Analogs Evernote - o le a le mea e filifili?

E faitau afe tusiga ma tusi e maua saoloto i le Initaneti. Soo se tagata e mafai ona faitau i latou e ala i le masini, e aunoa ma le faasaoina oi latou i se komepiuta. Ina ia faigofie ma faigofie lenei faagasologa, o loʻo i ai faʻaopoopoga faʻapitoa e feaveai itulau e faitau ai.

Faʻafetai i ai, o le 'upega tafaʻilagi e pei o se itulau tusi - o mea uma e le manaʻomia e faʻaaogaina, ua suia le faʻasologa ma ua aveese le talaaga. Ata ma vitio e ogatasi ma le tusitusiga. E maua e le tagata faʻapipiʻi ni mea e faʻateleina ai le faitau.

Faʻafefea ona mafai le faitau i le Yandex Browser

O se auala faigofie e liliu ai soʻo se itulau i luga o le itulau i totonu o se mea e tasi, o le faʻapipiʻi lea o le faʻaopoopoga tatau. I Google Webstore, e mafai ona e mauaina ni faʻaopoopoga eseese ua fuafuaina mo lenei faʻamoemoe.

Le auala lona lua, lea na avanoa mo tagata faaaoga o Yandex. Faʻafou lata mai le suʻesuʻe - o le faʻaaogaina o le fausaga o le fausiaina ma le faʻaaogaina.

Metotia 1: Faʻatele le faʻaopoopoga

O se tasi o faʻalauiloa sili ona lauiloa mo le faaliliuina o itulau uepi e faitau ai le mode o le Mercury Reader. E i ai sona uiga tauagafau, ae ua lava tele mo le faitau lelei i taimi eseese o le aso ma i luga o siaki eseese.

Download Mercury Reader

Faʻatulagaga

  1. Kiliki le ki "Faʻamau".
  2. I le faamalama e aliali, filifili "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga".
  3. A maeʻa faʻatulagaga lelei, o le a faʻaalia se faamau ma faʻamatalaga i luga o le panini o le masini:

Faaaogaina o

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi e te manaʻo e tatala i le tusi faʻatulagaga, ma kiliki i le faʻalautele le kī i le faʻaputu o se papa.

    O se isi auala e faʻailo ai se faʻaopoopoga o le kiliki i luga o le itulau le aoga o le itulau ma le kuluma taumatau. I le lisi autu o loʻo amata, filifili "Tatala i le Mercury Reader":

  2. Aʻo leʻi faʻaaogā muamua, o le a ofo atu e le Mercury Reader e talia tuutuuga o le maliliega ma faʻamaonia le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga e ala i le kilikiina o le ki mumu:

  3. A maeʻa le faʻamaoniga, o le itulau o loʻo i ai nei o le a alu i le faitau mode.
  4. Ina ia toe faafoi atu le itulau muamua o le itulau, e mafai ona e lueina le kiota i puipui o le pepa o loo i ai le tusiga, ma kiliki i luga o se avanoa avanoa:

    Faʻasalalauga Esc i luga o le piano poʻo faʻalautele faʻamau o le a faʻafesoʻotaʻi foi i le faʻasalalauga tulaga faʻasaʻo.

Faʻasalalauga

E mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o itulau uepi ua faaliliuina i le faʻatulagaga faitau. Kiliki i le kesi, o le a maua i le pito i luga taumatau o le itulau:

E tolu avanoa e maua:

  • Laʻau tele - laʻititi (Laititi), medium (Medium), lautele (Tele);
  • Font type - faʻatasi ai ma serifs (Serif) ma le leai o sele (Sans);
  • O le autu e malamalama (Malamalama) ma pouliuli (Pogisa).

Metotia 2: Faʻaaogā le faitautusi o le faitau tusi

I le tele lava o tulaga, o tagata faaaoga e lava le tulaga o le faitautusi, lea na atiae faapitoa mo Yandex. E i ai foʻi faʻavae faavae, lea e masani lava mo le faʻaleleia lelei o tusiga.

O lenei tulaga e le manaʻomia ona mafai i totonu o le masini o le initaneti, aua e le aoga. E mafai ona e maua le kata faitau mode i le pusa o le tuatusi:

O le itulau lenei ua faʻaliliuina i le faitau faitauga:

E tolu tulaga i luga ole laulau pito i luga:

  • Le tele o le tusitusiga. Faʻataʻotoina e kulini + ma -. Le faʻamalosia maualuga - 4x;
  • Itulau faʻamatalaga. E tolu lanu avanoa: lanu enaena, samasama, uliuli;
  • Font. Filifilia e le tagata 2 fonuka: Georgia ma Arial.

O le a faʻaaogaina le vaega i le taimi e te alu ai i lalo le itulau, ma toe faʻaalia pe a e saluina le nofoaga o loʻo i ai.

E mafai ona e toe faʻafoʻi le saite muamua e ala i le toe faʻaaogaina o le ki i le pusa o le tuatusi, poʻo le kiliki i luga o le koluse i le tulimanu taumatau:

O le faitau faitauga o se avanoa sili ona faigofie, e mafai ai ona e taulaʻi i le faitau ma aua neʻi faalavelaveina e isi elemene o le 'upega tafaʻilagi. E le tatau ona faitau tusi i totonu o le masini e faaaoga ai - o itulau i lenei faatulagaga aua le faʻagesegese pe a faasolosolo, ma e mafai ona faigofie ona filifilia ma tuʻuina i luga o le laupapa le kopi kopi puipuia.

O le meafaigaluega mo le faitau tusi, fausia i totonu o le Yandex Browser, o loʻo i ai uma tulaga talafeagai, lea e le mafai ai ona liliu atu i isi filifiliga e maua ai le matamata lelei i matāʻupu o mea. Ae peitaʻi, afai e le fetaui oe i lona faʻatinoga, ona mafai lea ona e faʻaaogaina faʻaopoopoga telefoni feaveaʻi o loʻo i ai se faatulagaga tulaga ese o filifiliga.