Faʻaaogaina i totonu o Photoshop


O le faʻasolosolo o ata o se auala sili ona masani e galue ai i Photoshop. O le faʻatinoga o le polokalama e aofia ai le tele o filifiliga mo mea faʻatauvalea - mai le faigofie ona "faʻalelei" i le tuʻuina atu o le ata i luga o le vai poʻo le asu.

E taua le malamalama o le faʻaleagaina o le uiga o le ata e mafai ona matua faʻaleagaina, o le mea lea e aoga ai le faʻaaogaina o ia meafaigaluega ma le faʻaeteete.

I lenei lesona o le a tatou suʻesuʻeina nisi o metotia faʻaleagaina.

Vaʻai ata

Le faʻaaogaina o mea i Photoshop e faʻaaogaina ai metotia. Matou te lisi mea taua.

  • Galuega faaopoopo "Faʻasaolotoina le Suiga" i lalo o le igoa "Sefe";
  • Lesona: Faʻamasinoga Faʻaliliu i Photoshop

  • Puppet Warp. O se meafaigaluega faapitoa, ae, i le taimi e tasi, e manaia;
  • Maea poloka "Vaeluaga" le lisi lisi;
  • Fuʻu "Paleni".

I se lesona o le a matou tauemu i se ata na saunia muamua:

Metotia 1: Vavave

E pei ona taʻua i luga, "Sefe" o se faʻaopoopoga i "Faʻasaolotoina le Suiga"lea e mafua mai i se faʻafefiloi fusifusi FMTL + Tpe mai le lisi autu Faʻasaga.

O le galuega tatou te manaʻomia o loʻo i le lisi o faʻasologa o tala e tatala pe a uma ona e kiliki le kī saʻo o le kusi ao fai "Faʻasaolotoina le Suiga".

"Sefe" faʻatulagaina se mea faitino faʻapitoa ma meatotino faʻapitoa.

I luga o le faasologa matou te vaʻai ai i ni nai maka, e aʻafia ai, e mafai ona e faʻasese le ata. E le gata i lea, o laina uma o laina faʻapipiʻi, e aofia ai vaega e faʻamau i laina. Mai lenei mea e mulimuli mai ai e mafai ona faʻaleagaina le ata e ala i le tosoina o soʻo se vaega o totonu o le faʻavaa.

E faʻaaogaina tafaʻi i le auala masani - e ala i le faʻaulu UI.

Metotia 2: Puppet Warp

O loʻo i ai "Puppet Warp" i le nofoaga lava lea e tasi o meafaigaluega uma e faʻaogaina i totonu o le lisi Faʻasaga.

O le taʻiala o le taotoga o le faʻaputuina lea o nisi o vaega o le ata ma se mea faapitoa "pine", faatasi ai ma le fesoasoani a se tasi o ia mea o loʻo faʻaaogaina. O totoe o totoe o loʻo totoe tumau.

O pine e mafai ona tuʻuina i soʻo se nofoaga, e taʻitaʻia e manaʻoga.

E manaia le meafaigaluega ona o lona fesoasoani e mafai ai ona e faʻaaogaina mea faitino ma le puleaina maualuga o le faagasologa.

Metotia 3: Vaeluaga Filters

O mamanu i totonu o lenei poloka ua mamanuina e faʻavasega ai ata i auala eseese.

  1. Vaʻa
    O lenei masini e mafai ai e oe ona faʻasese le mea i le lima pe leai foi. E faigata le fautuaina o se mea iinei, talu ai o ata o ituaiga eseese e ese le amio. Lelei mo le faia o le asu ma isi faʻalavelave tutusa.

    Lesona: Faʻafefea ona ulaula i Photoshop

  2. Vaeluaga
    O le faamama e faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi le fetaulaiga poʻo le le mautonu o vaalele. I nisi tulaga, e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le mataʻituina o tioata telefoni.

  3. Zigzag
    Zigzag faia le aʻafiaga o galu fefete. I luga o elemene saʻo, ia faʻamaonia atoatoa lona igoa.

  4. Curvature.
    E talitutusa ma "Sefe" meafaigaluega, ma na o le tasi le eseesega o le i ai o le tele o tikeri o le saʻolotoga. Faʻatasi ai, e mafai ona e vave faia ni arcs o laina saʻo.

    Lesona: Tusi se arc i Photoshop

  5. Ripple.
    Mai le ulutala e manino lava o le masini e fatuina ai se faʻataʻitaʻiga i le suavai. E i ai tulaga mo le tele o le galu ma ona taimi.

    Lesona: Faatusatusa le ata i le vai i Photoshop

  6. Faʻaliliu.
    O lenei meafaigaluega e faʻamaonia ai se mea faitino e ala i le felauaʻii pixels i lona totonugalemu. Faʻatasi ma le faamama Radial Blur e mafai ona faʻataʻitaʻi le rotation, mo se faʻataʻitaʻiga, uili.

    Lesona: Faʻamatalaga Faʻamatalaga Taualuga i Photoshop - Theory and Practice

  7. Faʻaolaina
    Toe faʻafesuiaʻi taga fai Vaeluaga.

Metotia 4: Faʻapa

O lenei faʻaopoopoga o se "faʻaleaga" lautele o soʻo se mea faitino. O ona avanoa e le gata. Faatasi ai ma le fesoasoani a "Plastics" E mafai ona e faia toetoe o mea uma o loʻo faʻamatalaina i luga. Faitau atili e uiga i le faamama ile lesona.

Lesona: Faʻamama "Pailani" i Photoshop

O auala nei e faʻaoga ai ata i Photoshop. E masani ona faʻaaoga le muamua - galuega "Sefe", ae i le taimi lava e tasi, o isi filifiliga e mafai ona fesoasoani i soʻo se tulaga patino.

Faʻaauau le faʻaaogaina o ituaiga faʻalavelave uma e faʻaleleia ai ou tomai i le matou polokalame e fiafia i ai.