O le a le mea e fai pe afai e le suia le gagana i luga o le komepiuta


PDF o le faila faila sili ona lauiloa mo le teuina o anotusi ma faʻamatalaga ata. Ona o le lautele o le faʻasalalauga, o lenei ituaiga o pepa e mafai ona vaʻaia i le toetoe o soʻo se mea faʻapipiʻi poʻo le feaveaʻi - e tele naua talosaga mo lenei mea. Ae o le a se mea e fai pe afai e lafoina se ata ia te oe i se faila PDF, e tatau ona faʻataʻitaʻia?

O le mea masani, o ituaiga uma o faʻamaumauga o faʻatinoga e fausia ma faʻaaogaina e pei o pepa faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le DWG. O polokalame CAD e pei o le AutoCAD poʻo le ArchiCAD e mafai ona tuʻuina atu le lagolago tuusaʻo mo lenei faila faila. Ina ia fesiitai se ata mai le PDF i le DVG, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega o le ulufale mai e fausia i fofo talafeagai. Ae ui i lea, o se taunuuga o ia ituaiga o gaioiga, o le tele o auiliiliga e masani ona faamatalaina sese pe ua leiloloa atoatoa. Ina ia aloese mai nei faafitauli, matou te fautuaina le gauai atu i tagata faapitoa o le initaneti.

Faʻafefea ona liliu le PDF i le DWG i le initaneti

Mo le faʻaaogaina o meafaigaluega o loʻo faʻamatala atu i lalo, faatoa e manaʻomia se masini ma se Initaneti. O le faagasologa o le liuaina atoatoa ma le atoatoa o le pule o le pule a le 'upega tafaʻilagi. O nei punaoa e maua ai se fesiitaiga e leai se suiga o faʻamaumauga uma o faʻamaumauga - arcs, pulou, laina, ma isi. - mea e mafai ona faʻaaogaina DWG.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

Metotia 1: CADSoftTools PDF i le DWG

Le 'upega tafailagi a le kamupani-faʻapupulaina o fofo faʻapitoa mo le matamataina ma le faʻasaʻoina o ata. Lenei, ua ofoina mai e le tagata faʻaaoga se meafaigaluega faʻapipiʻi faigofie mo le faaliliuina o pepa PDF i le DWG. O le fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti CadSoftTools e fesoasoani i faila faila e oo atu i le 3 megabytes i le tele ma e sili atu ma le lua iunite i le aso. E le gata i lea, o le 'auʻaunaga e na o uluaʻi itulau e lua o pepa faʻaliliu e liliu mai ma e le ogatasi ma ata o raster, faʻafouina i OLE-mea.

CADSoftTools PDF i le auaunaga i le initaneti DWG

  1. Mo le faʻaaogaina o le meafaigaluega, kiliki i luga le sootaga i luga ma faaulufale atu le faila i le sauniga e faʻaaoga ai le ki i le vaega "Filifili se faila PDF". Ona ulufale mai lea i lau imeli i le pusa oi lalo ma siaki le pusa. "Ou te malilie e maua se tusi i laʻu faila liliu mai"ona kiliki lea o le ki "Liliu mai".
  2. I le maea ai o le taualumaga o le liua, o le ae maua se faʻamatalaga e faapea o le ata maeʻa na lafoina i le tuatusi imeli ua faʻamaonia muamua.
  3. Alu i lau pusameli ma suʻe le tusi mai CADSoftTools PDF i le DWG. Tatala ma kiliki le sosooga i tafatafa o le faʻamatalaga "Faila DWG".

O le iʻuga, o le DWG faila, faila i se ZIP-archive, o le a teu i le mafaufau o lau komepiuta.

Vaʻai foʻi: Tatala le archive ZIP

O le mea moni, tuʻuina uma tapulaa, o lenei fofo e le mafai ona taʻua o le sili ona talafeagai. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e liua se tamai pepa PDF i se ata, o le auaunaga o le a aoga lelei ia te oe.

Metotia 2: Zamasal

O se tagata lauiloa i luga o le initaneti e lagolagoina le tele o fuainumera o mea e aofia ai ma faʻaaogaina. E le pei o le CADSoftTools meafaigaluega, o lenei auaunaga e le faʻatapulaaina ai oe i le numera o faila ma itulau e tatau ona gaosia. E sili atu foʻi le maualuga o le faila faila - e oʻo atu i le 50 megapiiti.

Zamzar auaunaga faʻainitaneti

  1. Muamua faʻaaoga le ki "Filifili faila" utaina le pepa manaʻomia i le saite. Faʻamatala le faʻaopoopoga "DWG" i le lisi pa'ū "Faʻaliliuina faila i le" ma ulufale i le tuatusi imeli i totonu o le atigipusa i tafatafa ane. Ona amata lea o le faagasologa o le liua e ala i le kilikiina o le faamau. "Liliu mai".
  2. O se taunuuga o gaioiga na e faia, o le ae mauaina se savali e uiga i le sailiga manuia o le faila mo le liua. O le a faʻaalia ai foi o le sootaga e sii mai le ata o le a lafoina i lau imeli meli.
  3. Tatala le meli ma suʻe le tusi mai "Suiga o Zamzar". I totonu, mulimuli i le sootaga umi i le pito i lalo o le savali.
  4. I luga o le itulau e tatala, ia kiliki i luga o le ki. Tikiai Nei faʻafeagai ma le igoa o le ata maeʻa.

E leai se totogi o le 'auʻaunaga ma e mafai ai e oe ona faʻaliliu e tusa lava pe na o ni tusitusiga PDF. Ae ui i lea, e ui lava i le alualu i luma o algorithms, ae le o mautinoa e Zamzar le faʻaliliuina o vaega uma o le ata. Ae ui i lea, o le taunuuga atonu e sili atu nai lo le mea na e faʻaaogaina le galuega faʻatusaina mai fafo.

Vaʻai foi: Faʻamaumauga DWG-i-PDF Online

I le taimi nei, i le faitauina o le meafaitino, ua e iloa le auala e faaliliu ai PDF pepa i faila faatasi ai ma le faʻaopoopoga o le DWG faʻaoga meafaigaluega. E matua faigofie ma, sili ona taua, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama tʻatolu-ma o le mea lea e sili atu ona aoga.