Overwolf 0.106.20

Overwolf - faʻalautele le avanoa o taaloga e ala i le tuʻuina atu o se isi faʻaopoopoga. Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi ma talanoa i fesoʻotaʻiga lautele i le taimi o le taʻaloga. E i ai foi se faleoloa o oloa ma tele atu mea o le a sili atu ona faigofie le taʻaloga.

Tala

A maeʻa ona sii le Overwulf i se komepiuta, e fautuaina e resitala. E mafai ona e faaseʻeina lenei laasaga pe afai e te le faʻatau faʻatau i totonu o le faleoloa. Afai e te manaʻo e faia ni faʻatau i le Overwolf AppStore, e tatau ona e fatuina se talaaga patino. Mo i latou ua uma ona i ai se tala, o loʻo i ai se faamau i lalo "Lisi i totonu".

Mataina o le ata

Ina ia maua lenei avanoa, e tatau ona e faia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. O loʻo i ai se avanoa e filifili ai se nofoaga e teu ai le vitio, e mafai ona e vaʻaia ni auala pupuu e pulea ai le pueina, faʻasaʻo isi faʻasologa e fetaui ma ou manaʻoga. E mafai ona e faʻamaumauga e le gata i le vitio, ae ia ave foi ni screenshots.

Manunuʻu

Mo galuega faʻavavevave ma Overwolf kī vevela ua tuʻuina atu. E mafai ona faʻasolosolo pe faʻamalosi mea taʻitasi. E i ai foi se mea e le atoatoa o vevela uma. Faamolemole ia matau o le polokalama e galulue faatasi ma TeamSpeak. I lenei lisi, e mafai ona e faʻapipiʻi gaioiga kesi mo TimSpik.

FPS faʻaalia i taʻaloga

Faatasi ai ma se tasi nofoaga, e mafai ona e siaki le numera o papa i se taaloga faapitoa. I tulaga, e mafai ona e filifilia le nofoaga i luga o le lau e faʻaali ai le tau FPS. E mafai foi ona e mafai pe faʻamaonia lenei uiga ma tuʻuina atu se kī vevela e pulea.

A uma le amataina o le taʻaloga ma mataʻitūina taʻitasi i le sekone, o le a faʻaalia i le nofoaga na e faʻamaonia i totonu o le faatulagaga.

Widgets

E mafai ona e pulea uma galuega faʻatino e ala i se widget o le a faʻaalia i luga o le komepiuta. Mai iina e mafai ona e alu i tulaga, faʻatau, tatala TeamSpeak. E mafai ona natia pe faʻanofo le matala i se isi nofoaga i luga o le komepiuta, pe afai e te le fiafia i lenei nofoaga.

E mafai ona e fatuina nisi widget ma tuu i luga o lau komepiuta. E mafai ona avea o se TeamSpeak faʻalauiloa, paʻu o le polokalama poʻo se faleoloa.

Faletusi

O taʻaloga uma faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi faaopoopo ua faʻatauina i totonu o le faleoloa, ma paʻu e mafai ona maua i le faletusi. A e muamua alu i ai, a uma ona tuʻuina le polokalama, o le a faia se faʻataʻitaʻiga, ma o le a maua i totonu o lenei lisi ia taaloga ma faʻaaogaga. E mafai foi ona e taitaia i latou mai iinei. Afai e lapoa le lisi, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga, ma afai e leʻi faʻaopoopo le taaloga i le taimi o le suʻesuʻeina, ona mafai loa lea ona faia ma le lima.

Sulu

O le tele o paʻu e leai se totogi ma faʻavave ona faʻaogaina i luga o le komepiuta E mafai ona e mauaina i totonu o le faleoloa, mo i latou se vaega tuʻufaʻatasi ua atofa. O loʻo i ai ni 'ie mai atinaʻe ma i latou na faia e tagata o le alalafaga o se taʻaloga faapitoa. E mafai ona faʻavasega.

Filifili le paʻu mananaʻo ma alu i lona itulau e vaʻaia le faʻaaliga. I le pito i lalo, o mea uma o le a suia o le a lisiina, ma o latou foliga vaaia o le a faʻaalia. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻavaa, e le manaʻomia le toe faʻafouina o le polokalama, o le a faʻafouina aunoa lava mea uma, ma e mafai ona suia paʻu ile faletupe poʻo le faletusi.

Taaloga taʻaloga

Afai na e taʻalo ma Overwolf liliu, a maeʻa ona e alu ese mai le taaloga, e tatala se faamalama matala i le mea e mafai ai ona e iloa le umi o le sauniga, vaai le aofaʻi o itula e taʻalo ma le umi o le taimi o le vasega. E i ai foi se vaega e ese mai i luga o le initaneti ma ni vitio lauiloa.

Fesoʻotaʻi faʻamatalaga

I le taimi o le taʻaloga, e mafai ona e tali atu i savali e oʻo mai i se fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia faia lenei mea, na o oe e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o lau talaaga otooto i totonu o tulaga. O loʻo i ai le tele o avefeʻau taualoa ma sosaiete faʻasalalau lauiloa.

Faʻamasinoga o le faʻasalalauga

I le itu taumatau o le faʻailoga o le a avea ma se faʻamaonia o le talosaga lea e mafai ai ona e pulea le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e alu i le faleoloa, amata le taaloga pe alu ese mai Overwolf. E mafai foi ona e natia le Dock (Widget) pe a faalavelave pe e le manaʻomia i le taimi nei.

Mama

  • Lagolago mo nisi faʻaopoopoga mo le tele o taaloga taʻalo;
  • O le auai o le gagana Rusia, ae le o elemene uma ua faaliliuina;
  • E tele polo-ins ma paʻu e leai se totogi;
  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻafeiloaʻi nofoaga faʻasalalau ma widgets.

Faʻafitauli

  • O le polokalama e manaʻomia ai le tele o punaoa komepiuta, lea e matua lauiloa i luga o se uʻamea vaivai;
  • Aitema i totonu o le faleoloa e le maua mai pe a vaivai le initaneti.

Overwolf - o se polokalama aoga mo tagata taaalo, lea e maua ai le tele o mea faaopoopo e faafaigofie ai le taʻaloga. O se seti tele o plug-ins faaopoopo o le a faʻalauteleina le faʻatinoga o taʻaloga.

Tikiake Overwolf mo le saolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

uPlay MCSkin3D Amataga Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Overwolf o se polokalama multifunctional lea e maua ai fesoʻotaʻiga faaopoopo mo taʻaloga. O le tele o plug-ins ma paʻu i totonu o le faleoloa o le a fesoasoani e faʻafaigofie atili ai le taʻaloga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Overwolf
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.106.20