Faʻaaofiaina o le tulaga "moe" i le Steam

Faatasi ai ma le fesoasoani a statuses i luga o Steam e mafai ona e taʻu atu i au uo mea o loʻo e faia nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a taʻalo, o le a iloa e au uo o oe o "luga o le initaneti." Ma afai e manaʻomia ona e galue ma e te le manaʻo e faʻalavelaveina oe, e mafai ona e fai atu e aua le faʻalavelave oe. E faigofie lava, aua o lenei auala o le a iloa ai e au uo taimi e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi oe.

I totonu o le Steam e mafai ona e faʻaogaina nei statuses:

  • "Initaneti";
  • "Laasaga";
  • "Leai se nofoaga";
  • "E finagalo o ia e fesuiai";
  • "Manao e taaalo";
  • "Aua le faalavelave."

Ae o loʻo i ai le isi - "moe", lea e le oi luga o le lisi. I lenei tusiga o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona alu lau tala ile moe.

Faʻafefea ona avea le tulaga o le "moe" i le Steam

E le mafai ona e faʻamatalaina se tala i se miti i le lima: a maeʻa le faʻafouina o le Steam i le 02/14/2013, ua aveese e le au atinaʻe le filifiliga e tuʻu le tulaga "moe". Ae atonu na e matauina o au uo i Steam ua "momoe," ae leai se mea faapena i le lisi o statuses o loʻo avanoa mo oe.

E faapefea ona latou faia? E faigofie lava - latou te le faia se mea. O le mea moni o lau lava tala e alu i le tulaga moe pe a malolo lau komepiuta mo sina taimi (tusa ma le 3 itula). O le taimi lava e te toe foi ai i le galuega ma se komepiuta, o lau tala o le a avea ma "Online". O le mea lea, ia iloa pe o oe i le moe moe pe leai, e na o le fesoasoani a uo e mafai ona e faia.

Le aotelega: o le tulaga o le "moe" o le tagata e faʻaaogaina naʻo le taimi e le o faigaluega ai le komepiuta, ma e leai se avanoa e faʻatulagaina ai lenei tulaga oe lava, ia na o le faatali.