PuTTY 0.68


O le Flash Player o se tagata taʻalo fiafia Flash e ala mai i upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona e matamata i luga o le initaneti, faʻalogologo i musika, ma sili atu. O faʻamatalaga e faʻaaogaina i le Flash Player e sii mai ma teuina i luga o le komepiuta, o lona uiga e mafai ona "toso ese" i latou i le mafaufau.

Vaavaaia ata vitio e ala i Flash Player ua faʻapolopoloina i le faila o le polokalama, ae peitai, e le mafai ona e toso ese mai i latou mai iina ona o le seti setete seti i lau sailiga. Lalo o le a tatou tilotilo i ni auala se lua o le a mafai ai e oe ona "toso ese" le vitio o le downloadina o le Flash Player.

Metotia 1: Faʻasalalau Windows Tools

O lea, e te manaʻo e teu le vitio, vaʻavaʻai i totonu o se masini e ala i le Flash Player. Muamua e te manaʻomia e aveese i totonu o le masini le tapulaa i luga o le teuina o le ana. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaoga le Mozilla Firefox browser, e tatau ona e alu i le mea e siakiina ai le masini, i le itu tauagavale alu i le lisi "Faaopoopo", filifili le subtab "Fesootaiga"ona tusi lea o le pusa "Faʻasalaina le faʻaogaina o le faʻamaloiloina o le ' ma seti lau lapoa, mo se faataitaiga, 500 MB.

O ata uma o le Flash Player ua faʻasaoina o le a teuina i luga o se komepiuta i le faila lea:

C: Tagata faaaoga USER_NAME AppData Local Temp

Faamolemole ia maitauina o lenei pusa o loʻo natia mai i le tagata faʻaaoga e ala i le le mafai, o lea e tatau ai ona e faʻavasegaina le faʻaalia o nusipepa natia. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea", faʻatutu i le tulimanu pito i luga o le tulimanu le faʻaaliga o le faʻaaliga "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Filifiliga o Filifiliga".

Alu i le lisi "Vaʻai" ma alu ifo i le pito i tua o le lisi, lea e te manaʻomia e maka ai le meataitasi "Faaali atu faila na natia, faila ma taʻavale". Vave loa le manulele mai le pito "Fafaʻi faʻaopoopoga i ituaiga faila faʻamaufaʻailogaina". Faasaoina suiga.

Alu i le faila o le Temp, ona togi lea o faila i le tele. O le faila sili ona tele i le TMP extension o lau vitio. Kopi i luga o le komepiuta i luga o le komepiuta, kiliki-i luga o le kopi ma faia le "Igoa Igoa". Suʻe le faila i le AVI, ona faʻasaoina suiga.

Metotia 2: faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa

E sili atu ona faigofie le "toso ese" vitio o lo o utaina e le Flash Player e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoga le Flash Flash Downloader browser. Ae tatou te lei maua muamua le avanoa e talanoa atili ai e uiga i lenei faʻaopoopoga, o le mea lea o le a le mafai ona tatou talanoaina auiliili lenei mataupu.

Tikiake ata mai le Flash Video Downloader

Faamolemole ia matau o le tosoina o se faila vitio na sii mai le Flash Player mai le upega tafaʻi download e le mafai ona mautinoa 100% le manuia, o lea i lenei tulaga, o le auala lona lua e mafai ona taua e sili atu ona faigofie ma sili atu le aoga.