Suʻe le PDF i le ePub

Ae paga lea, e le o le au faitau uma ma isi masini feaveai e lagolagoina le faitauina o le PDF, e le pei o tusi e faaopoopo i le ePub, lea ua fuafua faapitoa e tatala i luga o ia ituaiga masini. O le mea lea, mo tagata e mananao e faamasani i mea o loʻo i totonu o le PDF i luga o ia masini, e talafeagai le mafaufau e uiga i le liliu atu i le ePub.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona liua FB2 i le ePub

Auala o le liuaina

Ae paga lea, e leai se polokalama mo le faitau e mafai ona suia saʻo le PDF i le ePub. O le mea lea, ina ia ausia lenei sini i luga o se PC, e tatau i le tasi ona faʻaoga auaunaga i le initaneti mo le toe faʻaleleia poʻo tagata liliu mai ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. O le a tatou talanoa e uiga i le vaega mulimuli o meafaigaluega i lenei tusiga i auiliiliga auiliili.

Metotia 1: Caliber

Muamua, ia tatou nonofo i le polokalama Caliber, lea e tuufaatasia ai galuega a se tagata liliu mai, tusi faitau ma se faletusi eletise.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Ae e te leʻi amata toe teuteu le pepa PDF, e tatau ona e faʻaopopo i le pepa o le fale tusi o le Caliber. Kiliki "Faaopoopo Tusi".
  2. E i ai se tagata e filifilia le tusi. Sue le vaega o le nofoaga PDF ma, i le atofaina, kiliki "Tatala".
  3. O le mea nei ua filifilia i le lisi o tusi i le Caliber interface. O lona uiga e faaopoopo atu i le teuina ua tuʻufaʻatasia mo le faletusi. E alu ile igoa o le suiga ma kiliki "Tusi Liliu Mai".
  4. O le faamalama o le faatulagaga i le vaega ua amataina. "Metadata". Muamua siaki le meataitasi "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" tulaga "EPUB". E na o le pau lenei o le tulafono e tatau ona faia iinei. O isi togafiti i totonu o loʻo faia i le talosaga a le tagata faʻaaoga. I totonu foi o le faamalama lava e tasi, e mafai ona e faaopoopo pe suia se numera o metadata i laufanua talafeagai, e pei o le igoa o le tusi, tagata lomitusi, igoa o le tusitala, pine, faamatalaga ma isi. E mafai foʻi ona e suia le faʻavaa i se isi ata e ala i le kiliki i luga o le ata i le ituaiga o se pusa i le taumatau o le mea. "Suʻe le ata ufiufi". A maeʻa, i le faamalama e tatala, filifili le ata na saunia talu ai nei o se faʻamau, lea e teuina i luga o le puʻupuʻu.
  5. I le vaega "Fuafuaga" E mafai ona e faʻateleina se numera o faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e ala i le kiliki i luga o tafaʻo i le pito i luga o le faamalama. Muamua lava, e mafai ona e faʻasaʻo le vai papatiso ma le tusiga e ala i le filifilia o le tele o le manaʻoga, faʻavae ma le fodu. E mafai foi ona e faaopoopoina le CSS sitaili.
