Faamauina i WebMoney mai le sasa


WebMoney o se tasi lea o faiga sili ona lauiloa e galulue i tupe faʻaeletoroni. O le tele o tagata e leai ni paaga ma tagata faʻapisinisi e faʻaaogaina e fuafua ai ma maua tupe. I le taimi lava e tasi, o le fatuina o se atotupe i WebMoney e faigofie lava. E le gata i lea, e naʻo le tasi le auala e resitala ai i le WebMoney.

Faʻafefea ona resitara i WebMoney

Ina ia mafai ona maeʻa le resitalaga, e tatau ona e maua mea nei:

  • se numera telefoni feaveaʻi e te faʻaaogaina;
  • tuatusi imeli e mafai ona e mauaina.

O nei mea uma e tatau ona avea ma au ma o loʻo i ai nei, aua a le o lea e le mafai ona faia soʻo se gaioiga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaalu tupe mai WebMoney i WebMoney

Faamauina i le upega tafailagi WebMoney

  1. Faamauina i WebMoney amata i le fesuiaiga i le nofoaga aloaia o le polokalama. A uma ona e alu i lenei itulau, kiliki i le "Faamauina"i le pito i luga taumatau.

    WebMoney official official website

  2. Ona ulufale lea i lau telefoni i le faatulagaga faavaomalo (o lona uiga, e amata i le +7 mo Rusia, +380 mo Ukraine, ma isi). Kiliki "Faʻaauau"i le pito i lalo ole itulau lautele.
  3. Ulufale atu au faʻamatalaga patino ma kiliki "Faʻaauau"Faatasi ai ma faʻamaumauga manaʻomia:
    • aso fanau;
    • tuatusi imeli;
    • pulea le fesili ma le tali i ai.

    O le mea mulimuli e talafeagai pe afai e te le maua lau avanoa i lau teugatupe. O faʻamatalaga uma o faʻamaumauga e tatau ona moni, ae le o tala fatu. O le mea moni o le faia lea o soʻo se gaioiga o le ae manaʻomia e tuʻuina mai se kopi o lau tusifolau. Afai e le fetaui nisi faʻamatalaga, e vave lava ona poloka le teugatupe. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveesea siaki siaki mai mea o loʻo maua ile talafou ma faʻalauiloa.

  4. Afai e sao uma faʻamaumauga, faʻamaonia lenei mea e ala i le "Faʻaauau".
  5. I luga o le telefoni feaveai o le telefoni feaveai o le a sau mai i feau SMS. Ulufale lenei code i totonu o le fanua talafeagai ma toe kiliki "Faʻaauau".
  6. Ona sosoo mai ai lea ma se upega tafailautusi, ia e ulufale i totonu o laufanua talafeagai - ulufale i le upu faila ma faʻamaonia. Faʻapipiʻi foi tagata mai le ata i totonu o le fanua e sosoo ma ia. Kiliki "Ok"i le pito i lalo o le faamalama matala.
  7. O lea ua i ai sau tala i luga o WebMoney, ae leai se pusa se tasi. O le polokalama o le a faʻamalosia oe e fatuina. Ina ia faia lenei mea, filifili le tupe i le nofoaga talafeagai, faitau tuutuuga o le maliliega, tusi le pusa "Ou te taliaina... "ma kiliki"Fausia"i le pito i lalo o le faamalama matala. I le taimi muamua, ua na o le fatuina o se atotupe Z-type (US dollars) o loo avanoa.
  8. E iai lau atotupe, ae mo le taimi nei e le mafai ona e faia soʻo se gaoioiga. E le mafai ona e faia isi ituaiga o wetele. Mo le mauaina o ia avanoa, e tatau ona ave le kopi o le tusifolau. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le WMID i le pito i luga taumatau o le mata. O le a ave oe i se itulau faalilolilo. O le ai ai se feau e te manaʻomia e maua ai se tusi aloaʻia. Kiliki i le "Aboutauina atu se talosaga mo se tusi faamaonia".
  9. I luga o le itulau e sosoo ai, tusi uma faʻamaumauga o loʻo manaʻomia. Aua le fefe e ulufale i le faasologa ma le numera o le tusifolau, TIN ma isi faʻamatalaga patino - O WebMoney ei ai laisene e maua ai ia faʻamatalaga. O le a saogalemu i latou ma e leai se tasi e mafai ona maua i latou. A uma lena kiliki i le "Ok"i le pito i lalo o lenei itulau.
  10. I le taimi nei e tatau lava ona matou faatali mo le faamaoniga o faamatalaga. A maeʻa, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga i le ofisa meli. A maeʻa, e tatau ona e toe foʻi i le faʻailoga (kiliki i le WMID). O le ai ai se savali e manaʻomia ona e molia se kopi kopi o lau tusifolau. Kiliki, download le faila manaʻomia, faʻatali seia oʻo i le faaiuga o le siaki siaki.

Ua maeʻa le resitala! O loʻo i ai lau tusi faʻamaonia aloaia lea e mafai ai e oe ona fatu ni pusa ma fai tupe faʻafefe.