O le a le cable HDMI?

O le lomiga o le puipuiga mo le toatele o tagata faaaoga o loo faia se vaega taua tele. E toʻatele e faʻasaina le avanoa i le masini lava ia, ae e le o taimi uma e tatau ai. O nisi taimi e te manaʻomia ai le tuʻuina o se faʻaupuga i se faʻamatalaga patino. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo i ni auala e faia ai lenei galuega.

Faʻatulagaina o se faʻaupuga mo le talosaga i le Android

E tatau ona seti se faʻaupuga pe afai oe popole e uiga i le saogalemu o faʻamatalaga taua pe manaʻo e natia mai le prying eyes. E tele tali faigofie mo lenei faafitauli. E faia i ni nai laasaga. Ae paga lea, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta tuatusi, o le tele o masini e le maua ai se puipuiga faaopoopo mo nei polokalame. I le taimi lava e tasi i luga o telefoni feaveaʻi o nisi o kamupani lauiloa, o ona atigi fausaga e ese mai le "mama" Android, e mafai pea ona setiina se faʻaupuga mo talosaga e ala i ala masani. E le gata i lea, i le tulaga o le tele o polokalame feaveaʻi, pe afai o le saogalemu e taua tele, e mafai foi ona e setiina se upu faila e faʻalauiloa ai.

Aua nei galo e uiga i le faatulagaga masani o le saogalemu o le polokalama, lea e mafai ai ona e lokaina le masini. E faia lenei mea i nai laasaga faigofie:

  1. Alu i le faatulagaga ma filifili le vaega "Saogalemu".
  2. Faaaoga le setiina o se komepiuta po o se kalafa kalafi, o nisi masini e iai foi se sikikitipi tamatamai lima.

O le mea lea, talu ai ona ua matou filifili i le faavae autu, sei o tatou agai atu i se iloiloga aoga ma sili atu ona auiliili o auala uma o loo taofia ai talosaga i masini Android.

Metotia 1: AppLock

AppLock e leai se totogi, e faigofie ona faʻaoga, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a malamalama i le taʻaloga. E lagolagoina le faʻapipiʻiina o puipuiga faaopoopo i luga o soʻo se talosaga. O lenei faiga e faigofie tele:

  1. Alu i le Google Play Market ma download le polokalama.
  2. Download AppLock mai le Market Market

  3. I le taimi lava lena o le a musuia oe e faʻaeʻe le mamanu. Faaaoga se tuufaatasiga faigata, ae tasi ina ia aua nei galo oe lava ia.
  4. Le isi e ulufale i le tuatusi imeli lata ane. O le auala e toe faʻaleleia ai auala o le a lafoina pe afai ua leiloloa le upu faila. Tuʻu lenei avanoa pe afai e te le manaʻo e faʻatumu se mea.
  5. O lea la e te vaʻaia se lisi o tusi talosaga e mafai ona e poloka ai se tasi oi latou.

O le le lelei o lenei metotia e le o setiina le palakalafa faaletonu i luga o le masini lava ia, o le isi tagata faaaoga, na o le tapeina o le AppLock, o le a toe faʻafaʻotoina uma tulaga ma o le a le toe i ai le puipuiga.

Metotia 2: Loka CM

CM Locker e foliga tutusa ma le sui mai le metotia talu ai, ae ui i lea, o loʻo i ai lana lava galuega faʻapitoa ma isi meafaigaluega faaopoopo. Ua puipuia le puipuiga e faapenei:

  1. Install CM Locker mai le Google Play Market, faʻalauiloa ma mulimuli i faatonuga faigofie i totonu o le polokalama e faʻatumu ai le faʻatulagaga muamua.
  2. Download CM Locker mai Market Market

  3. Ma le isi, o le siakiina o siakiga o le a faia, o le a uunaia oe e seti lau lava upega tafaila i luga o le lau loka.
  4. Matou te fautua atu ia te oe e tuʻuina atu se tali i se tasi o fesili e pulea ai, o le fea itu e masani ona i ai se auala e toe faʻaleleia ai avanoa i talosaga.
  5. E totoe na o le matauina o mea na poloka.