  6. Vaʻai nei i le lisi "Faʻatonuina o galuega". Ina ia faʻaaogaina le galuega lea na tuʻuina atu ai le igoa o le vaega, siaki le pusa i tafatafa o "Faʻatagaina le faʻaaogaina o le gaioiga". Ae ae leʻi faia lenei mea, e tatau ona e amanaia e ui lava o lenei meafaigaluega e faasaʻo ai faʻataʻitaʻiga e iai ni mea sese, i le taimi lava e tasi, o lenei tekonolosi e le o atoatoa ma o lona faʻaaoga atonu e sili atu ona leaga le faila mulimuli pe a uma ona liua i nisi tulaga. Ae o le tagata e faʻaaogaina ia lava e mafai ona ia filifilia po o fea vaega o le a aʻafia i le gaosiga o le tau. Aitema e atagia ai tulaga e te le manaʻo e faʻaaogaina le tekonolosi o loʻo i luga, e tatau ona e toe siaki. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te le manaʻo i le polokalame e pulea le vavaega, tatala le pusa i tafatafa o le tulaga "Aveese laina malo" ma isi
  7. I le lisi "Seti Seti" E mafai ona e atofa atu se gaioiga ma se faʻailoga e ulufale atu ai e sili atu le faʻaalia o le ePub o loʻo i luga o masini faapitoa. O laufanua Indent ua tofia foi iinei.
  8. I le lisi "Faʻamatala le fausaga" E mafai ona e seti faʻamatalaga XPath ina ia faʻamaonia saʻo ai le i-tusi le tulaga o mataupu ma fausaga i le lautele. Ae o lenei tulaga e manaʻomia ai sina malamalama. Afai e te le maua ia mea, ona sili atu lea i totonu o lenei laupepa le lelei e le suia.
  9. O se avanoa talitutusa e fetuʻunaʻi ai le faʻaalia o se faʻavaa o mea e aofia ai faʻamatalaga XPath o loʻo tuʻuina atu i se faʻamau e valaʻaulia "Lisi o Mataupu".
  10. I le lisi "Suʻesuʻe ma Faʻauʻu" E mafai ona e suʻeina e ala i le faʻalauiloaina o upu ma faʻamatalaga masani ma suia i isi filifiliga. O lenei tulaga e faʻaaogaina mo na o le tusiaina o tusiga loloto. I le tele o tulaga, e le aoga lenei meafaigaluega.
  11. Alu i le lisi "Auina atu PDF", e mafai ona e fetuutuunai na o tulaga taua e lua: o le mafuaaga o le faʻalauteleina o laina ma fuafua pe e te manao e faʻafeiloaʻi ata pe a liliu. I le le mafai, o ata e fesiitai, ae afai e te le manaʻo latou te i ai i le faila mulimuli, ona e manaʻomia lea e tuʻu se faailoga i tafatafa o le mea "Leai Ata".
  12. I le lisi "Galuega a Epub" E ala i le faapipiiina o mea e fetaui i ai, e mafai ona e fetuʻunaʻi nai isi mea e sili atu nai lo le vaega muamua. Faatasi ai ma:
    • Aua le vaevaeina ile vaeluaga o itulau;
    • Leai se tapulaa le mafai
    • Leai se SVG e ufiufi;
    • Le faʻavae faʻapitoa o le epub file;
    • Faʻaauau pea le tulaga o le faʻaaliga;
    • Faʻaofi le Pusa o Mataupu, ma isi.

