Aso Tusitusi 1.38


O le Vit Registry Fix app e tuʻuina atu ai i tagata o latou lava auala le faʻavavevaveina o le polokalama. Ma o lenei metotia o le faʻamamaina ma faʻamaonia le resitala.

O le resitala o se ituaiga loto o le faiga faʻaogaina. O loʻo i ai toetoe lava o tafaoga ma tulaga. Ae peitaʻi, afai e tele ni fesoʻotaʻiga e le talafeagai ma le saʻo i totonu, e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le faʻatinoga.

I ia tulaga, e mafai ona e faʻaoga le faʻaaogaina o le Reg Registry Fix.

Talu ai o lenei faʻaaoga e taulaʻi atu i le galulue faʻatasi ma le resitala, ona faʻatautaia tonu lea o galuega tauave iinei.

Lesona: pe faʻapefea ona faʻaosooso lau komepiuta e faʻaaoga ai le Reg Registry Fix

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: polokalama e faʻavave le komepiuta

Sue ma mama

O le galuega autu o le polokalame o le aveeseina lea o fesoʻotaʻiga le talafeagai ma leai i totonu o le resitala. Mo lenei faamoemoe, e avea o se meafaigaluega mataʻituina lea e maua ai le auiliiliga loloto o ki uma o le lesitala.

I le faaopoopo atu i le galuega autu, o loʻo i ai foi isi mea faaopoopo.

Lelei

O le faʻamalosia iinei o lona uiga o le faʻamaumauga o le siaki. Talu ai ona o lona algorithm, o le polokalama e mafai ai ona faʻaititia le tele o faila o le resitala, ma o le a mafai ona oʻo atu ai i le faʻatinoina o le faʻatinoina o le tino.

Lagolago ma Toe Faʻafoʻisia

O le faia o faʻamaumauga o se mea aoga tele. I le fatuina o kopi o faila i ai, e faigofie ona e faʻafoʻisia le faiga e galue ai.

E sili ona aoga le faʻaaogaina o lenei ata i luma o se ituaiga o faiga e sili ona lelei ma faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama (aemaise lava i latou e faia suiga i le resitala).

Saili ma tape faʻamatalaga

Afai e te filifili e fufulu mamanu le nusipepa poʻo le tapeina o faʻamatalaga e ala i le faʻaaogaina o polokalama a isi vaega, i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaoga le sailiga o loʻo i totonu.

O se meafaigaluega faʻaaoga lea e mafai ai e oe ona maua le manaʻoga manaʻomia. E le gata i lea, mai iinei e mafai uma ona e faʻamalo ma suia tulaga taua o lala ma faʻaiuga, ma fatuina kopi kopi.

I le faʻaopoopoga i meafaigāluega mo le galulue faʻatasi ma le resitala, e tuʻuina atu e le Reg Registry Fix ni isi meafaigaluega se tolu e le fesoʻotaʻi tonu i ai, ae e aʻafia ai le faʻatinoina o le polokalama.

Disk Cleanup

E pei ona e iloa, mo se tulaga masani ma tumau, e tatau ona i ai se aofaiga patino o avanoa avanoa i luga o le masini komepiuta (o lona uiga, le disk poo le vaeluaga o loʻo faʻaogaina ai le polokalama faʻaoga). Ma pe a oʻo ina laʻititi lenei avanoa avanoa, o le tino e ono faʻagesegese ai pe faia ni mea sese.

Ina ia faasaolotoina isi megabytes, na o le manaʻomia lava o se meafaigaluega faamama. Faatasi ai ma lenei mea e mafai ona e tape uma faila le talafeagai. E le gata i lea, e te filifili po o fai faila e suʻe ma solo i ai e ala i le tuiina o vaega talafeagai i ni atigipusa.

Faʻamatalaga Pule

E pei o le tele o mea faʻaaogaina, o le Vit Registry Fix o loʻo i ai le pule o le taʻavale ile fale. Faʻatasi ai, e mafai ona e aveeseina polokalama le talafeagai, pe faʻaopopo lau oe lava.

Faʻaaogā le Pule Faʻatasi

Ina ia aveese ni talosaga e le manaomia, e mafai ona e faʻaaogaina le tulaga masani, ae ui i lea, o le Reg Registry Fix ei ai sana lava meafaigaluega mo lenei faʻamoemoe.

I le faaopoopo atu i le aveeseina o tusi talosaga, o loʻo i ai se isi aoga sili atu. Afai e te faʻapipiʻi faʻalua i luga o le ata o le inisiua i le itu taumatau o le kuki, e mafai ona e alu i le ki o le faila, lea e aofia ai sootaga i lenei polokalama.

Faʻapitoa:

  • O le faʻamatalaga ua maeʻa atoa
  • E i ai le tele o vaega o mea e faʻaaogaina mo le faʻamalosia ma le faʻamamaina.

Faʻafitauli:

  • Soʻo se taimi lava e te faʻatautaia ai le tele o mea e faʻaaogaina e valaʻaulia e faʻatau se laisene.

E ui lava i le mea moni o le Reg Registry Fix ua fuafuaina e galulue ma le resitala, o loʻo i ai avanoa faaopoopo mo le faʻamamaina ma le faʻamautuina o le faiga. Ma afai e te le manaʻomia se suʻesuʻega faʻapitoa, ona mafai lea ona e faʻaogaina lenei talosaga.

Ae ui i lea, ina ia mafai ona faʻaaoga lelei le polokalama o le ae manaʻomia le faʻatau mai o se laisene, talu ai o se oloa faʻapisinisi.

Faʻagasolo le faʻataʻitaʻiga o le Test Registri Fix

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Soifua resitala Malosiaga Faʻamaumauga Faʻamaumauga Matou te faanatinatiina le komepiuta e faʻaaoga ai le Reg Registry Fix Auslogics Registry Cleaner

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻamatalaga Resitala Fix o se vailaʻau faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻamamaina o le resitala, saili ma faʻasolosolo mea sese i totonu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: VITSOFT
Tau: $ 6
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 12.9.3