Nisi natia i le Google Chrome browser


Google Chrome o se 'upega tafaʻilagi' oloʻo mamana ma faʻatinoina, lea o loʻo i totonu o ana faʻaauupega le tele o avanoa mo le faʻalogo lelei. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa o totonu o le "Settings" vaega o loo i ai na o se vaega itiiti o mea faigaluega mo le galue i le faaleleia atili o le masini, aua o loo i ai foi ni ata natia, o loo talanoaina i le tusiga.

O le tele o faʻamatalaga i le 'upega tafaʻilagi e faʻaopoopo ai foliga fou ma gafatia i Google Chrome. Ae ui i lea, o ia galuega e le o iai i le taimi e tasi - i le taimi muamua e tofotofoina mo se taimi umi e tagata uma, ma mafai ona mauaina i totonu o natia natia.

O le mea lea, o faʻamaufaʻailoga natia o le suʻega o Google Chrome, lea o loʻo atinaʻe nei, o lea e mafai ai ona latou le mafai ona faʻamalosi. O nisi vaega e ono faʻafuaseʻi ona mou ese atu mai le masini i soo se taimi, ma o nisi e tumau i le lisi natia e aunoa ma le ulu atu i le lisi autu.

Faʻafefea ona oʻo i le Google Chrome faʻamalo natia

E faigofie lava ona ulu atu i totonu o natia natia o Google Chrome: mo lenei, faʻaaogaina le tuatusi o le tuatusi, e tatau ona e alu i le sootaga lenei:

chrome: // flags

O le a faʻaalia e le pupuni se lisi o faʻamaufaʻailoga natia, lea e lautele.

Faamolemole ia matau o le le mafaufauina o le suia o tulaga i lenei lisi e matuai vaivai lava, aua e mafai ona e faalavelaveina le masini.

Faʻafefea ona faʻaaogaina natia natia

Faʻatoagaina o taʻofu natia, e fai ma tulafono, e ala i le kilikiina o le ki i tafatafa o le mea o loʻo manaʻomia "Enable". O le iloa o le igoa o le parakalafa, o le auala sili ona faigofie e maua ai o le faʻaaogaina lea o le manoa sailiili, lea e mafai ona e valaʻau i le faʻaogaina o le ala laupapa Ctrl + F.

Ina ia mafai ona suia suiga, o le a mautinoa lava e toe toe amata lau 'upega tafaʻilagi, faʻamaonia ma le polokalama e ofoina atu pe mulimulitaia lenei faiga oe lava.

Faʻafefea ona toe faʻafou le Google Chrome browser

Lalo o le a tatou tilotilo i le lisi o mea e sili ona manaia ma talafeagai mo le taimi nei o loʻo natia ai Google Chrome, ma o le faʻaogaina o lenei oloa o le a sili atu ona faʻalelei.

5 natia natia e faaleleia ai Google Chrome

1. "Faʻasalalau malie". O lenei faiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻasalalau le itulau i le uili o le kiona, ma faʻaleleia ai le lelei o luga o le surf surf.

2. "Tapuni tapuni vave / matala." O se mea aoga e mafai ai e oe ona faʻatupulaia le taimi tali o le 'upega tafailagi mo toetoe a vave ona tapunia faʻamalama ma afifi.

3. "Aveese le mea o loʻo i totonu o le afaina." A o leʻi faʻaaogaina lenei mea, Google Chrome sa faʻaaogaina se tele o punaoa, ma ona o lenei mea, na faʻaaluina le sili atu o le malosi o le pulu, ma o le mea lea na mumusu ai tagata faaaoga komepiuta ma tagata lolomi e faʻaaoga lenei upega tafaʻilagi. O le taimi nei e sili atu le lelei: e ala i le faʻagaoioia o lenei galuega, pe a maeʻa le mafaufau, o mea o loʻo i luga o le lisi o le a solo, ae o le a tuʻuina lava le faʻamau. Toe tatalaina le laupepa, o le a toe lokaina le itulau.

4. "Mea Faʻapitoa i le pito i luga o le Chrome browser" ma le "Mea Faʻatino i le isi vaega ole atinaʻe masini." Faʻatagaina oe e faʻagaoioia i totonu o le masini se tasi o mamanu sili ona manuia, lea na faʻaleleia mo le tele o tausaga i le Android OS ma isi Google auaunaga.

5. "Fausia upu fai upu." Ona o le mea moni o tagata uma o le Initaneti e resitala mamao mai se tasi o upega tafaʻilagi, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le malupuipuia o faʻauluupu. O lenei faʻatulagaga o le a mafai ai e le masini ona faʻanofoina ia upu faʻamalosi malosi mo oe ma teu faʻapipiʻi ai i latou i totonu o le polokalama (o faʻamaufaʻailogaina e malupuipuia faʻanofoina, o lea e mafai ai ona e filemu mo lo latou malupuipuia).

Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei tusiga.