    I se isi elemene, pe a tatau ai, e mafai ona e tofia se igoa mo le laulau o loʻo aofia ai. I le eria "Faʻamasala faila nai lo" e mafai ona e atofa pe a vaevaeina le tele o le mea mulimuli i vaega. I le faaletonu, o lenei tau e 200 KB, ae mafai ona faateleina ma faʻaititia. Aemaise lava le mafai ona vaevaeina mo le faitauina mulimuli ane o le mea ua faaliliuina i luga o masini eletise eletise.

  13. I le lisi Debug E mafai ona auina atu le faila o le debug pe a uma le faagasologa o le liuaina. O le a fesoasoani e iloa ma faʻasaʻo saʻo mea sese, pe afai ei ai. Ina ia filifilia le mea o le a tuʻuina ai le faila o le faʻapipiʻi, kiliki i luga o le ata i le ata o le lisi ma filifili le tusi e manaʻomia i totonu o le faamalama faʻalauiloa.
  14. A uma ona e ulufale uma i faʻamaumauga manaʻomia, e mafai ona e amataina le faʻatulagaga o le liua. Kiliki "Lelei".
  15. Amata amata.
  16. A maeʻa lona faʻamutaina pe a filifilia le igoa o le tusi i le lisi o faletusi i le vaega "Formats"sei vagana ai le tusiga "PDF", o le a faʻaalia foi le tusiga "EPUB". Ina ia mafai ona faitau saʻo se tusi i lenei faʻataʻitaʻiga e ala i le failautusi Caliber, kiliki i luga o lenei mea.
  17. O le tagata faitau e amata, lea e mafai ona e faitau saʻo ai i luga o le komepiuta.
  18. Afai e tatau ona ave le tusi i se isi masini poʻo le faʻaogaina foi o isi manipasi, ona tatau loa lea ona e tatalaina lona lisi o nofoaga. Mo lenei faamoemoe, pe a uma ona filifilia le igoa o le tusi, kiliki i luga "Kiliki e tatala" faʻafeagai faʻafeagai "Auala".
  19. O le a amata "Saili" na o le nofoaga o le faila ePub ua liua. O le a avea lenei ma tasi o faʻamaumauga o le Caliber i totonu o le potutusi. O le taimi nei e mafai ona e faia soʻo se togafiti fuafuaina.

O lenei auala faʻafouina e ofoina atu auiliiliga auiliili mo le faasologa o faatulagaga o le ePub. O le mea e leaga ai, e le mafai e Caliber ona faʻamautinoa le tusi faʻamaumauga o le a lafoina ai le faila liliu mai, talu ai o tusi uma na gaosia ua lafoina i le potutusi o le polokalama.

Metotia 2: AVS Converter

O le isi polokalama e mafai ai e oe ona faia le taotoga i le toe fuataina o pepa PDF i le ePub o le AVS Converter.

Download AVS Converter

  1. Tatala le AVS Converter. Kiliki "Faaopoopo le File".

    Faaaoga foi le faamau i le igoa tutusa i luga o le laulau pe afai o lenei filifiliga e sili atu ona taliaina ia te oe.

    E mafai foi ona e faʻaaoga mea e fai i le lisi autu "File" ma "Faaopoopo Failautusi" pe faʻaaoga Ctrl + O.

  2. O le meafaigaluega faʻapipiʻi mo le faaopoopoina o se pepa o loʻo faʻaalia. Suʻe le nofoaga o le PDF ma filifili le elemene faʻamaonia. Kiliki "Tatala".

    E i ai se isi auala e faʻaopoopo ai se pepa i le lisi o mea na saunia mo le liua. E aʻafia ai le toso mai "Saili" PDF tusi i le AVS Converter window.

  3. A maeʻa ona faia se tasi o laasaga o loʻo i luga, o le anotusi o le PDF o le a oʻo mai i le vaega o le faʻamatalaga. E tatau ona e filifilia le faatulagaga mulimuli. I le elemene "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" kiliki i luga o le faʻailoga "I le eBook". O se faʻalapotopotoga faʻapitoa e aliali mai ma ni faʻatulagaga patino. E tatau ona filifili mai le lisi "ePub".
  4. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le tuatusi o le faʻasalalauga lea o le a lafoina ai faʻamaumauga. I le le mafai, o le pusa lea na tupu ai le liua mulimuli, poʻo le lisi "Pepa aloaia" o loʻo i ai le Windows account. E mafai ona e vaʻaia le ala saʻo e lafoina ai le mea. "Foliga Faʻatino". Afai e le fetaui ma oe, ona talafeagai lea ona suia. Manaomia le taomi "Iloilo ...".
  5. Faʻaalia "Suʻe Failautusi". Faʻamalamalama le faila e manaʻomia e teu ai le pusa o le ePubatata ma toe lolomi "Lelei".
  6. O le tuatusi faʻamaonia o loʻo aliali mai i le elemene atinaʻe "Foliga Faʻatino".
  7. I le itu tauagavale o le tagata liliu mai i lalo o le poloka o le faasologa o filifiliga, e mafai ona e atofaina se numera o suiga lona lua. Faʻamata vave "Faasologa o Filifiliga". E amataina se vaega o faatulagaga, e aofia ai avanoa e lua:
    • Faʻapolopolo le ufiufi;
    • Faʻatonu faʻamaonia.

