FAʻAALO FAʻAALIGA 9.15

O tulaga eseʻese e te manatua, ma vaʻavaʻai i tusitala i Skype i se taimi umi lava. Ae, o le mea e leaga ai, e le o taimi uma e iloa ai le tele o savali tuai i le polokalama. Sei o tatou aʻoaʻoina le auala e matamata ai i savali tuai i Skype.

O fea oi ai savali o loʻo teuina?

Muamua lava, seʻi o tatou sailia po o fea e teuina ai feau, aua o lenei auala o le a tatou malamalama ai i le mea e tatau ona ave mai ai.

O le mea moni o le 30 aso talu ona tuʻuina atu, o le savali o loʻo teuina i le "ao" i luga o le Skype auaunaga, ma afai e te alu mai soʻo se komepiuta i lau teugatupe, i lenei vaitau, o le a avanoa i soo se mea. I le mavae ai o le 30 aso, ua soloi le savali i luga o le ao, ae tumau pea i le polokalama Skype polokalama i luga o na komepiuta lea na e ulufale ai i totonu o lau faʻamatalaga mo se taimi atofaina. O le mea lea, a maeʻa le 1 masina talu mai le taimi na lafoina ai le feau, e teuina tonu lava i luga o le komepiuta o lau komepiuta. O le mea lea, e aoga le sailia o savali tuai i luga o le winchester.

O le a matou talanoa atili e uiga i le auala e faia ai lenei mea.

Faʻaalia le faʻaalia o savali tuai

Ina ia mafai ona e matamata i savali tuai, e tatau ona e filifilia le tagata e manao i ai i fesootaiga, ma kiliki i luga i le fetuu. Ma, i le matala tatala talanoaga, tusi le itulau i luga. O le isi mea e te tusi ai i luga o savali, o le matua latou te i ai.

Afai e te le faʻaalia uma savali tuai, e ui lava e te manatua na e vaʻaia i latou i lau faʻamatalaga i lenei komepiuta faapitoa, o lona uiga e tatau ona faʻaopopo le umi o feʻau na faʻaalia. Mafaufau pe faapefea ona faia lenei mea.

Alu i le mea autu o le Skype - "Meafaigaluega" ma le "Faʻamaumauga ...".

I le taimi o Skype, alu i le "Chats ma SMS".

I le tatalaina o le vaega "Taʻotoga Taʻutuʻu", kiliki i le "Laʻasaga Faʻasalalau Faʻasalalau".

O se faamalama e tatalaina ai le tele o nofoaga e pulea ai gaoioiga tau talanoaga. Matou te matua fiafia lava i le laina "Faasao talafaasolopito ...".

O avanoa nei e maua mo le teuina o savali:

  • aua le faasaoina;
  • 2 vaiaso;
  • 1 masina;
  • 3 masina;
  • i taimi uma.

Ina ia maua avanoa i feau mo le taimi atoa o le polokalama, e tatau ona seti le parameter "Always". A uma ona tuʻuina lenei seti, kiliki i le "Save" button.

Vaʻai faʻamatalaga tuai mai le faʻamaumauga

Ae, afai o nisi mafuaaga o le a le maua ai le feʻau manaʻomia i le talatalanoaga, e mafai ona e matamata i faʻamatalaga mai le database o loʻo i luga o le komepiuta a lau komepiuta e faʻaaoga polokalama faʻapitoa. O se tasi o faʻaoga talafeagai e pei o SkypeLogView. E lelei aua e manaʻomia ai le tagata faʻaogaina se aofaʻiga maualalo o le malamalama e pulea le faagasologa o le matamataina o faʻamatalaga.

Ae, ao leʻi faʻatautaia lenei talosaga, e tatau ona e faʻamautu lelei le tuatusi o le nofoaga o le upegalagi Skype ma faʻamaumauga i luga o lau puʻupuʻu. Ina ia faia lenei mea, kiliki le vaega autu Win + R. Le matala o le Tatala. Ulufale le poloaiga "% APPDATA% Skype" e aunoa ma ni upusii, ma kiliki i le "OK" button.

O loʻo tatala le tagata suʻesuʻe, lea matou te tuʻuina atu ai i le lisi o loʻo maua ai le Skype data. Ma le isi, alu i le pusa ma le teutusi, o savali tuai lea e te manaʻo e matamata i ai.

Alu i lenei faila, kopi le tuatusi mai le suʻega o le pusa tuatusi. Matou te manaʻomia pe a galulue i le SkypeLogView program.

A maeʻa lena, taʻavale le faʻaaogaina o SkypeLogView. Alu i le vaega o lana lisi autu "File". I le isi itu, i le lisi o loʻo aliali mai, filifili le aitema "Filifili se pusa i mekasini."

I le faamalama o loo amata, faapipii le tuatusi o le Skype pito i tua, lea na kopi muamua. Matou te iloa e leai se faʻaaogaina i tua atu o le "Load record only mo se vaitaimi patino" parameter, aua o le faʻatulagaina, e te vavalalata ai le taimi suʻesuʻe mo savali tuai. Le isi, kiliki i le "OK" button.

Ae tatou te leʻi tatalaina se lisi o savali, valaau ma isi mea na tutupu. O loʻo faʻaalia ai le aso ma le taimi o le feʻau, faʻapea foʻi ma le igoa ole igoa o le tagata faʻasaga, i se talanoaga lea na tusia ai le savali. Ioe, afai e te le manatuaina le aso lata mai o le savali e te manaʻomia, ona maua ai lea o le tele o faʻamatalaga i le tele o faʻamatalaga.

Ina ia mafai ona e matamata, i le mea moni, mea o loo i lenei savali, kiliki i luga.

O se faamalama e tatala i mea e te mafaia i le "Chat Message" lau faitau e uiga i mea na taʻu mai i le savali ua filifilia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e mafai ona vaʻaia feau tuai e ala i le faʻalauteleina o le taimi o la latou faʻaaliga e ala i le Skype interface, poʻo le faʻaaogaina o talosaga a isi tagata e toe aumai faamatalaga talafeagai mai le database. Ae, e tatau ona e amanaʻia afai e te leʻi tatalaina se savali patino i luga o lau komepiuta, ma e silia ma le 1 masina talu ona auina mai, o le a le mafai ona e vaʻai i sea savali e tusa lava pe o le a fesoasoani i isi mea aoga faʻapitoa.