O isi faʻaopoopoga ou te fia taʻua se meafaigaluega mo le faʻamamāina o mea o loʻo i lalo ma le setiina o faʻaaliga o faʻamatalaga taua.

Faitau foi: Puipui Android Talosaga

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻamaumauga

E pei ona taʻua i luga, o tagata gaosi o nisi masini atamai ma papamaa o loʻo faʻaogaina e le Android OS latou te faʻaogaina le tomai e puipuia ai le faʻaaogaina e ala i le setiina o se faʻaupuga. Mafaufau pe faʻapefea ona faia lenei mea i le faʻataʻitaʻiga o masini, poʻo le, o laupepa e lua o lauiloa Saina lauiloa ma tasi Taiuani.

Meizu (Flyme)

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau atamai, tusi i lalo le lisi o filifiliga o loʻo maua iina e poloka ai "Meafaigaluega" ma maua le mea "Faʻailoga ma le Puipuiga". Alu i totonu.
  2. Filifili le vaega Talosaga Talosaga ma faʻagaoioi le fesuiaiga o le suiga i le tulaga o loʻo galue.
  3. Ulufale i totonu o le faʻaaliga vaaia o se faʻailoga e fa, lima pe ono-numera e te manao e faʻaaoga mulimuli ane e taofia ai tusi talosaga.
  4. Saili le meataitasi e te manaʻo e puipui ma siaki le siaki o loʻo i ai i le taumatau.
  5. I le taimi nei, a e taumafai e tatala se mea e taofia, e tatau ona e faʻamaonia se faʻamalosaga ua seti muamua. Seiloga o le a mafai ona mafai ona maua avanoa uma.

Xiaomi (MIUI)

  1. E pei o le mataupu o loʻo i luga, tatala "Faʻatonu" masini feaveai, taʻalo i totonu o le lisi lata ane i lalo, lalo i le poloka "Talosaga"lea mea filifilia Talosaga Talosaga.
  2. O le ae vaaia se lisi o talosaga uma e mafai ona e setiina ai se loka, ae ae e te leʻi faia lenei mea, o le ae manaomia le setiina o se faʻamaufaʻailoga faʻatasi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le tafaoga talafeagai o loʻo i le pito i lalo o le lau, ma ulufale i le faʻamatalaga faʻamaonia. E le mafai, o le a uunaia oe e fai se mamanu, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona sui "Metotia o puipuiga"e ala i le kilikiina o le sooga o le igoa tutusa. Filifili mai, i le faaopoopo atu i le ki, o loʻo iai se faʻamaloilo ma se pine numera.
  3. I le faʻamoemoeina o le ituaiga o puipuiga, ulufale i le faʻamatalaga faʻamaonia ma faʻamaonia e ala i le faʻamalosi "Lisi" e alu i le isi laasaga.

    Manatua: Mo se faʻamaoniga faaopoopo, o le code code faʻamaonia e mafai ona nonoa i le Mi-account - o lenei mea o le a fesoasoani e toefaʻatonu ma toe faʻaleleia le upu faila i le mea e te faʻagaloina ai. E le gata i lea, afai o le telefoni o loʻo i ai se sikikitipi tamatamailima, o le a talosagaina oe e faʻaaogaina o se auala autu mo le puipuiga. Faia pe leai - filifili mo oe lava ia.

  4. Tusi i luga o le lisi o tusi talosaga ua faʻapipiʻiina i luga o le masini ma maua ai le mea e te manaʻo e puipui i se upu faʻaulu. Faʻamuli le ki i le taumatau o lona igoa i le tulaga galue - o lenei auala e te faʻaaogaina ai le puipuiga o le tusi talosaga i se upu faʻaulu.
  5. Mai lenei taimi i luga, o taimi uma lava e amata ai le polokalama, o le ae manaomia le ulufale i se faʻamatalaga faʻamaonia ina ia mafai ai ona faʻaaogaina.

