Faʻasinomaga le kiore i le Windows 10


O le komepiuta komepiuta ma le komepiuta o le mea faigaluega autu lea o loʻo faʻaaogaina. O ana amio saʻo e afaina ai le vave ma le faigofie e mafai ai ona tatou faia ni taga patino. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faʻafefea ona faʻaogaina le kiore i le Windows 10.

Faatulagaga o le Mouse

Ina ia fetuutuunai laina o le kiore, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega e lua-o se isi polokalama faʻapitoa po o ni fausiaina i totonu o le polokalama. I le tulaga muamua, tatou te maua le tele o galuega, ae o le faateleina o le faigata i le galuega, ma i le lona lua e mafai ona tatou vave fetuunai ia tafaoga ei tatou lava.

Polokalame Tolu

O lenei polokalama e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua - lautele ma faʻasalalau. O oloa muamua e galue ma soʻo se manipulata, ma le lona lua faʻatasi ma masini faʻapitoa o gaosi oloa.

Faitau atili: Polokalama e faʻaaogaina le kiore

O le a matou faʻaaoga le filifiliga muamua ma mafaufau i le faʻagasologa i luga o le faʻataʻitaʻiga o le X-Mouse Button Control. O lenei polokalama e taua tele mo le faʻapipiʻiina o niusi faatasi ai ma faʻaopoopoga faʻaopoopo mai na tagata faʻatau oloa e leai ni a latou lava polokalama.

Lisi le polokalama mai le nofoaga aloaia

A uma ona tuʻuina ma faʻataʻitaʻi le mea muamua liliu i le gagana Rusia.

  1. Alu i le lisi "Faʻatonu".

  2. Taofi "Gagana" filifili "Rusia (Rusia)" ma kiliki Ok.

  3. I le faamalama autu, kiliki "Faaaoga" ma tapunia.

  4. Toe valaau le polokalame i le kiliki faalua i luga o lana ata i le nofoaga e logo ai.

I le taimi nei, e mafai ona e alu i le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga Sei o tatou ola i luga o le mataupu faavae o le polokalama. E faʻatagaina oe e faʻatulagaina ni taga i soo se kiopi kiona, e aofia ai faʻaopoopoga, pe a iai. E le gata i lea, e mafai ona fatuina ni tusitusiga se lua, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoina o faʻamatalaga mo faʻataʻitaʻiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo galue i Photoshop, matou te filifilia se talaaga na saunia muamua ma i totonu, faʻafefe i le va o papaʻe, matou te "faʻamalosi" le kio e fai ai gaioiga eseese.

  1. Fatufatu se talaʻaga, lea matou te kiliki ai "Faaopoopo".

  2. I le isi, filifili le polokalame mai le lisi o loʻo uma ona taʻavale, pe kiliki i le laiga suʻesuʻe.

  3. Saili le faila e fetaui i luga o le pu ma tatala.

  4. Tuʻu le igoa o le talaaga i totonu o le fanua "Faamatalaga" ma Ok.

  5. Kiliki i le mamanu na faia ma amata amataina.

  6. I le vaega tonu o le atinaʻe, filifili le ki mo mea tatou te mananao e fetuunai le gaioiga, ma faʻalautele le lisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili le simulation.

  7. A maeʻa ona e suʻesuʻeina faatonuga, ona e ulufale lea i ki tatau. Tuu atu i se tuufaatasiga FMTL + SHIFT + ALT + E.

    Tuʻu le igoa o le gaioiga ma kiliki Ok.

  8. Toto "Faaaoga".

  9. Ua uma ona faatulaga le talaaga, i le taimi nei, pe a galue i Photoshop, o le a mafai ona fusia faʻamaumauga e ala i le kiliki o le kulili ua filifilia. Afai e te manaʻo e faʻamalo lenei uiga, faigofie ona e alu i "Lisi 2" i le X-Mouse Button Control menu i le nofoaga o faʻasalalauga (faʻa-kiliki i luga o le ata - "Lisi").

Meafaigaluega o meafaigaluega

O le meafaigaluega ua fausia-i totonu e le o se mea e galue ai, ae ua lava tele le lelei o le galuega a tagata manipulators faigofie ma le lua uili ma le uili. E mafai ona e oʻo i tulaga e ala i "Tausaga " Windows. O lenei vaega e amata mai le lisi "Amata" poʻo le ala pupuu Toa + I.

O le isi mea e tatau ona e alu i le poloka "Meafaigaluega".

I luga o le lisi "Moli", ma o filifiliga ia tatou te manaʻomia.

Faʻamatalaga autu

I le "faavae" matou te malamalama ai i le mea o loʻo maua i totonu o le faamalama autu. I totonu, e mafai ona e filifilia le ki autu o le galuega (o le mea lea tatou te kiliki i elemene e faʻalauiloa pe tatala).

