Faʻaopoopoina o ata fou i le Windows 10


O le tele o tagata na faʻaaogaina pe a uma ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le polokalama e tumau pea le le fiafia i foliga o le atinaʻe. Ae maise lava mo ia faamoemoega, e maua e Windows le mafai e suia ai autu. Ae a pe afai e te manaʻomia e le gata ina suia le faiga o faamalama, ae ia faʻaeʻeina foi elemene fou, aemaise lava, ata. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona fai lenei mea.

Suia ata i le Windows 10

I le tulaga o le tusiga o nei aso, o icone o ata ia e faʻaalia ai elemene eseese o le atinaʻe Windows. O nei mea e aofia ai faila, faila o fesuiaiga eseese, taʻavale malosi, ma isi. O ata e talafeagai mo le foia o la matou faafitauli o loʻo tufatufa atu i le tele o ituaiga.

  • Papa mo le 7tp GUI;
  • Faʻamaumauga mo le faʻaaoga i IconPackager;
  • Pusa iPack Standalone;
  • Vaevaeina ICO ma / poo PNG faila.

Mo taʻitasi taʻitasi o loʻo i luga, o loʻo i ai faʻamaumauga faʻapipiʻi. Ma le isi, o le a tatou iloiloina ni faʻamatalaga se fa. Faamolemole ia matau o gaoioiga uma e tatau ona faia i totonu o se teugatupe ma aia tatau. E manaʻomia foʻi polokalame e tamomoe e avea ma pule, a o matou fuafua e faʻasolo faila faila.

Filifiliga 1: 7tsp GUI

Ina ia faapipii nei faaputuga faʻamaufaʻailoga, e tatau ona e siiina ma faʻapipiʻi le 7tsp GUI polokalama i lau PC.

Download 7tsp GUI

O le mea muamua e te manaʻomia e faʻamautuina ma faʻafouina ai se mea e toe faʻafoʻi ai.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai i le Windows 10

  1. Faʻamolemole le polokalama ma kiliki le ki "Faʻaopoopo se Paʻetusi Custom".

  2. O loʻo matou sailia se 7tsp icon palota na sii mai le Initaneti i luga o le disk ma kiliki "Tatala". Ia manatua o faila talafeagai mo le galuega e mafai ona tuʻuina i totonu o se archives ZIP poo le 7z. I lenei tulaga, e te le manaʻomia le tataina o soo se mea - na o le faʻamaonia le faʻamaumauga o se pusa.

  3. Alu i filifiliga.

    O iinei matou te tuʻuina ai se fuʻa i totonu o le atigipusa o loʻo faʻaalia i le screenshot. O lenei mea o le a faʻamalosia ai le masini komepiuta e fatuina ai se isi mea toe faʻafou. Aua e te faatalale i lenei nofoaga: i le faagasologa e ono i ai ni sese sese, e aofia ai mea sese i le system.

  4. Toto "Amata le Taofi" ma faatalitali mo le faʻapipiʻiina e faʻauma.

  5. I le taimi mulimuli, o le polokalama e manaʻomia le toe faʻaleleia. Toto "Ioe".

  6. A maeʻa ona toe fai, o le a matou vaʻai i ata fou.

Ina ia mafai ona toe faafoi le faiga i lona uluai seti, ua lava lea e faia ai se toe faʻaleleia mai le mataʻitusi na faia muamua. O loʻo i ai i le polokalame lana lava mea faigaluega mo le toe fuataina o suiga, ae e le o taimi uma e galue ai saʻo.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le polokalama o le Windows 10

Filifiliga 2: IconPackager

O lenei filifiliga e aofia ai foi le faʻaaogaina o se polokalame faapitoa - IconPackager, lea e mafai ona faʻapipiʻi ata mai afifi ma se faʻaopoopoga IP. Ua totogiina le polokalame ma se 30-aso faamasinoga faamasinoga.

Tikiake IconPackager

Ae e te leʻi amataina, aua neʻi galo le fatuina o se mea e toe faʻaleleia ai.