ASUS (ZEN UI)
I totonu o lona atigi fale, o tagata atiaeina o se kamupani lauiloa Taiwanese e mafai foi ona e puipuia le faʻapipiʻiina o talosaga mai fafo atu o le faʻafefe, ma e mafai ona faia i ni auala se lua i le taimi e tasi. Muamua e aofia ai le faʻapipiʻiina o se faʻamatalaga kalafa po o le numera o le numera, ma o le a puʻeina foi se tagata e faʻaaogaina i luga o le Kamera. O le lona lua e toetoe tutusa lava pei o na o loʻo talanoaina i luga - o le tulaga masani lea o se upu faʻamaonia, poʻo se faʻasologa o se numera pine. E lua avanoa tau puipuiga e maua i "Faʻatonu"saʻo i la latou vaega Talosaga Talosaga (poʻo le AppLock Mode).

I se tulaga talitutusa, o meafaigaluega puipui puipuia e galue i masini feaveaʻi o soʻo se isi lava gaosi oloa. O le mea moni, tuʻuina atu na latou faaopoopoina lenei mea i le atigi fausaga.

Metotia 4: Faʻamatalaga autu o nisi tusi talosaga

I nisi telefoni feaveaʻi mo le Android, e ala i le lē mafai ona mafai ona setiina se faʻaupuga mo la latou faʻalauiloa. Muamua, o nei mea e aofia ai tagata faʻatau o faletupe (Sberbank, Alfa-Bank, ma isi) ma polokalama latalata ia i latou e pei ona faʻamoemoeina, o lona uiga, e fesoʻotaʻi ma mea tautupe (mo se faʻataʻitaʻiga, WebMoney, Qiwi). E i ai foi se isi puipuiga faʻapitoa e iai i nisi tagata faʻatau o fesoʻotaʻiga lautele ma avefeau vave.

O auala saogalemu e tuʻuina atu i totonu o se polokalama se tasi poʻo se isi e mafai ona ese - mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi tulaga, o le upu moni, i le isi - o le numera pine, i le lona tolu - o se kalafi kalafi, ma isi mea faapena. o filifiliga filifilia (poʻo le muamua avanoa) mo le sili atu ona saogalemu le siakiina o tamatamailima. O lona uiga, nai lo se faʻaupuga (poʻo se tutusa tutusa), a e taumafai e faʻatalosaga se tusi talosaga ma tatala, e tatau lava ona e tuu lou tamatamailima i luga o le scanner.

Ona o eseesega i fafo ma galuega i polokalama Android, e le mafai ona matou tuuina atu ia te oe se faatonuga lautele mo le setiina o se upu faila. O mea uma e mafai ona fautuaina i lenei tulaga o le tepa i totonu o le faatulagaga ma maua ai iina se mea e fesoʻotaʻi ma le malupuipuia, saogalemu, PIN code, password, etc., o lona uiga, o le a tonu le fesoʻotaʻi ma la tatou autu i le aso, ma O mataʻitusi o loʻo faʻapipiʻi i lenei vaega o le tusiga o le a fesoasoani ia malamalama i le algorithm lautele o taga.

Faaiuga

I luga o lenei mea o la tatou faatonuga e oʻo mai i se iʻuga. O le mea moni, e mafai ona mafaufau i ni nai fofo faʻapitoa mo le puipuia o tusi talosaga ma se upega tafailagi, ae e masani lava e le eseese mai le tasi ma le isi ma ofoina atu foliga tutusa. O le mafuaʻaga lea, e fai ma faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaogaina na o sui pito sili ona talafeagai ma lauiloa o lenei vaega, faʻapea foʻi ma tulaga masani o le faʻaogaina o polokalama ma nisi polokalama.