FrostWire 2.0.9

O nisi taimi o le lanu o se tasi elemene poʻo le ata atoa e ese mai le mea o loʻo manaʻo le tagata e fia vaʻaia. E masani lava i ia tulaga, polokalame faʻapitoa - faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi - sau i le laveai. Ae ui i lea, e le o taimi uma i luga o le komepiuta, ma ou te le manao e sii mai ma faapipii. I lenei tulaga, o le fofo sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o se auaunaga faapitoa i le initaneti ua fuafuaina faapitoa mo le galuega.

Sui le lanu i luga o le ata i luga o le initaneti

A o leʻi amataina ona faamasani i faatonuga, e taua le taʻuina atu e le o se tasi le upega tafaʻilagi e pei o lea ua matou iloiloina i lalo o le sui o le polokalama tuai, e pei o le Adobe Photoshop, ona o lona faatapulaʻaina o galuega ma le le mafai ona fetaui ma meafaigaluega uma i luga o le tasi site. Ae o se suiga faigofie lanu i luga o le ata o faafitauli e tatau ona tulai mai.

Tagai foi:
Sui le lanu o mea faitino i Photoshop
Faʻafefea ona sui lanu paʻu i Photoshop
Suʻe lauulu lauulu i luga o se ata i le initaneti

Metotia 1: Faʻamaumauga

Muamua, mafaufau i le 'upega tafaʻilagi a le IMGonline, lea e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faaaogaina le tele o mea faigaluega mo le faʻasaʻoina o ata. O i latou uma o loʻo i totonu o se vaega ese ma o loʻo faʻatulagaina le faasologa o faasologa, faatasi ai ma le faʻatulagaina o ata taʻitasi, pe afai e te manaʻo e faʻaaoga le tele o aʻafiaga. Ae mo le suiga o lanu, o lenei e tupu e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafailagi IMGonline

  1. Faʻasaga i le itulau liliu mai e faʻaaoga ai le sootaga i luga. Faʻaauau loa ona tuʻuina atu ata.
  2. O le a tatala le masini, o fea e tatau ona e maua ma filifili se ata, ona kiliki ai lea o le ki. "Tatala".
  3. O le laasaga lona lua i lenei 'upega tafaʻilagi o le a naʻo se suiga lanu. I le amataga, o se lanu mo le sui o loʻo faʻaalia i le lisi o le pa'ū, ma le tasi e suia.
  4. Afai e manaʻomia, faʻapipiʻi se numera paolo e faʻaaoga ai le format HEX. O igoa uma e lisiina i se laulau faapitoa.
  5. I lenei laasaga, e tatau ona e seti le fua faatatau sui. O lenei faagasologa e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o se pa puipui i le faʻamatalaga o mea faitino i foliga tutusa. I le isi, e mafai ona e fuafuaina le faʻalelei o le taua o suiga ma le maua o le lanu ua suia.
  6. Filifili le faatulagaga ma le maualuga e te manaʻo e maua ile gaioiga.
  7. Faʻasalaga o le a amata pe a uma ona kiliki le ki. "Lelei".
  8. E masani lava o le liua e le tele se taimi e alu ai ma o le faila mulimuli e vave ona maua mo le download.

E na o ni nai minute e sui ai le lanu ma le tasi i le ata na manaʻomia. E pei ona mafai ona e vaʻai mai faʻasalaga o loʻo i luga, e leai se mea faigata i lenei, o le faagasologa atoa o loʻo faia i laʻasaga.

Metotia 2: PhotoDraw

O le nofoaga e taʻua o PhotoDraw o loʻo faʻatulagaina ia lava e avea ma faatonu o ata e leai se totogi, galue i luga o le initaneti, faʻapea foi ma le tele o meafaigaluega ma uiga aoga o loʻo maua i tusitala taʻalo lauiloa. Na te faʻafetaui ma le sui o lanu, ae ui i lea, ua faia sina mea itiiti nai lo le itulau muamua.

Alu i le 'upega tafaʻilagi PhotoDraw

  1. Tatala le itulau autu o le PhotoDraw ma le kiliki-i luga o le laulau. Faʻataʻitaʻifono i le Initaneti.
  2. Amata ona faaopoopo i ai ata talafeagai e tatau ona gaosia.
  3. E pei ona i ai i faatonuga talu ai, e naʻo lou manaʻo e maka le ata ma tatala.
  4. A maeʻa le download, kiliki le ki. "Tatala".
  5. Alu i le vaega "Valivali"pe a manaʻomia ona suia le talaaga.
  6. Faʻaaoga le paʻale e filifili le hue, ona kiliki ai lea o le ki. "Fai".
  7. O le i ai o le tele o filiga ma aafiaga o le a mafai ai e oe ona sui se lanu. Faʻalogo lelei i "Inversion".
  8. O le faʻaaogaina o lenei aafiaga toetoe lava a toe faʻafouina foliga vaaia o le ata. Siaki le lisi o faʻamau uma, pei o le tele oi latou e fegalegaleai ma lanu.
  9. A maeʻa le faʻataʻaiga, faʻaauau le faʻasaoina o le ata mulimuli.
  10. Tuuina atu se igoa, filifili le faatulagaga talafeagai ma kiliki "Faasaoina".
  11. O lea la o le faila ua faasaʻo i luga o lau komepiuta, o le lanu o le lanu e mafai ona mafaufau e maeʻa.

O tamatamailima o le lima e tasi e lava lea e toe taʻua uma ai le 'upega tafaʻilagi o loʻo maua e mafai ai e oe ona sui le lanu o le ata e pei ona manaʻo ai le tagata, o lea na o le maua o le filifiliga sili e le faigofie. I aso nei, matou te talanoa auʻiliʻili e uiga i punaoa e sili ona talafeagai i luga o le initaneti, ma oe, e faavae i luga o faatonuga na tuʻuina mai, filifili le mea o le ae faʻaaogaina.