Taliaina o faila mai Google Drive

E tele auala e toe faʻatumu ai le atotupe WebMoney. E mafai ona faia lenei mea i se pepa faletupe, faʻamaonia faapitoa ile faleoloa, se telefoni feaveai ma isi mea. I le taimi lava e tasi, e taua le malamalama o komisi mo le faʻatupeina o tupe o le a matua ese lava, e fuafua i le auala filifilia. Mafaufau i auala uma e avanoa e toe faʻatumu ai le teutusi WebMoney.

Faʻafefea ona toe faʻatumu le WebMoney

Mo tupe taʻitasi o loʻo i ai auala eseese e toe faʻatumu ai le tala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se atotupe e teu ai tupe a Bitcoin (WMX) e mafai ona toe faʻatumu e ala i le fesiitaiga tutusa ma le Guarantor mo le teuina. Ae o mea muamua muamua.

Metotia 1: Faletupe Faletupe

E mafai ona e tuʻu tupe i luga o se atotupe i soo se tupe vagana ai le WMX (Bitcoin) ma le WMG (faʻamau auro) faʻaaogaina se pepa faletupe. E mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le tuua o lou fale, i le initaneti. I le tele o tulaga, o le tupe faʻafeiloaʻiga e 0%, ma o le lesitala e vave tupu. Mai le amataga o le 2017, o le komisi mo aofaiga i lalo o le 2,800 rubles (pe tutusa) e 50 rubles. O lona uiga, afai e te faʻafesoʻotaʻi le tupe 2500 rubles, naʻo le 2450 WMR o le a tauina, ma afai e 3000, 3000 WMR o le a tauina.

Aʻo leʻi toe faʻamaeʻaina lau faʻamatalaga, ia mautinoa e te ulufale i le polokalama WebMoney.

Lesona: Faʻafefea ona e ulufale i le atotupe WebMoney

Ina ia toe faʻatumu lau upega tafailagi WebMoney e faʻaaoga ai se pepa faletupe, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i le itulau o le toe faʻaleleia o tupe, filifili le tupe toe faʻaleleia (mo se faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaoga le WMR). Ona filifili lea o mea i le faasologa.Faatasi ai ma se pepa faletupe"ma"Faatasi ai ma se pepa faletupe i le initaneti".
  2. Ulufale i totonu o laufanua talafeagai, numera o le pepa, taimi o lona aloaia, code CVC (tolu numera i tua o le kata) ma kiliki i le "Faʻatau le WMR".
  3. A maea lena, o le a faʻafeiloaʻi oe i le itulau o lau faletupe poʻo le itulau faʻamaonia o le Visa poʻo le MasterCard faʻatulagaga. O iina o le a e manaʻomia ai e te ulufale ai i se upu faʻaulu e sau i le feau SMS. A oʻo mai lenei faʻaulufalega, o le a faʻamaonia le taʻaloga ma o le a alu le tupe i lau atotupe.

Metotia 2: E ala i se laina poʻo se ATM

Ae e te leʻi faʻatumu lau tala i totonu ole faletupe, ia e faamasani i laina fesoʻotaʻiga e lagolagoina lenei auaunaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaogaina le QIWI Wallet. O nei mea o loʻo i le tele o supamaketi ma faleoloa laiti.

  1. Kiliki i le "Totogiina o auaunaga"ona filifili lea "E-fefaatauaiga". I totonu o auaunaga uma, maua WebMoney. Afai e leai se mea faapena, faʻaoga le sailiga.
  2. Ulufale i le atotupe ma kiliki i le "Agai i luma"Ulufale i le telefoni i totonu o le telefoni feaveai. Faʻasoa i totonu o le faʻailoga talafeagai ma faʻafesoʻotaʻi le"E totogi". O le a faʻaalia le pusa o le aitalafu e aofia ai le komisi.


A mavae sina taimi, o le a alu le tupe i lau atotupe WebMoney.

O nisi faletupe e maua ai se avanoa e tuʻuina ai tupe i luga o WebMoney e ala ia latou ATM. E na o Rusia lava e talafeagai. O le faagasologa atoa e toetoe lava tutusa ma le tulaga o faʻamalolo. Ina ia iloa le lisi o faletupe e maua ai lenei avanoa, alu i le itulau ma faletupe e toe faʻatumu ai le atotupe.

Metotia 3: Faletupe Faletupe

O faletupe tetele uma i Rusia, Iukureini ma isi atunuu ei ai a latou lava polokalama tau tupe i le initaneti. I Rusia, o le sili ona lauiloa o lea faiga o le Sberbank Online, i Iukureini - Privat24. O lea la, o nei faiga e mafai ai ona teu tupe i totonu o le upega tafailagi WebMoney. O komiti a faletupe Rusia e mafai ona maua i le itulau o le Ofisa o Tupe Maua.

