Fraps 3.5.99

IT-tekinolosi e le tutu tumau, o loʻo latou atinaʻe i aso uma. Na faia ni gagana fou polokalame e mafai ai e oe ona faʻaaogaina uiga uma e maua ai le komepiuta. O se tasi o gagana sili ona fesuisuiai, mamana, ma manaia o Java. Ina ia galulue ma Java e te manaʻomia le i ai o se atinaʻeina o le polokalame. O le a tatou tilotilo i Eclipse.

O le nusipepa o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaleleia le atinaʻe lea e avanoa saoloto. Eclipse o le tauvaga autu o IntelliJ IDEA ma le fesili: "O fea e sili atu?" o loʻo tumau pea avanoa. Eclipse o le IDE sili ona mamana lea e faʻaaogaina e le tele o Java ma Android atinaʻe e tusi ai ni faʻaoga eseese ile OS.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo polokalama

Faʻalogo!
Eclipse e manaʻomia le tele o faila faaopoopo, o lomiga lata mai nei e mafai ona e sii mai i luga o le upega tafaʻilagi Java aloaia. A aunoa ma latou, e le amataina e le Eclipse le faʻapipiʻi.

Tusiaina o polokalama

Ioe, Eclipse ua mamanuina mo le tusiaina o polokalama. A maeʻa le fausiaina o le poloketi, i le faila o tusitusiga e mafai ona e ulufale i le code code. I le faia o mea sese, o le a tuʻuina atu e le tagata faʻapipiʻi se lapataiga, faʻamaonia le laina na faia ai le sese, ma faʻamatalaina lona mafuaʻaga. Ae e le mafai e le tagata faʻatalanoaina ona maua ni sese talafeagai, o lona uiga, tulaga sese (faʻasologa sese, faʻatusatusaga).

Seti o le siosiomaga

O le eseesega tele i le va o Eclipse ma IntelliJ IDEA o le mafai lea ona e faʻaaogaina le siosiomaga mo oe lava. E mafai ona e faʻapipiʻi nisi masini plug-ins i luga o le Eclipse, sui ki vevela, faʻavasega le faamalama o le galuega ma sili atu. O loʻo i ai nofoaga e aoina ai faʻauluuluga aloaia ma faʻaaogaina-faʻaputuina ma o fea e mafai ona e maua ai nei mea uma mo le leai o se totogi. E mautinoa lava lenei mea.

Tusi

Eclipse ei ai se polokalama sili ona atoatoa ma faigofie-faʻaaoga i le initaneti. O le ae mauaina le tele o aʻoaʻoga e mafai ona e faʻaaogaina pe a amata ona galue i se siosiomaga pe afai foʻi e te iai ni faʻafitauli. I le fesoasoani o le a e maua ai faʻamatalaga uma e uiga i soʻo se meafaigaluega o le Eclipse ma ni laasaga taʻitasi o laasaga taʻitasi. Tasi "ae" o loʻo i le Igilisi.

Mama

1. Faʻavae-faʻavae;
2. Malosiaga e faʻaopoopo ai faʻaopoopoga ma siosiomaga;
3. Vavevave faʻatinoina;
4. Fesoʻotaiga talafeagai ma le faʻaogaina.

Faʻafitauli

1. Faʻaaogā maualuga o punaʻoa faʻalapotopotoga;
2. O le faʻapipiʻi e manaʻomia ai le tele o faila faaopoopo.

Eclipse o se siosiomaga maoae ma le malosi o le atinaʻeina o le siosiomaga lea e lauiloa mo lona fetuunaiga ma le talafeagai. E talafeagai mo le amataina o le polokalame o polokalame ma le atinaʻeina o tomai. Faatasi ai ma lenei IDE e mafai ona e fatuina galuega faatino o soʻo se tele ma soʻo se faʻalavelave.

Eclipse Free Download

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

IntelliJ IDEA Java Runtime Environment Filifilia se siosiomaga o polokalame Pascal pasi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Eclipse o se siosiomaga alualu i luma alualu i luma lea e faigofie ma faigofie ona faʻaoga ma o le a tutusa le fiafia i tagata fou faatoa taunuu mai i le matata ma tagata atinaʻe atinaʻe.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: The Eclipse Foundation
Tau: Faʻatau
Toa: 47 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.7.1