ChiKi 4.13

E taua tele mo tagata lolomi uma le i ai o se avetaʻavale talafeagai e faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta ina ia mafai ai ona galue lelei i le faiga ma le galuega masani. Ae paga lea, o le firmware i totonu o meafaigaluega e le o se mea e tupu, o lea e tatau ai i le tagata ona faʻapipiʻiina ia lava. E faia lenei mea e se tasi o auala e lima.

Tikiaina le avetaavale mo le HP Photosmart 5510 printer.

I le faagasologa o le sailia ma le faʻapipiʻiina e leai se mea faigata, naʻo oe e tatau ona e filifili i se filifiliga talafeagai. Ina ia faia lenei mea, matou te fautuaina oe e suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga uma o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, ma na o le faʻaauau ona faatino. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Metotia 1: O le upega tafaʻilagi a le HP web resource

Muamua, e tatau ona e faasino atu i le nofoaga aloaia o le atinaʻe masini, talu ai e masani ona teuina i taimi uma ia lomiga lata mai o faila, ma e tufatufaina foi e aunoa ma se totogi ma siaki e se polokalama antivirus, o le a mautinoa ai le atoatoa ma le saʻo lelei.

Alu i le itulau lagolago o HP

  1. I totonu o se sailiga faigofie, alu i le itulau HP fale i le Initaneti.
  2. Faʻalogo lelei i le laulau i luga. O iina e filifili ai le vaega "Polokalame ma avetaavale".
  3. Ae e te leʻi amataina, ia iloa lau oloa. Faʻasalaga i luga o le nusipepa.
  4. O le a tatalaina se lisi fou i le manoa sailiili. O loʻo i ai le faʻataʻitaʻiga o lau lomitusi e alu i le itulau ma le polokalama.
  5. Ia mautinoa o le 'upega tafailagi e faʻaalia ai le sao saʻo o lau masini komepiuta. Afai e le o le tulaga lea, ia suia ma le lima lenei tulaga.
  6. E totoe na o le faʻalauteleina o le vaega ma le avetaavale, saili se kopi fou ma kiliki le ala talafeagai e amata ai le download.

O le faʻapipiʻiina o le a faia faʻafuaseʻi lava pe a uma le faila o le faila. Ae e te leʻi amataina, ia mautinoa ua fesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta. A maeʻa, e mafai loa ona e galue e aunoa ma le toe amataina o le PC.

Metotia 2: Polokalama mai le atinaʻe oloa

O loʻo galue malosi HP i le atinaʻeina o le komepiuta, komipiuta, lomitusi ma isi masini. Sa latou faia a latou mea aupito sili ona lelei ma fai mea faigofie mo tagata e saili mo ni faʻamatalaga. Tikiali taʻavale talafeagai mo le HP Photosmart 5510 e ala i lenei polokalama e pei ona taʻua i lalo:

Download le Fesoasoani HP Support

  1. Faʻalauiloa lau 'upega tafaʻilagi ma alu i le itulau o le download HP Support Assistant, e mafai ona e kiliki i le ala na tuʻuina e amata ai ona sii mai.
  2. Tatala le masini download ma kiliki. "Lisi".
  3. Faitau le maliega laisene, faʻamaonia ma alu i le faʻapipiʻi.
  4. A maeʻa, taʻavale le polokalama ma lalo o le faʻamatalaga "O aʻu masini" kiliki le faamau "Siaki mo faʻamatalaga ma pou".
  5. Faatali mo le faagasologa ia maeʻa. E mafai ona e matamata i le alualu i luma o le alualu i luma i se faamalama faapitoa.
  6. Skip i le vaega "Faʻafouina" i totonu o le faamalama lolomi.
  7. Togi mea e tatau ai ma kiliki "Download ma Faʻamau".

Metotia 3: Faʻatonuga Faʻaopoopo

O lea la o le a le faigata le maua o polokalama faakomepiuta mo soʻo se faʻamoemoe i luga ole Initaneti. E iai foʻi polokalame faʻapitoa, o le galuega autu o le faʻapipiʻiina lea o avetaavale mo vaega ma pipiʻi. Latou te galulue uma lava e tusa ai ma le algorithm tutusa, e ese mai na o ni isi faʻaopoopoga. Faʻateleina i sui taʻutaʻua o ia polokalama, faitau a tatou isi mea.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O se tasi o fofo pito sili ona lelei o le faʻaaoga lea o le DriverPack Solution. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona malamalama i lenei polokalama, ma o le faʻatulagaina o le a le umi se taimi. Afai e te filifili e faʻaaoga le DriverPack, faitau le tusi lesona i luga o lenei autu i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻailoga ID

O loʻo i ai faʻapitoa i luga o le initaneti lea e mafai ai e oe ona suʻe ma ave avetaavale e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa faʻapitoa. E masani lava, o nei saite o faila saʻo ia o fesuiaiga eseese. O le tulaga tulagaese HP Photosmart 5510 numera e pei o lenei:

WSDPRINT HPPHOTOSMART_5510_SED1FA

Faitau e uiga i lenei fesuiaiga i mea mai le isi tusitala o loʻo i lalo. O iina o le ae maua uma ai faʻamatalaga manaʻomia ma faʻamatalaga o nei 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Galuega Faʻatulagaina OS

O loʻo faʻaogaina e le Windows operating system lona faʻaaogaina o masini, e aofia ai le lolomiina. E galue e ala i le nofoaga autu o fesoʻotaiga, ma le siiina mai o se lisi o oloa maua. E tatau ona maua lau faʻataʻitaʻiga ma faia le faʻatulagaga. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo i ai ni faʻamatalaga auiliili-i-taʻiala i lenei autu.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona taʻua i luga, o metotia taʻitasi e manaʻomia ai le tagata faʻaaoga e faia se faʻamautuga talafeagai o taga. O le mea lea, e tatau ona e filifili muamua po o fea metotia o le a sili ona talafeagai.