EasyAlbum 3.2


Avatar - o se tasi o elemene sili ona taua e iloa ai le auaunaga a le auʻaunaga Instagram. Ma o le asō tatou te tilotilo i auala e mafai ai ona vaʻaia atili lenei ata.

Vaʻai lau avatar ile Instagram

Afai na e fetaiaʻi ma le manaʻoga e vaʻaia le avatar i le Instagram i lona atoaga, atonu e te matauina e le mafai e le 'auʻaunaga ona faʻatupulaia. Ae o loʻo i ai pea lava auala e matamata ai faʻamatalaga au ata.

Metotia 1: Faʻaalia lomiga

I le avea ai o se tulafono, pe afai o le Instagram e faʻaaogaina se ata o se avatar, i le tele o mataupu ua uma ona lolomiina i le talaaga.

Tatala le talaaga o le tagata e te fiafia i ai ma suesue ma le totoa le lisi o lomiga - atonu o le ae mauaina le ata e te fiafia i ai ma mafai ona suʻeina auiliili, ona o le taimi nei o le Instagram e lagolagoina ai le mafai ona fua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻateleina ata i le Instagram

Metotia 2: Gramotool

Afai e le maua e le tagata o loʻo i ai le ata talafeagai i le teugatupe a le tagata, pe afai e te fiafia i le tagata ua tapunia lona itulau, e mafai ona e vaʻai i le avatar e faʻaaoga le Gramotool auaunaga i le initaneti.

Alu i le 'upega tafaʻilagi Gramotool

  1. Alu i le Gramotool 'upega tafaʻilagi i le initaneti i soʻo se masini komepiuta. O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau o le a musuia ai oe e faʻapipiʻi se sooga i le faʻailoa o le tagata faʻapitoa pe vave ona faʻamaonia lona igoa ole igoa. A uma ona e ulufale i le kiliki i luga o le ki "Vaʻai".
  2. I le isi lava taimi, o le avatar o le faʻataʻitaʻiga o loʻo talosagaina o le a faʻaalia i se lautele lautele i luga o le itulau e tasi.

Metotia 3: Upega Faʻasinomaga

Ma, i le mea mulimuli, i le auala mulimuli e matamata ai i le avatar i le Instagram, matou te faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi o le auaunaga.

Alu i le site o le Instagram

  1. Alu i le site o le Instagram. Afai e tatau ai, ia faia le faatagaga ma teu ai lau tala (mo lenei, i luga o le itulau autu, kiliki le ki "Faʻatasi"ona e ulufale ai lea i lau faʻataʻitaʻiga).
  2. Tatala le itulau o le tului - afai e te ulu atu i le 'upega tafailagi e ala i se komepiuta, o le a e vaʻai i le avatar i se laititi laʻititi nai lo le faʻaaliga e ala i le talosaga. Afai e le lava lenei mea mo oe, kiliki-i luga o le ata faalilolilo ma filifili "Faʻaalia le ata i le faʻailoga fou" (i totonu o suʻega eseese e mafai ona valaʻauina ese lenei mea).
  3. O se laupepa fou o le a faʻaalia se ata. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻasaoina i se komepiuta poʻo se isi masini mo le faʻamalosi mulimuli ane. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata i le faamaumatau o le kusi, sosoo ai ma le filifilia o le mea "Save image as".
  4. Ae paga lea, o le iuga o le ata o le a maualalo (150 × 150 pixels), o le mea lea pe a faʻamalosi i soo se tagata matamata pe faʻataʻitaʻi ata, o le ata o le a pei o lenei:

Faitau atili: Tagata matamata ata

Afai e te masani i isi auala e matamata ai i lau ata faataitai o le Instagram, faasoa i totonu o faamatalaga.