Fatu se ata lapotopoto i Photoshop


O le manaʻoga e fatu se ata taamilosaga e mafai ona tulaʻi mai pe a fausiaina ni avatars mo nofoaga poʻo ni faʻasalalauga, i le galuega a se tagata faʻailoa i luga o le initaneti pe a faʻaalia ata elemene o se 'upega tafaʻilagi. O manaoga uma o tagata e ese.

O lenei lesona e uiga ile auala e faia ai se ata i le Photoshop.

E pei o taimi uma, e tele auala e faia ai lenei, pe lua.

Oval nofoaga

Aʻo manino mai le ulutala, o le a manaʻomia ona tatou faʻaogaina le meafaigaluega. "Oval nofoaga" mai le vaega "Faʻamalamalama" i luga o le meafaigaluega i le itu taumatau o le atinaʻeina o le polokalama.

Ina ia amata, tatala le ata i Photoshop.

Ave le meafaigaluega.

Ona uu lea i lalo le ki MANATU (ia tausia vaega) i luga o le komepiuta ma tusi le filifilia o le tele o le manaʻoga.

O lenei filifiliga e mafai ona faʻanofo i luga o le tapoleni, ae naʻo pe afai e faʻaaogaina se meafaigaluega mai le vaega. "Faʻamalamalama".

Ole taimi nei e tatau ona e kopiina mea o loʻo filifilia i se faʻavae fou e ala i le uia o le kulupu autu FMTL + J.

Na matou mauaina se eria faataamilo, ona na o le pau lava le mea e tatau ona e tuʻu ai i le ata mulimuli. Ina ia faia lenei mea, aveese le faʻaaliga mai le faʻavae ma le ata muamua e ala i le kiliki i luga o le mata ata i autafa o le laulau.

Ona matou totoina lea o le ata ma le mea faigaluega. "Tausaga".

Faʻasagaina o le faʻavaa ma faʻamau e lata i tuaoi o la tatou ata taamilosaga.

I le faaiuga o le faagasologa, kiliki UI. E mafai ona e aveese le faavaa mai le ata e ala i le faʻagaoioia o soʻo se meafaigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, "Feʻaveaʻi".

Tatou maua se ata lapotopoto, lea e mafai ona faʻaolaina ma faʻaaogaina.

Faʻaili masini

O le metotia e aofia ai le faia o se mea e taʻua o le "paʻu paʻu" mo soʻo se foliga mai le ata muamua.

Tatou amata ...

Fatu se kopi o le faʻafanua i le ata muamua.

Ona fatuina lea o se tulaga fou e ala i le kiliki i luga o le icon lava e tasi.

I luga o lenei vaega tatou te manaʻomia ai le fatuina o se nofoaga vaʻaia e faʻaaoga ai le meafaigaluega "Oval nofoaga" sosoo ai ma le faʻatumu i soʻo se lanu (kiliki i totonu o le filifiliga ma le kata saʻo ma kiliki le mea e fetaui),


ma faʻanofo le tuufaatasiga FMTL + D,

pe o meafaigaluega "Ellipse". E tatau ona tosoina le ellipse i le ki oomi MANATU.

Faʻamaumauga o meafaigaluega:

O le filifiliga lona lua e sili ona lelei aua "Ellipse" fatuina se foliga vevela e le faʻasese pe a faʻalauteleina.

Ma le isi, e tatau ona e tosoina se kopi o le laulau ma le ata muamua i le pito i luga o le paʻavale ina ia tu i luga ae o le ata.

Ona uu lea i lalo le ki Alt ma kiliki le tuaoi i le va o le papa. Ona ave loa lea e le fetuu le foliga o se sikuea ma se fuga taufaʻafaʻi (i lau faʻataʻitaʻiga o le polokalama e ono i ai se isi foliga, ae o le taunuuga o le a tutusa lava). O le palani papae e foliga faapenei:

Faatasi ai ma lenei gaioiga matou te fusifusia ai le ata i la matou ata na faia. I le taimi nei matou te aveese le faʻaaliga mai le pito i lalo ma maua le iuga, e pei ona i ai i le auala muamua.

Na o le mea lava e faʻapipiʻi ma faʻapolopolo le ata.

O metotia uma e lua e mafai ona faʻaaoga e tutusa, ae i le tulaga lona lua e mafai ona e fatuina ni ata tetele o le tutusa lava le tele e faʻaaoga ai le mamanu na faia.