Faʻamaumauga o teugatupe i Initaneti uma ei ai lona lava algorithm mo le faʻatumu o le atotupe WebMoney. O metotia uma mo WMR Wallets e mafai ona vaʻaia i le itulau o faletupe ma le totogiina o tautua. Mo vailaau WMU, o lisi o teugatupe i luga o le initaneti o loʻo lisiina i le itulau e faʻamatalaina ai le auala e faʻatau ai le WMU.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻaaogaina o Sberbank Online.

  1. Saini ma alu i le "Fesiitaiga ma totogi"Saili le vaega"Tupe faʻaeletoroni"ma kiliki i luga.
  2. Faatasi ai ma le tele o auala e faʻaaoga ai eletise eletise, saili le mea "Faʻamaumauga"ma kiliki i luga.
  3. Faatumu uma fanua i le pepa e aliali mai. Faʻamatalaga manaʻomia sina mea itiiti:
    • pepa o le a faia ai le fesiitaiga;
    • numera atotupe;
    • aofaiga o

    A uma lena kiliki i le ki "Faaauau" i le pito i lalo ole itulau lautele.

  4. I le itulau e sosoo ai, o faʻamatalaga uma e ulufale mai o le a toe faʻaalia mo le faʻamaonia. Afai o faʻamaumauga uma e saʻo, toe kiliki.Faʻaauau".
  5. Kiliki "Faamautu e SMS".
  6. O le a oʻo mai se code ile telefoni. Ulufale i totonu o le avanoa talafeagai ma kiliki le "Toe faʻaauau".
  7. A maeʻa lena, o le itulau o le a faʻaalia se faʻamatalaga ua uma ona totogi ma o le tupe o le a teuina i lau teugatupe. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e kiliki i luga o le pepa "Tusi lolomi le lisiti".

Ua faia!

Metotia 4: Tupe Faʻatekonolosi

Mo le fesuiaiga o tupe faaeletoroni i luga o WebMoney, o loo i ai se Auaunaga Faʻatau. I le taimi nei, o le fesuiaiga o upega tafailagi WebMoney i PayPal ma Yandex.Money o loʻo avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻio tatou tilotilo i le auala e fesuiai ai Yandex.Money mo le WMR.

  1. I luga o le itulau Faʻamatalaga o le Exchanger, filifili le Yandex.Money faafesuiaiga mo le WMR ma le isi itu. I le auala lava e tasi, e mafai ona e filifilia se isi auaunaga e fuafua i le tupe o loʻo ia te oe.
  2. Ona e vaʻai lea i fautuaga mai isi tagata e uiga i le faʻatau ma le faʻatau atu o le Yandex.Money. Faʻalogo lelei i le laulau i le itu taumatau. O fanua tatou te manaomia o "Faʻamatala"ma"Manaomia le WMR"O le mea muamua e taʻu mai ai le tele o le mea e manaʻomia e le failautusi ona tuʻuina atu i le Yandex.Money account, ma le lua o loʻo faʻamaonia ai le tele o ruʻu o le a ia faʻafeiloaʻi atu i lau upega tafailagi WebMoney. Filifili le ofo saʻo ma kiliki.
  3. Muamua, o le a manaʻomia le faʻaopoopoga o le tusitala i le lisi o tausi mavaega. Ina ia faia lenei mea, filifili se atotupe mai le lisi ma kiliki "E faʻaopoopo". I le lisi o loʻo faʻaalia i le vaega "Valigati" kiliki i luga o le pepa "Faʻamau".
  4. A maea lena, o le a faʻaalia le kiliva tupe. Kiliki i luga ma o le a aveina oe i le Yandex.Money system. Afai i totonu o le ofoina atu e leai se tasi e fetaui ma oe, kiliki i le "Faʻatau le WMR"i le itu tauagavale o le itulau Exchanger mo le Yandex.
  5. I le itulau e sosoo ai, ia faʻamaonia mea nei:
    • fesuiaiga o faatonuga;
    • Yandex.Most amount in RUB;
    • Telefoni i le WMR;
    • Telefoni feaveai a le WebMoney;
    • aofaiga o tupe totogi tau inisiua (talafeagai i le tulaga o le ai ai se taufaasese);
    • faʻamatalaga faʻamatalaga - tuatusi telefoni ma imeli;
    • le taimi o le auina atu (lea e te auina atu tupe i le Yandex.Money account) ma le mauaina o tupe (luga o le WebMoney);
    • le tusi, le tulaga manaomia o le tusitala ma le tusi faamaonia lea e mafai ona malilie i le feuiaiga faapisinisi;
    • numera faʻamatalaga i le Yandex.Money.

