Faʻafefea ona faʻaaoga le polokalama Unlocker


O ata le iloa i ata e aliali mai mo le tele o mafuaaga. Atonu o le a le lava le faʻaalia, tuʻufaʻasalalaina faʻamatalaga o punavai malamalama, pe, pe a fetogia i fafo, e matua eseese lava.

O le faʻaleleia o lenei mea leaga e masani lava i le tele o auala. I lenei lesona, o le a ou faʻaalia se tasi, o le faigofie ma le vave.

Ou te faalauiloa faalauaitele lenei ata i Photoshop:

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai se ufiufi lautele iinei, o lea ia aveese le ata lafoia e le gata mai foliga, ae ia "toso" isi vaega o le ata mai le ata lafoia.

Muamua lava, fatu se kopi o le faʻafanua ma le talaaga (FMTL + J). Ona alu lea i le lisi "Ata - Faʻasaoga - Ataata / Malamalama".

I le faamalama o le faatulagaga, o le feʻaveaʻiina o tagata tafe, tatou te ausia le faʻaaliga o auiliiliga o loʻo natia i ata.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o foliga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tumau pea le pogisa, o lea matou te faʻaaogaina ai se faʻasalaga faasaʻo. "Toto".

I le faamalama o le nofoaga e tatala, punou le pupuni i le itu o le faamaninoga ina ia ausia ai le mea e manaomia.

O le aafiaga o le faʻavelaina e tatau ona tuʻu naʻo luga o foliga. Faasolo le ki D, toe faʻavasegaina lanu i tulaga faʻafano, ma le faʻauluina o le kulupu autu FMTL + DELe ala i le faʻatumu o le matapule ma pupuni i lanu uliuli.

Ona ave lea o se pulumu lamolemole vaivai i le paʻepaʻe,


ma le malosi o le 20-25%,

Ma matou te vali i luga o le matapulepule ia vaega e tatau ona faʻamalamalama atili.

Faatusatusa le tali i le ata muamua.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auiliiliga sa natia i le paolo na aliali, o le ata lafoia o foliga. Ua matou ausia le mea e manaʻomia. E mafai ona mafaufau le lesona e maeʻa.