Faʻafefea ona faʻaaogaina le Faʻasalaga Faʻatasi Mixed Portal Windows 10

I le Windows 10, e amata mai i le 1703 Creators Update, o loʻo i ai se faʻafouina o le Reality Reality ma le faʻaaogaina o le Reality Portal mo le galue faʻatasi ma le mea moni poʻo le faʻamalosia. O le faʻaogaina ma le faʻatulagaga o nei foliga e maua ai pe afai o loʻo ia te oe mea e manaʻomia ma le komipiuta po o le komepiuta e faʻapipiʻi tulaga manaʻomia.

O le tele o tagata o loʻo iai i le taimi nei e le mafai pe vaʻavaʻai i le manaʻomia ona faʻaaogaina mea moni faʻafefiloi, ma o lea o loʻo latou sailia ni auala e aveesea ai le Reality Portal, ma i nisi tulaga (pe'āfai e maua) - Faʻafefiloi moni i le Windows 10 settings. aʻoaʻoga tautala.

Faʻafefiloi moni i tulaga o Windows 10

O le gafatia e aveese ai le Seti Reality settings i le Windows 10 e tuʻuina atu e ala i le le mafai, ae e na o luga o na komipiuta ma pona feaveaʻi e mafai ona fetaui ma manaʻoga manaʻomia mo le faʻaaogaina o le moni.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga o le "Talitonuga Moni" i luga o isi komipiuta ma komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, o le ae manaomia le suia o le lisi o le resitala ina ia mafai ai e le Windows 10 ona manatu o le masini o loʻo i ai nei o loʻo ausia foi tulaga maualalo o manaʻoga.

Laasaga o le a faapenei:

  1. Amata le Faʻatonu Resitara (faʻasolo i luga o le Win + R ma ulufale regedit)
  2. Alu i le faila o le faila HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Holographic
  3. I lenei vaega, o le a e vaʻavaʻai i se igoa e igoa FirstRunNo le manumalo - faalua ona kiliki i le igoa o le parakalafa ma seti le tau i le 1 mo le (e ala i le suia o le parameter tatou te liliu i luga o le faʻaalia o laina o Mixed Reality, e aʻafia ai le mafai ona faʻamalo).

A maeʻa ona suia le tau o le parakalafa, tapuni le faatonu o le resitala ma alu i le pito i lalo - o le ae iloa ai o se mea fou "Mixed reality" ua aliali mai iina.

Aveesea o faʻamaufaʻailoga o le Reality Reality e faapenei:

  1. Alu i le Faʻamatalaga (Maua + I) ma tatala le mea "Mea Faʻafefiloi" mea na aliali mai ina ua maeʻa le teuteuina o le resitala.
  2. I le itu tauagavale, filifili le "Aveese" ma kiliki le "Faʻamama" button.
  3. Faamaonia le aveeseina o le Reality Reality, ona toe amata lea o le komepiuta.

A uma le toe faʻavaeina o le Windows 10, o le a "mou atu le mea" Reality Reality mai le faʻavae.

E faʻafefea ona aveese le felafolafoaʻi o le mea moni moni mai le lisi amata

O le mea e leaga ai, e leai se auala galue e aveese ai le faʻafefe o le Reality Portal i le Windows 10 mai le lisi o tusi talosaga e aunoa ma le afaina o isi talosaga. Ae o loʻo i ai auala e:

  • Aveese uma talosaga mai le Windows 10 Faleoloa ma fausia i totonu o talosaga UWP mai le lisi (na o le ata o le komepiuta matapiuta o le a tumau pea, e aofia ai talosaga e fausia).
  • Fai le faʻamalosaga o le Mixed Reality Portal e le mafai.

E le mafai ona ou fautuaina le auala muamua, aemaise lava pe afai o oe o se tagata faʻaaogaina, ae, e ui i lea, o le a ou faamatalaina le faiga. Taua: faʻalogo lelei i aʻafiaga o lenei auala, lea o loʻo faʻamatalaina i lalo.

  1. Fausia se mea toe faʻafou (e mafai ona aoga pe afai e le fetaui ma oe). Tagaʻi i le Windows 10 Manatu Faʻamatalaga.
  2. Tatala matala (faatoa amata le taina o le "notepad" i le sailiga i luga o le faletusi) ma faapipii le tulafono lea
@ net.exe session> nul 2> & 1 @ Er ErrorLevel 1 (echo "Run as administrator" & malolo) sc stop tiledatamodelsvc% move% y  USERPROFILE  AppData Local  TileDataLayer% USERPROFILE%  AppData  Local  TileDataLayer .to
  1. I le lisi o le lisi, filifili "File" - "Save As", i le "File File", filifili "All Files" ma teu le faila i le faalautelega .cmd
  2. Faʻasolo le faila cmd i le avea ma pule (e mafai ona e faʻaaoga le lisi o talaʻaga).

O se taunuuga, mai le Amata amataina o le Windows 10, Portal Reality Portal, o auala uma o le faleoloa, faapea foi ma taʻaloga o ia ituaiga tusi talosaga o le a mou atu (ma o le a le mafai ona faʻaopopo i ai iina).

Faʻaiʻuga: o le a le aoga le kulupu (ae mafai ona e alu i le lisi o le kulupu o le Amata amata), faʻapea ma le sailiga i luga o le galuega (o le sailiga lava ia o le a galue, ae e le mafai ona amata mai).

O le filifiliga lona lua e leai se aoga, ae atonu o le a sau se tasi:

  1. Alu i le faila C: Windows SystemApps
  2. Toe faaigoa le faila Microsoft.Windows.HolographicFirstRun_cw5n1h2txlywy (Ou te fautuaina le faaopoopoina o nisi o tala poʻo le faʻaopoopoga o le telefoni - ina ia faigofie ai ona e toe faafoi le igoa muamua o le pusa).

A maeʻa lena mea, e ui i le mea moni o le Mixed Reality Portal o le a tumau pea i le lisi, o lona faʻalauiloaina mai iina o le a le mafai.

Afai i le lumanaʻi o le a sili atu auala faigofie e aveese ai le Mixed Reality Portal, e na o lenei talosaga e faʻaaoga, ia mautinoa e faʻaopopo se taʻiala.