Matou te galulue ma seti o brushes i Photoshop

Binkw32.dll o se faletusi lea o se vaega o le pusa pusa o faʻamaumauga a le Bink. Faʻaaogaina tele i taaloga komepiuta. O ona foliga e aofia ai le fua faʻatusatusa maualuga ma se faʻataʻatiaga lautele, lea e mafai ai ona faʻaaoga le codec i le taimi e tasi i faʻamafanafanaga ma komepiuta patino. Tufatufaina e avea o se vaega o le faʻaaogaina o le UAD Game Tool. O le mea lea e suia ai le Binkw32.dll e se siama poʻo ua maeʻa ona aveesea ona o se faʻafitauli o le tino. O lenei mea e mafua ai le faamutaina o le faalauiloaina o le tele o taaloga lauiloa, e aofia ai le Call of Duty, Mass Effect.

Auala mo le foiaina o le Misia Error Binkw32.dll

Talu ai o Binkw32.dll o se vaega o le RAD Game Tools, o se toe faʻaleleia faigofie o le a fesoasoani e foia le faafitauli ua faailoaina. E mafai foi ona e faʻaaogaina se aoga faʻapitoa mo lenei mea pe sii mai ma le lima le faila.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

Ole faʻaaogaina lenei mea e faʻapitoa e foia ai mataupu e fesoʻotaʻi ma faletusi DLL.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Matou te amatalia le faʻalauiloaina o le polokalama ma ulufale "Binkw32.dll" i le nofoaga suʻesuʻe. Ona kiliki lea "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
  2. O le isi faʻamalama e faʻaalia ai le sailiga sailiiliga. Kiliki le igoa o le faila ua maua.
  3. Le isi, ia kiliki "Faʻamau".

Metotia 2: Faʻatulaga Meafaigaluega o le Taʻaloga RAD

Ua mamanuina le masini komepiuta e faaliliu ai pepa Bink ma Smacker.

  1. Faʻasaʻo le UAD Game Tools, pe a uma ona sii mai mai le itulau aloaia a le tagata e ona le tusi.
  2. Download RAD Game Tools

  3. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ma filifili le faila faʻapipiʻi. O le mea lea e fautuaina ai e tuʻu mea uma i le faaletonu ma kiliki "Lisi".
  4. I le isi vaʻa amata matou te faʻapipiʻiina e ala i le kiliki i luga "Faʻamau".
  5. E le gata i lea, a maeʻa le faʻatinoga, kiliki i luga "Katia".

O lenei auala e tuʻuina mai o se mea sili ona faigofie ona o le mea moni e leai se manaʻoga e mafaufau e uiga i le faʻaaliga o le faletusi.

Metotia 3: Download Binkw32.dll

E mafai ona e siiina ma kopi le faletusi faapitoa ile vaega ole polokalama ole Windows.

Faʻamau le faila i luga o le faila "System32".

Matou te fautua e faitau le tusiga, lea e faʻamatala auiliiliina le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le DLL. I se tulaga e le fesoasoani ai mea o loo i luga i le foia o le mataupu, e tatau ona e faitauina a matou mea i le auala e lesitala ai DLLs.