ABC Backup Pro 5.50


O le Windows 10 e matua ese lava mai ona uluai lomiga, ae maise lava i le uiga o le ata vaaia. O le mea lea, a amata ona e amataina lenei masini komepiuta, o loʻo feagai le tagata faʻapitoa ma se Falemaʻe mama mama, lea e na o se ala pupuu "Pusa" ma, lata mai nei, le faʻatautaia Microsoft Edge browser. Ae masani ma e tatau ai mo le toatele "O laʻu komepiuta" (sili atu, "O lenei komepiuta", aua ua taʻua i le "pito sili ona sefulu") o loʻo misi. O le mafuaaga lea i lenei tusiga o le a tatou faamatalaina ai pe faʻafefea ona faʻaopopo i luga o le komepiuta.

Vaʻai foi: Fausia o lautusi komipiuta mamana i le Windows 10

Faia o se alalaupapa "lenei Komepiuta" i luga o le komepiuta

Faʻamolemole, fai se ala ala "Komipiuta" i le Windows 10 e pei ona faia i isi uma talosaga, e le mafai. O le mafuaʻaga o loʻo i ai i le mea moni o le tusi faʻasino i le fesili e leai sana lava tuatusi. E mafai ona e faʻaopopoina se ala pia o le tului i totonu o le vaega "Filifili le Ata Matapihi", ae o le vaega mulimuli e mafai ona tatalaina i ni auala eseese se lua, e ui e le o se taimi umi ua tele naua.

Faʻamatalaga Faʻatonu

Faʻatautaia o uiga autu o le sefulu o lomiga o le Windows ma lona faʻalelei lelei o loʻo faia i totonu o le vaega "Taimi" faiga. E iai foi se lisi "Faʻatinoga", maua ai se avanoa e vave foia ai a tatou faafitauli i aso nei.

  1. Tatala i luga "Filifiliga" Windows 10 e ala i le kiliki i le faamaumatau o le komi (LMB) i luga o le lisi "Amata"ona faʻaaogaina lea o le atigipusa. Nai lo lena, e mafai ona e taofimau i lalo ki i luga o le komepiuta. "FAʻAVAE + I".
  2. Skip i le vaega "Faʻatinoga"e ala i le kilikiina i le LMB.
  3. I le isi, i le itu o le lisi, filifili "Autu".
  4. Faʻasalalau i le lisi o avanoa avanoa toetoe lava i lalo. I poloka "Siata talafeagai" kiliki i luga o le sooga "Faʻamatalaga Ata Faʻasalaga Papamaa".
  5. I le faamalama e tatala, siaki le pusa i talaane "Komipiuta",

    ona kiliki lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. O le faamalama o le faatulagaga o le a tapunia, ma o le ala o le a tulai mai i luga o le komepiuta. "O lenei komepiuta"o le mea moni, matou te manaʻomia.

Matala matala

Tatala i matou "Faʻamatalaga Ata Faʻasalaga Papamaa" e mafai ona avea ma auala faigofie.

  1. Lafo se faamalama Taumafaie ala i le kiliki "VA + R" luga o le komepiuta. Ulufale i le laina "Tatala" le poloaiga lea (i lenei pepa), kiliki "Lelei" poʻo "UI" mo lona faʻatinoga.

    Rundll32 shell32.dll, Control_RunDLL desk.cpl, 5

  2. I le faamalama ua masani ai i matou, siaki le atigipusa i talaane "Komipiuta"kiliki "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".
  3. E pei ona i ai i le mataupu talu ai, o le a faʻapipiʻi le alava i luga o le komepiuta.
  4. E leai se mea e faigata ona tuʻu "O lenei komepiuta" i luga o le komepiuta i le Windows 10. E moni, o le vaega o le polokalama e tatau ai mo le foia o lenei galuega o loʻo natia loloto i totonu o lona loloto, o lea e tatau ai ona e manatua lona nofoaga. O le a tatou talanoaina atili pe faʻapefea ona faatelevaveina le faagasologa o le valaʻauina o le pito i luga o le PC lava ia.

Pipi uu

Mo faʻapuupuu taitasi i luga o le Windows Desktop 10, e mafai ona e atofa lau oe lava kulupu autu, ma faʻamautinoa le mafai ona vave vave ona manatua. "O lenei komepiuta"O le tasi matou te tuʻuina i le 'upega tafaʻilagi i le laasaga muamua e le o se uluaʻi igoa, ae e faigofie ona faʻaleleia.

  1. Faʻasua-matau (RMB) i luga o le komepiuta komepiuta na faʻaopopo muamua i le Papamaa ma filifili le mea i le lisi autu "Fausia le Pipi".
  2. O lenei la o le ala saʻo moni e aliali i luga o le komepiuta. "O lenei komepiuta", kiliki-i luga, ae o le taimi lenei filifili le mea mulimuli i le lisi autu - "Meatotino".
  3. I le faamalama e amata, faatulaga le fetuu i le fanua ua faailogaina "Leai"tu i le itu taumatau o le aitema "Telefoni Faʻatonu".
  4. Faapipii i luga o le ki luga o na ki e te manao e faaaoga mulimuli ane mo le vave ona maua "Komipiuta"ma a maeʻa ona e faʻapipiʻiina, kiliki le kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  5. Siaki pe na e faia saʻo mea uma e ala i le faʻaaogaina o togi e pei ona taua i le laasaga muamua, lea e maua ai le gafatia e vave valaau le lisi o le polokalama ile fesili.
  6. A uma ona faʻamaeʻa laasaga o loʻo i luga, o le faʻamatalaga muamua "O lenei komepiuta"lea e le o se ala vaapiapi, e mafai ona e tapeina.

    Ina ia faia lenei mea, filifili ma kiliki "MUAMUA" i luga o le komepiuta pe na o le agai i ai "Kata".

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e faʻaopoopo ai se alalaupapa i luga o lau komepiuta i le Windows 10 PC. "O lenei komepiuta", faʻapea foʻi ma le auala e tuʻuina atu ai se ki o le ala pupuu mo le vave ona maua. Matou te faʻamoemoe na aoga lenei mea ma a maeʻa ona faitau e leai sau fesili e leʻi taliina. A leai - talia i faʻamatalaga i lalo.