofi faʻamalosia

X-Designer ei ai se tusitaiala faigofie ma faʻaogaina le fanua. O le faʻaaogaina o se pulumu e matua faigofie lava ona fatufatu mauga ma atuatuvalega. O le pulumu e mafai foi ona faʻamalosoloina ni faʻauiga maoaʻe o le toomaga poʻo le faʻasaina maualuga o le mauga. O faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona faatumulia i le vai pe aveeseina mai iina.

O le maualuga o le faʻateleina ma le faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma le ratous o le pulumu impact, ua seti i mita. Le faʻatonutonuina o le mea e faʻalelei ai faʻavae.

Fausiaina o laufanua

Avanoa i le X-Designer o vaega ia o moli, o moega, ma lawn lea e faʻavaeina i luga o faʻavae o faʻamaufaʻailogaina. O mea taua ia e le mafai ona filifilia i le vaaiga ma e mafai ona faʻaaogaina na o le faʻaaogaina o le palota filifiliga. E mafai ona natia, tapeina, ma suia o latou inisiua ma anotusi.

Lisi o Faʻamau

O mea taitasi uma o le vaaiga o loʻo faʻaalia i le pule, pe mafai ona maua ma faʻasaʻo se vaega o le vaaiga. I totonu o le faamalama e tolu itu, o le a mafai ona e nanaina ni mea faitino ma le le atoatoa.

Faʻaaliga ata Photorealistic

O le tagata faʻaaoga e iai le tomai e faʻatulagaina ai ni fuainumera se lima e tuu ai le mea pueata ma pueina ata. O le fatuina o se bitmap e alu sina taimi, ma o lona uiga e toetoe lava a tutusa ma foliga e iloa e le tagata vaai i le taimi moni. O le mea lea, o le talafeagai o le faʻaaogaina o le masini e faʻaauau pea le finauga. O le ata o Gotvuyu e mafai ona faʻapolopoloina i le faatulagaga BMP, JPG ma le PNG.

O lea na matou tilotilo atu ai i le sili atu ona fetuutuunai ma le faʻaogaina o le oloa mo le mamanu X-Designer, e tusa lava po o le a le matua e sili ona ofo ma lona faʻapitoa ma ana galuega.

O lenei polokalame e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina e se tagata tomai faʻataʻitaʻi ma se tagata e le o iai ni agavaa, ae na ona manaʻo e faʻataʻitaʻi lana togalaau togalaau. O le a se mea e mafai ona fai mai i le iʻuga?

Mama

- Faʻamatalaga Rusia
- Maua o fesoasoani auiliili i le faʻaaogaina o le polokalama
- Faʻasaga o se ata faataitai
- Faʻatonuga faʻapitoa ma faigofie
- Faʻaoga meafaigaluega mo le fausiaina o se toomaga
- O le gaioiga o le suiina o le ata faʻatatau i le vaitau
- Faʻalauteleina le faʻatulagaina o mea faitino

Faʻafitauli

- Se numera faatapulaa o mea faitino i le faletusi. O le le mafai ona lafoina mea fou i totonu.
- Le faʻapipiʻi faigofie i se faamalama e tolu
- Le mafai ona faia ni ata mo le galuega na faia
- Mea faʻapitoa o mea e fai ai le sone

Download X-Designer mo le leai o se totogi

Tikia mai le lomiga lata mai o le polokalama

TFORMer Designer RonyaSoft Poster Designer Lego mamanu mamanu Jeta Logo Designer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
X-Designer o se polokalama mo le fuafuaina ma le mamanu o le eria o le taulaga, lea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa i le ata mai le tagata e faʻaaogaina.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: IDDK
Tau: Faʻatau
Toa: 202 MB
Gagana: Rusia
Version: