Fausia se faʻamatalaga manino i Paint.NET

I le taimi o le fausiaina o se tusitusiga tusitusia i luga o se komepiuta, e tele taimi e faia ai ituaiga eseese o mea sese. E leai se mea leaga e tupu pe afai o se ituaiga ata laitiiti, ae a e manaʻomia le faia o se pepa aloaia, e le taliaina ia mea sese. Mo ia tulaga, o loʻo i ai polokalame e otometi ona faasaʻo mea sese i totonu o le tusitusiga. O se tasi oi latou o le Key Switcher, lea o le a talanoaina i auiliiliga i lenei tusiga.

Faʻaauau le gagana amata

Key Switcher e suia ai le gagana tusitusi o le tusitusiga ao lolomiina. A faʻagaloina e le tagata faʻaoga le fesuiaiga o le laulau ae le o le faʻasalaga, e maua se seti o tusi e le mafaamatalaina, o Kay Switcher lava ia e iloa le mea na manaʻo le tagata e lolomi, ma faasaʻo le sese na faia. Ma e tusa lava pe le faʻamatalaina e le polokalama se upu patino, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopopoina ia lava i le faamalama "Autoswitch".

Faʻasaʻo faʻamaufaʻailoga aunoa

E faʻaalia vave e le Key Switcher le faʻasaʻo i totonu o le tusitusiga ma faʻapipiʻi na o ia. O iinei o loʻo i ai se lisi atoa o upu lea e masani ona faatagaina ai ia faʻamaoni. Afai e masani ona faia e le tagata faʻaaoga se typo i se upu e leʻo i lenei lisi, e mafai ona e faʻaopopoina oe lava i le faamalama "Autocorrection".

Suiga vave o faapuupuuga

I le taimi nei, o le faaitiitia o upu mamanu ua avea ma tagata lauiloa, mo se faataitaiga, nai lo le "faafetai" latou te tusia "ATP", ma le "P.S." ua suia i le "Зы". Key Switcher e mafai ai e tagata faaaoga ona aua nei faʻalavelave i le sipelaga atoa o ia upu, aua e mafai ona faia e le tagata lava ia se sui mo ia mamanu ma avatu ai le mea saʻo. Ma afai, toe faʻaaogaina se tasi, i ana faʻaupuupuga o upu e le oi totonu o le lisi o polokalama, e faigofie ona e faʻaopopoina oe i le faamalama. "Faʻasaʻo le Tonu".

Faleoloa Faʻamatalaga

O nisi tagata faaaoga, mo se puipuiga sili atu, fatuina upu tatala e faaaoga ai upu Rusia na tusia ma le faatulagaina o se isi gagana ua mafai. Ma afai e faʻapipiʻi le Key Switcher i luga o le komepiuta, e mafai ona tupu se tulaga uiga ese: o le a saʻo le tusia o lenei upu i le polokalama ma faʻapea ona ulufale ai i le faʻamaoni sese.

O le aloese mai ia tulaga iinei. "Faleoloa Talitonuga"lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻasaoina a latou faʻatagaga faʻamaumauga. E le gata i lea, mo mafuaaga saogalemu, e le manatuaina e le polokalama le palakalafa ia lava, ae ia toe suia i se faasologa patino o fuainumera, lea e iloagofie ai le tuufaatasiga ua tuufaatasia, ma o lea e le o faia ai se sui.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Toe suia le gagana a le tagata lava ia;
  • Faʻasalaga vave o typos;
  • Suiga faapuupuu upu;
  • Lagolago mo le sili atu ma le 80 gagana faatulagaina o keyboard;
  • Le malosi e manatua ai upu tatala.

Faʻafitauli

  • A suia le laulau, o le fuʻa e foliga mai o nisi taimi e tapunia le vaega o loʻo manaʻomia ile mata.

Afai e te faʻapipiʻi le Key Switcher i luga o se komepiuta, e le mafai ona e popole i ni mea sese e mafai ona faia i le taimi o le tusiaina o le tusitusiga. O lenei polokalame e laveaiina le tele o le taimi o le a faʻaaluina i le toe faitau. E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona toe faʻatumu faʻatasi ia lomifefiloi ua fausiaina, ma faʻateleina ai lona faʻatinoga.

Download Key Switcher mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻapipiʻi Orfo Sui sui sui Punto e sui Faʻafefea ona faʻafefe Punto Switcher

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Key Switcher o se polokalame sili ona lelei e faʻasaʻoina ai ituaiga uma o sese na faia i le tusitusiga ao faagasolo lona lolomiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Michael Morozov & Mere Magic
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.7