    O ia mea uma nei e aofia ai. Afai e te manaʻo e faʻasaʻo le lagolago mo fonuka ua maeʻa ma aveese le faʻavaa, e tatau ona e siakiina avanoa talafeagai.

  8. Ma le isi, tatala le poloka "Faʻatasi". I le taimi nei, ao tatala faʻatasi le tele o pepa, e mafai ona tuʻu faʻatasi i se mea ePub e tasi. Ina ia faia lenei mea, tuʻu se faailoga i tafatafa o le tulaga "Faʻasoa Faʻasalalau Faʻasalalau".
  9. Ona kiliki lea o le igoa poloka. Faaigoa. I le lisi "Faʻamatalaga" E tatau ona e filifili se faʻailoga fou. Muamua seti iina "Igoa Muamua". Pe a faʻaaoga lenei parakalafa, o le igoa o le file ePub o le a tumau lava le igoa o le pepa PDF, sei vagana ai le faʻaopoopoga. Afai e tatau ona sui, ona tatau ai lea ona maka se tasi o avanoa se lua i le lisi: "Text + Counter" a le "Counter + Text".

    I le tulaga muamua, ia tusia le igoa o loʻo manaʻomia i le elemene o loʻo i lalo "Upu". O le igoa o le pepa aloaia o le a aofia, i le mea moni, lenei igoa ma le numera telefoni. I le mataupu lona lua, o le numera faasologa o le a tu i luma o le igoa. O lenei fuainumera e aoga tele pe a fai e faila faila o kulupu ina ia vaʻaia o latou igoa. O le faaiʻuga faaiu mulimuli ane o le a tulaʻi i tafatafa o le faʻamatalaga. "Igoa o Galuega".

  10. E tasi le poloka poloka - "Aveese Ata". E faʻaaogaina e sii mai ata mai le uluai PDF i se isi tusi. Mo le faʻaogaina o lenei filifiliga, kiliki i le igoa poloka. I le lē mafai, o le faʻasalaga o le itu lea o le a lafoina ai ata o le "My Documents" lau talaaga. Afai e te manaʻomia le suia, ona kiliki lea o le fanua ma i le lisi e aliali, filifili "Iloilo ...".
  11. O le fofo o le a aliali mai "Suʻe Failautusi". Faailoga i totonu o le mea e te manaʻo e teu ai ata, ma kiliki "Lelei".
  12. O le igoa o le igoa o le a faʻaalia i totonu o le fanua "Foliga Faʻaiga". Ina ia lafoina ata i ai, kiliki "Aveese Ata".
  13. I le taimi nei ua faʻamaonia tulaga uma, e mafai ona e alu i le faiga o le toe faʻaleleia. Ina ia faʻaaogaina, kiliki "Amata!".
  14. Ua amata le faagasologa o suiga. O faʻamalosiaga o lona fuaitau e mafai ona faʻamasinoina e faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le vaega o faʻamatalaga o se pasene.
  15. I le faaiuga o lenei faagasologa, o se faamalama ua oso aʻe e taʻu atu ia te oe o le toe fuataʻiga na maeʻa manuia. E mafai ona e asiasi i le faʻamaumauga o faʻamaumauga na mauaina ePub. Kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  16. Tatala "Saili" i le faila matou te manaʻomia, pe o fea e tu ai le ePub liliu. I le taimi nei, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi mai iinei i se masini feaveaʻi, faitau tuusao mai se komepiuta pe faʻaalia isi togafiti.

O lenei metotia o le liua e faigofie tele, aua e mafai ai e oe ona suia i le taimi lava e tasi se numera tele o mea faitino ma mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona atofa le pusa o le teuina mo faʻamaumauga na maua ina ua maeʻa le liua. O le "pito itiiti" o le tau o le AVS.

Metotia 3: Faʻatulaga le Faletusi

O le isi tagata liliu mai e mafai ona faia taga i se faatonuga ua taua o se faletusi faatulagaga.