    A oʻo mai lenei faʻamatalaga, siaki le pusa "Malilie... "ma kiliki i le"Faaaoga"Ona tumau ai lea e faatali seiloga ua malie se tasi i ou tuutuuga. I lenei tulaga, o le ae maua se faʻamatalaga talafeagai. E tatau ona e tuʻuina atu le tupe i le Yandex moni faʻamaonia ma le faʻatali mo le aofaiga na faailoaina e tatau ona maua i totonu o lau atotupe WebMoney.

Metotia 5: Mai se telefoni feaveai

E tatau ona vave fai mai i lenei mataupu, o komiti tetele e 5% ma sili atu.

  1. Alu i le itulau faʻatasi ma auala faʻafouina. Filifili se tupe, ona filifili lea "Maie uiga i le telefoni feaveaʻi"Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili WMR.
  2. Kiliki "Luga i luga"i lalo o le ulutala"Maua luga luga o le upega tafailagi WebMoney".
  3. I le itulau e sosoo ai, ia tusia mea nei:
    • numera o le ato tupe o le a faʻatupeina ai tupe;
    • numera telefoni feaveai mai tupe o le a faʻatautaia;
    • aofaiga o le lesitalaina;
    • siaki faʻamaonia mai le ata.

    A uma lena kiliki i le "E totogi"i le pito i lalo ole itulau lautele.


Ona faʻaaogaina lea o tupe mai le telefoni feaveaʻi i le upega tafaʻi WebMoney.

Metotia 6: I le ofisa pusa

O lenei auala e avanoa mo WMR-paleti.

  1. Alu i le itulau o loʻo lisi ai tuatusi o filifili SVyaznoy ma Euroset. Kiliki i luga o le hyperlinks o le mea e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili "Svyaznoy".
  2. I luga o le itulau faalauiloa, filifili lou aai e ala i le kilikiina o le faaupuga o le eria le aoga. A maeʻa lena, o le faafanua o le a faʻaalia ai tuatusi uma o faleoloa i le aai ua filifilia.
  3. A maeʻa lena, ave le tinoitupe i ou lima, alu i le vaega filifilia o le totogiina, taʻu i le faufautua e te manaʻo e toe faʻatumu le WebMoney. O le a taʻuina atu oe e le kamupanī mea e fai i le isi.

Metotia 7: I le lala o le faletupe

  1. Muamua, toe alu i le itulau ma auala e toe faʻafouina ai, filifili le tupe ma le aitema "E ala i le faletupe faletupe".
  2. I le isi itulau, filifili "Tinoitupe i tupe... "(tuu se faailoga e lata ane i ai).
  3. Ia faʻamaoti le aofaiga o le teugatupe. Lisi o le a faʻaalia auiliiliga o le fesiitaiga. Kiliki "Le isi".
  4. Kiliki i le "Totogi totogi"ia lolomiina le pepa. I le taimi nei, e tumau lava le alu i le faletupe lata ane ma le pepa lolomi, ia tuʻuina atu i le faletupe le tupe i tinoitupe ma faʻatali seia maeʻa le fefaʻatauaiga.

Metotia 8: Faaliliuina Tupe

O le polokalama WebMoney e galulue foi ma le faʻaaogaina o tupe - Western union, CONTACT, Anelik ma UniStream. Ma e tatau ona e galulue faʻatasi ma i latou i le auala lava e pei o le Yandex.Money ma isi faiga faʻaeletoroni. Mo i latou, e tutusa lava le tutusa o le auaunaga a le Faletupe.

  1. I luga o le itulau ma auala o le toe faʻaleleia, filifili le tupe ma le aitema "Tupe faʻaalu"I le itulau e sosoo ai i lalo o le tupe e manaʻomia ai tupe, kiliki le ki"Filifili le talosaga... "Afai e te le manao e toe iloilo uma talosaga o loo i ai nei, kiliki i le"Tuu se talosaga fou"O le a tutusa lava le avanoa e tasi mo le fatuina o se talosaga, lea ua maeʻa ona matou galulue ma le taimi e faʻaliliu atu ai tupe mai le Yandex.Money.
  2. Afai e te filifili e toe iloilo talosaga o loʻo i ai, o le a e vaʻai i se lisi o tusi talosaga. Kiliki i luga o le mea e manaʻomia ma fesiitai le tupe.

Metotia №9: Faʻasalalau Meli

O lenei metotia e avanoa foi na o le faatumuina o le WMR. I Rusia, e mafai ona e faʻafeiloaʻi tupe i lau teutusi faʻatasi ai ma le fesoasoani a le Falemeli Rusia. O le taimi e faʻafeiloaʻi ai i lenei mataupu e tusa ma le lima aso galue (Aso Toonai ma le Aso Sa e le o iloiloina).

