Aveese le meli meli

E le pei o le tele o punaoa i luga o le Initaneti lea e le maua ai le malosi e tape faʻamalosi ai se tala mai le faʻamaumauga, e mafai ona e taofia le pusa meli eletise. O lenei faiga e tele ni uiga, ma i le gasologa o lenei tusiga o le a tatou mafaufau i ai.

Aveese le imeli

O le a tatou iloiloina naʻo le tautua sili ona lauiloa i Rusia, o le tulaga ese o nei mea taʻitasi o loʻo taoto i totonu o le fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma isi galuega faatino i totonu o le tasi punaoa. Ona o lenei mea, o le faʻalēaogaina o meli o le a le mafua ai le faʻamalolouina o tala, lea o le a fesoasoani ia te oe i le tulaga o le manaʻoga e toe faʻafoʻi le pusa.

Manatua: Soo se meafaigaluega e faʻaleleia i le imeli e mafai ai ona toe faafoi na o le tuatusi ma le pusa lava ia, ao mataitusi o loʻo i ai i le taimi o le faʻamutaina o le a le toe faʻafoʻi mai.

Gmail

I le lalolagi i aso nei, o le toʻatele o tagata e masani ona faʻaaogaina auaunaga a Google, o latou faʻamaumauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e fesoʻotai saʻo lava i le Gmail mail service. E mafai ona faʻamalo pe tuʻu ese mai le faʻamatalaga autu poʻo le faʻaaogaina o le faʻamatalaga lautele, e aunoa ma le faʻaaogaina o tautua uma e fesootaʻi atu i ai. E mafai ona e faʻamalo naʻo le avanoa atoa, pe a manaʻomia, faʻamaonia i le numera telefoni.

Faitau atili: E faʻapefea ona tape Gmail mail

Aʻo le i faʻamaonia le meli meli poʻo lau faʻamatalaga, matou te fautuaina le lagolagoina o au talanoaga, lea na matou taʻua i faatonuga mo le sootaga i luga. O le a le gata ina faʻasaoina mataitusi, ae toe tuʻuina atu foi i se isi pusameli, e aofia ai auaunaga e le fesoʻotaʻi ma Google. Ae ui i lea, o soʻo se tulaga ma saofaga o le a toe faʻaleleia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi lau Google account

Mail.ru

E sili atu le faigofie ona aveese le atigipusa i luga o le Mail.ru auaunaga nai lo Gmail, ae e le mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le faʻaaogaina o le teugatupe. O le mea lea, afai e te manaʻo e lafoai lau meli, o faʻamatalaga uma i luga o punaoa fesoʻotaʻi o le a soloi foi. Ina ia fufulu, alu i le vaega faapitoa o le Polokalame Faʻamatalaga Mail.ru ma faatino se faʻamalolo i luga o le itulau e faʻamaonia ai le umiaina o le pusa.

Faitau atili: Faʻapefea ona taofia le meli mail.ru

E le mafai e oe poʻo isi faʻaaogaina ona maua le tuatusi meli mamao. Ae i le taimi lava e tasi, e mafai ona e toe faʻaleleia e ala i le taina i totonu o Mail.ru e faʻaaoga ai faʻamatalaga mai lau teugatupe. O faʻamatalaga uma na i lau meli ma isi fesoʻotaʻiga, ae leʻi toe faʻaleleia.

Yandex.Mail

I le faʻatusatusa atu i le tautua meli a le Gmail, o le pusa meli i luga o le Yandex.Mail e mafai ona faʻamaʻo ese mai le isi vaega o le teugatupe. O lenei mea o le a tuʻuina atu ai auaunaga taua e pei o le Yandex.Passport ma le Yandex.Money faʻatasi. Ina ia tape, e tatau ona e alu i le itulau i le seti pusa ma faʻaaoga le fesoʻotaʻiga "Aveesea". A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻamaoniga o gaioiga.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona tape se pusa meli i luga o Yandex

E tusa lava pe a maeʻa, e mafai ona toe faʻaleleia le pusameli e ala i le faatagaina o le faʻaaogaina o faʻamatalaga talafeagai. Ae ui i lea, e mafai foi ona e faʻaaogaina le faʻamaonia o le faʻasalaga i luga o le site ole Yandex, lea o le a mafai ai ona faʻaumatia au e le na o meli, ae faʻapea foi isi faʻamatalaga e uiga i auaunaga eseese. O lenei faiga e le mafai ona toe faʻaaogaina, o le mea lea e aoga ai le ave ma le lapataiga tele.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape se tala o le Yandex

Rambler / meli

I le auala lava lea e tasi e pei o le fatuina o se meli meli i luga ole laupepa Rambler / meli, o lona aveesea e faia e aunoa ma ni faʻafitauli. O lenei gaioiga e le mafai ona suia, o lona uiga, toe faʻafouina o le a le aoga. E le gata i lea, faatasi ai ma mataitusi, o faʻamatalaga uma ua faʻamaonia ma tuʻuina atu ia oe i isi galuega faatino e Rambler & Co o le a otometi lava ona tape.

  1. Alu i lau faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi Rambler, pe o le meli poʻo soʻo se isi lava fesoʻotaʻiga. Kiliki i le pito i luga taumatau o le ata ma filifili "O laʻu talaaga".
  2. Faaaoga le laulau i le itu tauagavale o le itulau e filifili ai "Fesootaiga Lautele" pe faʻafefe lima agai i le pito i lalo.

    Lenei e tatau ona e kiliki i le sooga "Aveese laʻu talaaga ma faamatalaga uma".

  3. A maeʻa ona toe faʻasalalau atu i le itulau faʻamalo, matou te fautua atu ia e faitauina ma le faʻaeteete uma lapataiga mai le sauniga ma na o le faʻagasolo e tape.
  4. I le itulau i totonu o le poloka "Faʻalogo, faʻatasi ai ma le faʻailoga, o le a soloia le Rambler & Co ID" siaki le pusa i tafatafa o mea taitasi. Afai e te siakiina nisi o na mea, o le a le mafai ona tape.
  5. I le poloka o loʻo i lalo "Faamaonia le tapeina o faamatalaga uma" ulu i totonu o lau faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamaonia. Le isi, kiliki le ki "Aveese faamatalaga uma".
  6. E ala atu i le faamalama tatalaina ua faamaonia ai le tapeina e ala i le kiliki "Aveesea".

    I le faʻamanuiaga manuia, o le ae mauaina se mataala talafeagai, lea o le a otometi lava ona vavalalata i totonu o le 10 sekone ma toe tuusaʻo atu oe i le itulau amata o le punaoa.

Matou te iloiloina uma itu taua o le lafoina o meli i luga o le upega tafaʻilagi a le Rambler ma faamoemoe na fesoasoani ia te oe ia malamalama i le auala e faatino ai lenei taualumaga. Afai e le aoga se mea, ia tatou iloa i faʻamatalaga.

Faaiuga

A uma ona matou suʻesuʻeina a matou faʻatonuga ma mea uma e fesoʻotai i ai, e faigofie ona e faʻaumatia le pusa meli e le manaʻomia, pe a tatau ai, faʻafouina pe a mavae sina taimi. Ae ui i lea, ia manatua o le mutaina o meli o se filifiliga taua ma nisi o taunuuga ma o le mea lea e le aoga le faia o lenei mea e aunoa ma se mafuaaga lelei. O le tele o faafitauli e mafai ona foia e ala i le lagolago faʻapitoa e aunoa ma le faʻaaogaina o metotia faʻamalosi.