  1. Tatala le Fale Faʻasologa. Kiliki le igoa "Tusi".
  2. I le lisi o ata filifilia "EPPE".
  3. O le faamalama o aiaiga mo le liliu atu i le faatulagaga faatulagaina ua amataina. Muamua, e tatau ona e faʻamaonia le PDF. Kiliki "Faaopoopo le File".
  4. O se faamalama mo le faaopoopoina o se faatulagaga masani e aliali mai. Sue le vaega o le teuina o le PDF, maka le faila ma kiliki "Tatala". E mafai ona e filifilia i le taimi e tasi se vaega o mea faitino.
  5. O le igoa o pepa filifilia ma le ala ia i latou taʻitasi o le a aliali mai i le fausaga o le suiga o vaega. O le faʻasalalauga lea o le a tuʻuina atu ai le mea liliu mai peʻa maeʻa le faʻamaeaina o loʻo faʻaalia i le elemene "Foli Mulimuli". E masani lava, o le vaega lea na faʻataunuʻu ai le liua. Afai e te manaʻo e suia, kiliki "Suiga".
  6. Tatala "Suʻe Failautusi". A maeʻa ona maua le faʻailoga autu, filifili ma kiliki "Lelei".
  7. O le auala fou o le a faʻaalia i le elemene "Foli Mulimuli". O le mea moni, i luga o lenei mea uma e mafai ona iloiloina e pei ona tuʻuina mai. Kiliki "Lelei".
  8. Toe foi i le faamalama autu liliu mai. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le galuega na matou faia e suia le PDF i le ePub na faʻaalia i le lisi o le liua. Ina ia faʻagaoioia le faagasologa, maka le mea lenei i le lisi ma kiliki "Amata".
  9. O le faagasologa o le liua e tupu, o lona uiga o loʻo faʻaalia i le taimi lava e tasi i le kalafi ma le pasene i le kalafi "Tulaga".
  10. O le faʻamaeʻaina o le gaioiga i le koluma lava lea e faʻamaonia e foliga mai o le tau "Fai".
  11. Ina ia asiasi i le nofoaga na maua e le ePub, maka le igoa o le galuega i le lisi ma kiliki "Foli Mulimuli".

    E i ai foi se isi filifiliga mo le faia o lenei suiga. Faʻamau kiliki i le igoa o le galuega. I le lisi e aliali, filifili "Faʻasalalau Faʻasologa o Faʻailoga.

  12. A maeʻa ona faia se tasi o laasaga nei i totonu "Saili" O lenei mea o le a tatalaina ai le tusi faʻasologa o loʻo i ai le ePub. I le lumanaʻi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaoga soʻo se gaioiga fuafuaina faʻatasi ma le mea faitino.

    O lenei auala liua e leai se totogi, pei o le faʻaaogaina o le Caliber, ae i le taimi lava e tasi e mafai ai ona e faʻamaonia le pusa o faʻamatalaga e pei lava i le AVS Converter. Ae i luga o avanoa e faʻamaonia ai le faʻasologa o le ePub fafo, o le Faʻatulagaga Faʻatulagaga e sili atu ona itiiti i le Caliber.

E i ai le numera o tagata liliu mai e mafai ai e oe ona toe faʻafou se PDF i le format ePub. E sili atu le faigata ona fuafua le mea aupito sili oi latou, talu ai o filifiliga taʻitasi e iai ona lava lelei ma faʻafitauli. Ae e mafai ona e filifilia se filifiliga talafeagai mo se galuega patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatuina o se tusi faʻatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia o le tele o lisi uma o loʻo lisiina e ogatasi ma Caliber. Afai e te manaʻo e faʻamaʻoti le nofoaga o le faila faila, ae e te le popole tele i ona tulaga, ona mafai lea ona e faʻaaoga le AVS Faʻasalalau poʻo le Faʻatulagaina o Fale. O le filifiliga mulimuli e sili atu ona lelei, talu ai e le maua ai le totogi mo lona faʻaaogaina.