Yandex.Translate mo Mozilla Firefox browser


Le tele o tagata faʻaaogaina komepiuta ma faʻaaliga PPU Intel Task Manager le le mafai ona malamalama i ai hkcmd.exe, lea e mafai ona sese mo se siama. O le asō o le a tatou faʻamatalaina pe o le a moni lava o ia.

Faamatalaga e uiga i hkcmd.exe

O le faila faila hkcmd.exe o se vaega o le avetaavale eletise Intel, lea e nafa ma le mafai ona faʻaaogaina o kulimi vevela e faʻaaogaina ai auala o le taotoga. E le o se elemene eletise.

Galuega tauave

O le faagasologa hkcmd.exe e faʻagasolo ai le Module Commandkey Intel Hotkey, lea e maua ai e le tagata faʻaoga alalaupapa keyboard lea e mafai ai ona e faʻaaoga nisi o gaioiga o le vitio puʻeina i le PPU.

O lenei vaega e amata i le polokalama ma galue i tua, e le sili atu i le 1-5 MB o le RAM ae le o le fatuina o se uta i luga o le faagasologa.

Nofoaga

E mafai ona e mauaina le faila faila hkcmd.exe e pei ona taua i lalo:

  1. Valaau "Amata" ma ulufale i totonu o le poloka suʻesuʻega hkcmd.exe. Kiliki PKM i le faila na maua ma filifili File Location.
  2. O le a amata "Saili"lea e tatau ona tatala ai le pusa C: Windows System32.


Afai e le o le tusi lenei na tatalaina le isi, o loʻo i ai se siama siama.

Faʻamasinoga le tapunia

O le faʻatonutonuga o loʻo matou mafaufauina e le o se faiga e pulea ai, o lea e le afaina ai le afaina o Windows i soo se auala, ae ui i lea, o faafitauli ma le avanoa i le komiti e pulea ai le Intel e mafai ona tupu pe a uma.

  1. Tatala i luga Task Managermaua i totonu hkcmd.exe ma fai saʻo i luga. I totonu o le talafaʻasolopito, faʻaaoga le mea "Faauma le faagasologa".
  2. Faamautu le tapunia e ala i le toe oomiina o le ki. "Faauma le faagasologa".

Afai e te manaʻo e faʻamalosi se mea i le amataina o le polokalama, faʻaoga le metotia nei:

Alu i "Papamaa" ma le kiliki -lei i le avanoa avanoa. Le isi, filifili le aitema "Filifiliga Ata", ona - "Shortcuts Shortcuts"lea kiliki i le filifiliga "Tape".

Faaleaogaina o siama

O le faila file exe lea o le hkcmd.exe e masani ona avea o se tagata afaina i vailaʻau vorm eseese. O se faʻafitauli o se faʻafitauli e ese mai i se nofoaga e ese mai i le polokalama a le System32 o se faʻaogaina maualuga o punaʻoa. I le avea ai o se tulafono, o le tele o antiviruses e mafai ona taulimaina sea taufaʻatau, ae afai e le tali mai le polokalama malupuipuia mo nisi mafuaaga, faʻaaoga se aoga faʻapitoa pei Dr. Faasao i le Initaneti.

Download Dr. Faasao i le Initaneti

Faaiuga

I le faapipiiina i luga, matou te maitauina i lalo o le tulaga o le faʻaaogaina o le antivirus aupito lata mai ma faʻamaumauga faʻamaumauga lata mai, o le maʻi hkcmd.exe e le talafeagai.