Tala Fou e uiga i le tatalaina o le Windows 10

I le vaiaso ua tuanaʻi, o nisi o tala taua na faʻaalia e uiga i le tatalaina o le OS fou ma le faʻaleleia i le Windows 10. I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga e uiga i le faʻafouina o le faʻalauiloa ma le eseesega i le Windows 10 na atagia i le toetoe lava o lomiga fou a le gagana Rusia, ma se mea taua, i loʻu manatu, auiliiliga E leʻi taʻua (e uiga ia i latou - i le tusiga).

I le amataina, ou te iloa o le mea na ou tusia muamua i le auala e maua ai se laisene i le Windows 10 mo le leai o se totogi, pe a uma ona faasaʻo i le upega tafailagi a Microsoft, ua leai sona aoga (na o se tasi ua iai laisene laiseneina o le polokalama e mafai ona mauaina se laisene i lenei auala). Ma i le Faʻatonuga o le Faʻasalalauga o le Windows 10 tusiga, e mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i auala eseese o Windows 7 ma 8.1 o le a faʻaleleia i le Windows 10.

Faʻasologa o Eseesega ma Faʻaleleia Taualumaga

Ua faalauiloaina e Microsoft luga o luga o lana upega tafailagi se faasologa o le eseesega i le tatalaina o le Windows 10 - Home, Pro, Enterprise, ma le Aoga (o loo i ai isi mataupu, ae le fuafuaina mo le faaaogaina i luga o komepiuta, laupepa po o le komepiuta).

E mafai ona e matamata i le laulau i le upega tafaʻilagi aloaia. I se faapuupuuga, o le eseesega i tulaga manaomia i le va o lomiga a le Windows 8.1 ma le tutusa o lomiga o le Windows 10 e le o le faitauina o le lomiga eseese a le Windows 10 Education mo faalapotopotoga tau aoaoga, lea e aofia ai uiga o le Enterprise version (aoi ai i le laulau e mafai ona e vaai i se isi mea " Tuuina atu o le fale ile aoga ").

O le faʻamatalaga taua muamua: E tusa ai ma faʻamatalaga a le Zdnet o faʻamatalaga na maua mai ona punaoa, i le Windows 10 Home, o le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamalosi, tolopo pe toe fetuutuunai le faʻatulagaina o faʻafouga faʻafouga (Ae i lenei itu, ou te manatu e le tau popolega - o le a maua lenei avanoa).

E tusa ai ma le faagasologa o le faaleleia i le Windows 10, na lipotia mai e Microsoft o le a taavale atu i le aso 29 o Iulai, ae le o komepiuta uma e mafai ona maua le faafouga i le taimi lava e tasi (e foliga tutusa ma le "Reserved Windows 10" i le nofoaga o faasalalauga, lea na le i ai i le taimi e tasi mo tagata uma). I lenei tulaga, o le faʻamatalaga muamua o le a maua ai sui auai o le Polokalame Fesoasoani a le Windows 10 Insider. Mai Aokuso, O le a faʻatau atu faʻamaumauga faʻatau ma komepiuta i le Windows 10 muamua.

O le tuai i le mauaina o le faʻamatalaga e mafai ona fesoʻotai i matāʻupu o fesoʻotaiga ma masini komepiuta i luga o le komepiuta, peitaʻi, ua lipotia mai e mafai ona faʻafou le faʻafouina e tusa lava pe iai ni faʻafitauli faapena.

Toe foʻi i le Windows 10 na o le 30 aso?

Ma o le mea taua lona lua lea ou te leʻi feiloai i lomiga a le gagana Rusia, ae na ou faitauina i Europa: O tagata faaaoga oe faʻaleleia le Windows 7 ma le 8.1 i le Windows 10 o le a na o le 30 aso e avanoa e toe foʻi ai i le lomiga muamua o le polokalama. .

E tusa ai ma faʻasalalauga, i le mavae ai o le 30 aso, o le laisene muamua o le a "fesuia" i le Windows 10 laisene ma e le toe mafai ona toe faʻaaogaina le Windows tuai.

Ou te le iloa pe fia le moni o le faʻamatalaga (iinei o le ae manaomia le faitau ma le totoa le maliega o laisene pe a toe faʻafouina), ae e tatau ona e gauai atu i ai, ina ia mulimuli ane e le o se mea e faateia ai. Ae i se tulaga lautele, ou te manatu e foliga mai o le faamatalaga e foliga mai - e le gata i lea, e oo lava i loʻu manatu na amata ona toe faaleleia laʻu Windows 8.1 Pro (Retail) i le Windows 10 Pro, faʻaopoopoina le Windows 8.1 i luga o se isi komepiuta, ma i lalo o nei tulaga e faigata ai.