  1. Faʻamataʻu le IconPackager ma kiliki le sootaga. "Avanoa Ata Faʻatau". Ma le isi, faʻapipiʻi le fetu i luga o le mea "Faʻaopoopo le Faʻaoga Icon" ma kiliki "Faʻatau mai le Disk".

  2. Suʻe le faila le muaʻi faʻauluina i le afifi o ata ma kiliki "Tatala".

  3. Push button "Faʻaoga ata i luga o laʻu tekonolosi".

  4. O le polokalama o le a poloka le tumau le laulau, mulimuli ane o le a suia ai ata. Le toe manaʻomia.

Le toe foʻi i tua tuai tuai e te manaʻomia e filifili "Ata Faʻamatalaga Windows" ma toe fai le faamau "Faʻaoga ata i luga o laʻu tekonolosi".

Filifiliga 3: iPack

O ia afifi o se atinaʻe ua afifiina ma faila uma talafeagai. Le faʻaaogaina, e le manaʻomia ni polokalama faʻaopoopo, i se faʻaopoopoga, e faʻatulaga e aunoa ma le faʻapipiʻi le toe faʻafouina o le faʻailoga ma faʻaagaga faila faila e suia.

  1. Ina ia faʻaleleia, e tatau lava ona e taufetuli le faila i le faʻaopoopoga .exe. Afai na e sii maia le fale teu faamaumauga, o le ae manaomia le teuina muamua.

  2. Matou te tuʻuina le atigipusa o faʻaalia i le screenshot, ma kiliki "Lisi".

  3. I le isi faʻamalama, tuʻu mea uma e pei ona i ai ma toe kiliki. "Lisi".

  4. O le faʻapipiʻi e faʻamalosi oe e fatu se mea e toe faʻaleleia ai. Malilie i le kiliki "Ioe ".

  5. O loʻo tatou faʻatali mo le maeʻa o le faagasologa.

Faʻaaogaina le Rollback i le faʻaaogaina o se mea toe faʻafou.

Filifiliga 4: Failautusi ICO ma PNG

Afai e na o ni faila eseese i le ICO poʻo le PNG, ona tatau lea ona tinker ma faʻapipiʻiina i le polokalama. Ina ia galue, matou te manaʻomia le polokalame IconPhile, ma afai oa matou ata o loʻo i le PNG, ona latou manaʻomia pea lea ona liua.

Faitau atili: Faʻafefea ona liua PNG i ICO

Tikiake IconPhile

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o ata, fai se mea e toe faʻafoʻi ai.

  1. Faʻailo IconPhile, filifili le vaega i le lisi o le faʻavaivai ma kiliki i luga o se tasi o mea i le itu taumatau o le atinaʻe. Tuu atu i se vaega "Ata o Papamaa", ma o le a filifili le aitema "Drives" - Drives ma masini.

  2. Le isi, kiliki le PCM i luga o se tasi o elemene ma faʻaagaoioi le mea "Suia Ata".

  3. I le faamalama "Suiga icon" tulei "Iloiloga".

  4. Matou te maua la matou pusa faʻatasi ma ata, filifili le mea e manaʻomia ma kiliki "Tatala".

    Kiliki le OK.

  5. Faʻaoga suiga i le ki "Faaaoga".

    O le toe faafoiina o uluai ata o loʻo faʻatino e faʻaaogaina ai le faʻagasologa o se mea.

  6. O lenei filifiliga, e ui lava e aofia ai le suia o le tusi tusi, ae o loʻo i ai se avanoa e le mafai ona faʻaaogaina: faʻaaogaina lenei polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻiina ni ata o le tagata lava ia.

Faaiuga

Suʻeina o le foliga o Windows o se faiga faʻalelei, ae e le tatau ona galo se tasi e suia ai pe suia ai faila o faila. A maeʻa ia ituaiga o gaioiga e ono amataina faʻafitauli i le masani ai o le OS. Afai e te filifili i lenei faiga, aua neʻi galo e faia ni mea e toe faʻafoʻi ai ina ia mafai ai ona e toe foʻi i tua le faiga i tulaga o faʻafitauli.