Ona sosoo mai lea o le faasologa o filifiliga - o le aofaʻiga o laina i le taimi e tasi e pasia ai i se tasi o fegasoloaiga ma le aofia ai o le taʻavale i mataitusi le aoga. O galuega mulimuli e pei o lenei: mo se faʻataʻitaʻiga, e te tusia se tusi i totonu o se api, ae faʻatasi i le taimi lava e tasi i totonu o le masini. I le taimi nei e leai se mea e tatau ona fesuiai i lona faamalama, e mafai ona e faapipiiina le pala ma tusi le itulau i se uili. O le pepa galue o le a faʻaalia pea.

Mo nisi faʻalogologo lelei mulimuli i le fesoʻotaʻiga "Faʻasologa o Mouse Sili".

Pātini

I luga o lenei laupepa, i le poloka muamua, e mafai ona e suia le faatulagaga o kulie, o lona uiga, vavave i latou.

Faaluaina le vave ona faʻafetaui ma le paʻeli talafeagai. O le maualuga o le tau, o le itiiti ifo o le taimi e tatau ona pasia i le va o kiliki e tatala ai se faletupe pe lafoaʻi se faila.

O le poloka pito i lalo o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga. O lenei tulaga e mafai ai e oe ona toso mea e aunoa ma le uuina o le ki, o lona uiga, tasi le kiliki, alu, isi kiliki.

Afai e alu i "Filifiliga", e mafai ona e seti le tuai, pe a maeʻa le kuluma.

Wheel

O le uili o le uili e tauagafau: iinei e mafai ona e faʻamatalaina na o laina o le faasolosolo faʻamau ma le taʻavale. I lenei tulaga, o le galuega lona lua e tatau ona lagolagoina e le masini.

O le fetuu

O le saoasaoa o le fetuu o loʻo i totonu o le poloka muamua e faʻaaoga ai le kesi. E tatau ona e faʻafetaui le faʻavae i luga ole lauulu ma ou lagona. I se tulaga lautele, o le mea sili e sili ona lelei o le taimi lea e pasia ai e le faʻailoga mamao le mamao i le va o tulimanu faʻafeagai i le tasi lima. O le aofia ai o le sao atoatoa o le sao e fesoasoani i le faʻatūina o le aū i luga o le saoasaoa, e puipuia ai lona taotoga.

O le isi poloka e faʻatagaina ai oe e faʻagaoioia le tulaga faʻapipiʻi matagi i totonu o pusa talanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea sese po o se savali e aliali mai i luga o le mata, ma faʻafuaseʻi ona liliu i luga le ki "Lelei", "Ioe" poʻo "Faaleaoga".

O le isi mea o le faʻatulagaina lea.

E le o manino atoatoa pe aisea ua manaomia ai lenei filifiliga, ae o lona aafiaga o lenei:

Faatasi ai ma le natia o mea uma e faigofie: pe ae ulufale i le 'upega tafaʻi, e mou atu le pala, lea e faigofie tele.

Faʻamasinoga "Faailoga nofoaga" e mafai ai ona e iloa le aū, pe afai ua e leiloa, faʻaaoga le ki FMT.

E foliga mai o liʻo concentric e liliu atu i le ogatotonu.

O loʻo i ai se isi faʻamaufaʻailoga mo le faʻatulagaina o le faʻamatalaga. O iinei e mafai ona e filifili e filifili lona foliga mai i setete eseese pe toe sui foi le aū i se isi ata.

Faitau atili: Suia le pala i Windows 10

Aua neʻi galo e le naʻo latou e faʻaaogaina ia tulaga, o lea la pe a maeʻa, e tatau ona e taomi i le fetaui fetaui.

Faaiuga

E tatau ona faʻavasegaina taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi o tagata taʻitoʻatasi, ae o loʻo i ai ni tulafono e faʻatele ai le galuega ma faʻaititia ai le vaivai o le lima. Muamua o mea uma e faatatau i le saoasaoa o le felauaiga. Le tele o gaioiga e tatau ona e faia, sili atu. E faʻalagolago foʻi i le poto masani: afai e te faʻaaogaina le kiore, e mafai ona vave faʻavaveina i le tele e mafai ai, a leai e te "puʻe" faila ma ala pupuu, lea e le faigofie. O le tulafono lona lua e mafai ona faʻaaogaina e le gata i mea nei: o galuega fou (mo le tagata e faʻaaogaina) e le aoga i taimi uma (pipiiina, iloa), ma o nisi taimi e mafai ona faʻalavelave ai i galuega masani, o lea e le tatau ai ona faʻaaogaina e aunoa ma se tatau.