  1. I luga o le itulau faʻatasi ai ma tupe faʻaagaga, kiliki i luga o le faʻamatalaga Rusia Post.
  2. Ona faʻapitoa lea o le atotupe o le a toe faʻaleleia ma le aofaiga. A maeʻa lenei mea, kiliki i le "Le faʻatonuga".
  3. I le itulau e sosoo ai, ia faʻatumu uma laufanua ua faailogaina i lanu mumu. O le tele oi latou o le a aveesea mai lau tusifolau. Faasolo le faamau "Lisi" i le pito i lalo ole itulau lautele.
  4. O le tusi talosaga ua faia, o lea e tatau ona i ai se pepa i ou lima, e te alu i le ofisa falemeli Rusia. Ona kiliki lea o le faaupuga "Kiliki iinei e sii mai ai le fomu.".
  5. Ma le isi, alu i le ofisa o le meli ma le pepa lolomi, tuʻuina atu i le tagata ofisa o le fale meli ma le tupe ma faʻatali sei oʻo i lau tala.

Metotia 10: Kata Faapitoa

O lenei metotia e avanoa e faʻatumu ituaiga eseese o pusa, ma e mafai ona faʻatau i latou i Rusia, Iukureini, Estonia ma isi atunuu. Ina ia faʻatau nei kata, e na o le lua auala:

  1. Alu i le webMoney card card sales. Faʻamanino lou 'aʻai ma vaʻai pe o fea i totonu o lau' aʻai e mafai ona faʻatauina ai kata. A uma lena ona alu i le faleoloa filifilia ma faʻatau se kata.
  2. Alu i le kata card order order page. Filifili le tagata e sili ona lelei i lou manatu, kiliki i luga, o le a alu i lona tuatusi faakomepiuta. Kiliki i luga o le faafanua iina ma faia se poloaiga (faʻamaonia le tuatusi o le tuatusi).


Ina ia faʻaagaga le kata, alu i luga o le upega tafaʻilagi o le Paymer service, faʻamaʻoti i ai le auiliiliga o le kata na faʻatauina, le atotupe ma le ki mai le ata. Kiliki "Togiola"i le pito i lalo o le faamalama matala.

Metotia 11: Auaunaga Fefaʻatauaʻiga Tolu

O loʻo i ai le tele o numera o fesoʻotaʻiga a isi vaega, e faaopoopo atu i le Faʻasalalauga masani. Latou te faʻatagaina oe e faʻatumu lau upega tafailagi i le faaaogaina o le Yandex.Money, Tupe Atoatoa, PayPal, AdvCash Paxum, Privat24 ma le tele o isi faiga. I luga o le site suiga suiga e mafai ona e vaʻai i se lisi o le sili atu i le 100 tagata faʻatau i luga o le initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le fesuiaiga auaunaga1.

  1. Faʻamatala mai le tupe poʻo le tautua o le a faʻatupe ai tupe.
  2. Faʻamatala mai le ituaiga pusa tupe a le WebMoney o le a faʻatupeina.
  3. Kiliki "Suiga".
  4. Faʻamanino le aofaʻi e te tuʻuina atu e fesuiai.
  5. I luga o le itulau e sosoo ai, ia tusia faʻamatalaga talafeagai:
    • numera po o le teugatupe mai tupe e teʻena mai ai;
    • se ato tupe o le a totogi ai tupe;
    • Igoa atoa ma tuatusi imeli.

    Siaki le pusa i tafatafa o le "Na ou masani i tulafono faatonutonu"ma kiliki i le"Faamaonia le fesuiaiga".

  6. A maeʻa lena, o le a toe faʻafeiloaia oe i le nofoaga o le polokalama e faʻaaogaina ai le tupe.

Metotia 12: Faʻafeiloaʻi i le Guarantor mo le teuina

O lenei auala e avanoa mo naʻo se tupe e taʻua o Bitcoin.

  1. Alu i le itulau WMX ma kiliki i le "Faailoa PTS".
  2. I le isi itulau, kiliki le faaupuga "Talia"lata i le numera o lau atotupe WMX.
  3. O le ae mauaina se tuatusi faapitoa e te manaʻomia e tuʻuina atu ai tupe a Bitcoin. Vaʻai nei i lau vaega o lenei tupe, alu i le "Aveese"ma faʻamaonia le tuatusi na maua i le laasaga muamua.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tuʻuina o tupe i totonu o le upega tafailagi WebMoney e faigofie lava. E mafai ona faia vave lenei mea.