BIOS decoding


E masani lava, o tagata faʻalauteleina e le o lava le faʻatinoga ua faʻapipiʻiina i le faiga muamua. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, le tulaga o loʻo i ai faʻamatalaga - e foliga mai e i ai se isi vala mo i latou, ae o taimi uma e tatala ai le faʻataʻitaʻi ata e faʻapipiʻi ma faʻapolopolo le ata na puʻeina e matua manaia lava. Ou te le o talanoa e uiga i le mataupu pe a manaʻomia ona e puʻeina se isi nofoaga poʻo se tusi.

O le mea moni, i lenei tulaga o mea faigaluega faʻapitoa e sau i le laveaʻi. Ae ui i lea, o nisi taimi e sili atu ona lelei le faʻaogaina o vaifofo-tasi, o le tasi o PicPick. Seʻio tatou tilotilo i ana galuega uma.

Faʻataʻituina o mataʻitusi


O se tasi o galuega autu a le polokalama o le pueina lea o ata mai le lau. E tele ituaiga o faʻamatalaga e lagolagoina i le taimi e tasi:
• Ata atoa
• Matala mataalia
• Mata o le eletise
• Faʻailo le faamalama
• Nofoaga filifilia
• Faʻatonu nofoaga
• Itū faʻatauvaʻa

O nisi o nei manatu e tatau ona i ai se vaaiga faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se "faamalama matala" o le a mafai ai ona e faia ni paʻu o itulau uumi umi. O le a na o le fesili lava e taʻu mai ai le poloka talafeagai, pe a maeʻa ona tupu le taamilosaga ma le faapipiiina o ata i le taimi faʻapitoa. Aʻo leʻi fausiaina se nofoaga mautu, e tatau ona e seti le tele e te manaʻomia, a maeʻa ona e faʻasolo saʻo lea o le faʻavaa i le mea o loʻo manaʻomia. Ma le mea mulimuli, o se nofoaga faʻasalalau e mafai ai e oe ona filifili atoatoa soo se foliga.

E taua le maitauina o galuega taʻitasi o loʻo i ai lana lava kiona vevela, lea e mafai ai e oe vave ona faia ia gaioiga talafeagai. Ou te fiafia ona o au lava gaioiga e faia e aunoa ma ni faafitauli.

E mafai ona filifilia le ata mai 4 filifiliga: BMP, JPG, PNG poʻo le GIF.


O le isi itu o le igoa masani o le ata. I tulaga, e mafai ona e fatuina se faʻataʻitaʻiga o le a faia ai igoa o ata uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia le aso o le fana.

O le isi "mea" o le ata e matua fesuisuiaʻi. E mafai ona e vave suia le ata i totonu o le faila o le fale (silasila i lalo), kopi i luga o le laupapa, faasao i se faʻailoga, lolomiina, lafoina i luga o le meli, faʻasoa i luga o le Facebook po o le Twitter, poʻo le auina atu i se polokalama lona tolu. I se tulaga lautele, e mafai ona e fai atu ma se lotofuatiaifo manino o avanoa e le uma.

Faʻatuina ata


O le faatonu a PicPick e foliga tutusa ma le tulaga masani mo le Windows Paint. Ma le isi, e le gata o le mamanu e tali tutusa, ae faʻapea foi, i se vaega, galuega. I le faaopoopo atu i le ata o le banal o loʻo i ai le avanoa e faʻamaonia ai le lanu eleelea, faʻamalosi pe, i se isi itu, faʻafefe. E mafai foi ona e faaopoopo i ai se logo, fuʻa, fausaga, tusitusiga. O le mea moni, faʻaaoga PicPick, e mafai ona toe faʻaaoga le ata ma totoina.

Lanu i lalo o le taula


O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona fuafua le lanu i lalo o le taufaʻailoga i soo se itu i luga o le lau. O le a le mea mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo e atiaʻe se mamanu polokalame ma e te manaʻo e fetaui le 'au' au ma le elemene e te manaʻo ai. I le gaioiga e maua ai le lanu lanu i totonu o le coding, mo se faʻataʻitaʻiga, HTML poʻo le C ++, lea e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma ni faʻafitauli i soʻo se faʻataʻitaʻi taʻiala tolu poʻo le numera.

Paʻu paʻepaʻe


Faʻaalia nisi lanu ma le meafaigaluega muamua? O le le faʻaumatiaina o le a fesoasoani i le lanu lanu, lea e faʻasaoina ai le talafaasolosolo o ata e maua mai i se pipeti. E faigofie tele pe'ā e galue ma le tele o faʻamaumauga.

Faʻatele le vaega o le lau


O le tutusa lenei o le lautele o le televise. I le faʻaopoopoga i le fesoasoani manino i tagata e matitiva mata, o lenei meafaigaluega o le a aoga ia i latou e masani ona galulue ma ni faʻamatalaga laiti i polokalama e leai se faʻalauteleina.

Pule


Po o le a lava le taua, e faʻaaogaina le fuataga ma le tulaga o elemene taʻitasi i luga o le lau. O le maualuga o le pule, faapea foi ma lona tulaga, e mafai ona fetuunai. E taua foi le iloa o le lagolago a DPI eseese (72, 96, 120, 300) ma iunite o fua.

Fuafuaina le tulaga o se mea faʻaaoga e faʻaaoga ai se crosshair


O se isi meafaigaluega faigofie e mafai ai e oe ona fuafua le tulaga o se vaega patino e faatatau i le pito o le mata, poʻo le fesoʻotaʻi ma le vaega muamua na tuʻuina atu. Faʻaalia le faʻasalaga o le tua i pixels. O lenei tulaga e aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a atiaʻe atinaʻe HTML o ata.

Fua o fua


Manatua le tagata aʻoga? I le mea lava lea e tasi - faʻamalamalama ni laina se lua, ma o le polokalame e manatu i le va i le va oi latou. Faʻaaoga mo tagata pueata ma mathematicians ma inisinia.

Tusi i luga o le lau


O le mea e taʻua o le "slate" e mafai ai e oe ona faia faʻamatalaga vave i le pito i luga o le mataitusi galue. O nei mea e mafai ona avea ma laina, uʻamea, faʻamaufaʻailoga ma faʻasologa. E mafai ona e faʻaaoga lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o se faʻatinoga.

Le lelei o le polokalama

• Faigofie le ave o sikisi
• Faʻamatalaga o le faila o le fale
• Faʻamanuiaga o faʻaaogaga aoga.
• Malosiaga lelei lelei
• Maualalo le avega o le polokalama

Le lelei o le polokalama

• Faʻaaoga mo na o le tagata lava ia.

Faaiuga

O le mea lea, o PicPick o se "paifi Swiss" sili ona lelei, lea e talafeagai uma mo tagata PC ma tagata tomai faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, tagata faufautua ma inisinia.

Tikiake PicPick mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Le Suiga a HotKey Suiga Joxi UVScreenCamera Jing

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PicPick o se meafaigaluega faʻapitoa mo meafaigaluega mo le fausiaina o ata mata ma foliga maualuluga ma se faʻaulufale-fale mo faʻataʻitaʻetaʻi ua saunia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Wiziple
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.2.8