Faʻamaumauga i le Initaneti

E tele lava ina faigofie mo tagata faʻapipiʻi ona galulue ma faʻamaumauga i le PDF format. E mafai ona aofia uma ai sikola ma ata, pe na o ni tusitusiga. Ae faʻapefea pe afai e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o lenei faila, ma o le polokalame lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona vaʻavaʻai i le pepa e le mafai ona suia le tusiga, pe o iai le sikola o le pepa i le PDF file?

Suʻe mai le PDF i le DOC i le initaneti

O le auala pito sili ona faigofie e suia ai le faatulagaga o le faʻaaoga lea o nofoaga faʻapitoa. Lalo o tolu 'upega tafaʻilagi e mafai ona fesoasoani i se tasi e faʻasaʻo ma faasaʻo se PDF faila, faʻapea foi ma le liua i se extension .doc.

Metotia 1: PDF2DOC

O lenei auaunaga i le initaneti na faia faapitoa e fesoasoani ai i tagata faʻapipiʻiina faila PDF i soʻo se faʻaopoopoga latou te manaʻo ai. O se nofoaga faigofie e aunoa ma se isi galuega faaopoopo o le a fesoasoani tele i le faafitauli o le liua o le faila, ma ua atoatoa i le gagana Rusia.

Alu i le PDF2DOC

Ina ia mafai ona faaliliuina le PDF i le DOC, fai mea nei:

  1. O le 'upega tafaʻilagi e tele le tele o faʻatulagaga mo le liua, ma ia filifili i latou, kiliki i le filifiliga e manaʻomia.
  2. Ina ia lafoina se faila i le PDF2DOC kiliki i le ki. "Download" ma filifili le faila mai lau komepiuta.
  3. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa. E ono tele ni nai sekone po o ni nai minute - e faalagolago i le faila o le faila.
  4. Ina ia sii mai le faila, kiliki le ki. "Download", O le a faʻaalia i lalo ifo o lau faila pe a uma ona liua.
  5. Afai e te manaʻomia le liua o faila e tele, kiliki le ki. "Faʻamaonia" ma toe fai uma laasaga na faʻamatalaina i luga.

Metotia 2: Suiga

Faʻafeiloaʻi, pei o le muamua, e faʻamoemoe e fesoasoani i tagata faʻaoga e faʻaaoga fesuiaiga o faila. O se avanoa tele o le galuega o le amanaiaina o itulau, pe afai ei ai ni sikola i totonu o le pepa. Na pau le tupe toe faafoi o se tusi talosaga tele tele (i la matou mataupu o le a le manaʻomia).

Alu i le liliu

Ina ia faaliliuina le pepa o loʻo e fiafia i ai, mulimuli i laasaga nei:

  1. Afai e te manaʻomia le faaliliuina o se PDF faila i le suʻeina, ona lelei lea o le galuega o le amanaiaina o le itulau mo oe. Afai e leai, faaseʻe le laasaga ma alu i le Laasaga 2.
  2. Faʻalogo! O le faʻaaogaina o lenei uiga o le a manaʻomia ai le resitalaina i luga o le saite.

  3. Ina ia liua se faila i le DOC, e tatau ona e sii maia mai lau komepiuta poʻo mai soʻo se faila o loʻo e resitalaina. Ina ia sii mai se pepa PDF mai se PC, kiliki le ki. "Mai le komepiuta".
  4. Ina ia liua le faila faila, kiliki le ki. "Liliu mai" ma filifili le faila ile komepiuta.
  5. Ina ia maua le DOC liliu mai, kiliki "Download" faʻafeagai ma le igoa faila.
  6. Metotia 3: PDF.IO

    O lenei auaunaga i le initaneti ua taulai atoa i le galulue faatasi ma le PDF ma i le faaopoopoina i le faaliliuina o mea e ofoina atu e faaaoga ai faatonu mo le galue ai ma pepa i le PDF format. Latou te faatagaina uma le vaevaeina o itulau ma numera i latou. O lona aoga o le atinaʻe itiiti lea e mafai ona faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi mai toetoe o soʻo se masini.

    Alu i le PDF.IO

    Ina ia liua le faila manaʻomia i le DOC, fai mea nei:

    1. Faʻatau le faila mai lau masini e ala i le kiliki i luga o le ki. "Filifili se faila", pe siiina mai mai soʻo se faila o le faila o faila.
    2. Faatali mo le 'upega tafaʻilagi e gasolo ai, download le faila liliu mai ma faʻavanoa ia te oe.
    3. Ina ia maua le kopi ua maeʻa, kiliki le ki. "Download" pe teu le faila i soʻo se faila o loʻo maua ai faila tautua.

    I le faʻaogaina o nei 'auʻaunaga i le initaneti, o le a le toe i ai le mafaufau o le tagata faʻaoga e uiga i polokalame faʻa-tolu mo le faʻataʻitaʻia o faila PDF, aua o le a mafai lava ona ia faaliliuina i se faʻaopoopoga DOC ma faʻaleleia pe a talafeagai. O nofoaga taʻitasi o loʻo i luga o loʻo faʻaopoopoina ma faʻaaogaina, ae e faigofie ona faʻaoga ma galulue.