Faʻatuina ma fesoʻotaʻi le uila D-link DIR 300 (320, 330, 450)

Lelei lelei

E ui i le mea moni o le aso nei o le faʻataʻitaʻiga o le D-link DIR 300 le telefoni e le mafai ona taʻua fou (e itiiti lava le aso) - e masani ona faʻaaogaina. Ma i le ala, e tatau ona maitauina, i le tele lava o tulaga, e nafa ma lana galuega atoatoa: e maua ai le Initaneti ma masini uma i totonu o lou falemautotogi, i le taimi lava lea e faʻapipiʻi ai se fesoʻotaʻiga i le va o latou.

I lenei tusiga o le a tatou taumafai e faʻapipiʻi lenei alalaupapa i le faʻaaogaina vave o le masini. I le faasologa atoa.

O le anotusi

  • 1. Fesoʻotaʻi le uila D-link DIR 300 i le komepiuta
  • 2. Faatulagaga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga i Windows
  • 3. Faʻasonu le alatele
    • 3.1. Polokalame Fesoʻotaʻiga PPPoE
    • 3.2. Seti Wi-Fi

1. Fesoʻotaʻi le uila D-link DIR 300 i le komepiuta

Sooga, i se tulaga lautele, e masani ai, mo lenei ituaiga tagata faimalaga. O le auala, o ata o le au taʻavale 320, 330, 450 e tutusa lelei i le faʻaogaina ma le D-link DIR 300 ma e leʻo ese.

O le mea muamua e te faia - fesoʻotaʻi le router i le komepiuta. Le uaea mai le faitotoa, lea na e muaʻi fesoʻotaʻi atu i le keli kesi o le komepiuta - faʻapipiʻi i le 'initaneti' fesoʻotaʻiga. I le faʻaaogaina o le uaea e oʻo mai i le alalaupapa, faʻafesoʻotaʻi le gaioiga mai le keli komepiuta a le komepiuta i se tasi o pitonuʻu i le lotoifale (LAN1-LAN4) o le D-link DIR 300.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le uaea (agavale) mo le fesoʻotaʻiina o se komepiuta ma se uila.

O lena mea uma mo lena mea. Ioe, i le ala, ia eʻi totoʻa pe o loʻo moli pea faʻaauau o le uila (pe a lelei mea uma, e tatau ona moli).

2. Faatulagaga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga i Windows

Matou te faʻaalia le seti e faʻaaoga ai le Windows 8 o se faʻataʻitaʻiga (i le auala, o mea uma o le a tutusa i le Windows 7). I le auala, e fautuaina e faatino le seti muamua o le uila mai se komipiuta komepiuta, o lea o le a tatou faʻapipiʻi ai le adapter Ethernet * (o lona uiga o le keli kesi o loʻo fesootai i le 'upega tafaʻilagi ma le Initaneti i le telefoni *)).
1) Muamua alu i le OS control panel i le: "Lisi Faʻamaumauga Network ma le Internet Network ma le Faʻasoa Faʻatonu". O iinei o le vaega i suiga suiga o adapter o le tului. Vaʻai ataata i lalo.

2) Sosoo, filifili le faʻamaonia ma le igoa Ethernet ma alu i ona meatotino. Afai ua e tapeina (o le atigilima e lanu enaena ae le lanu), aua nei galo e toe faʻaali, e pei ona faʻaalia i le ata sikola lona lua i lalo ifo.

3) I meatotino a Ethernet, e manaʻomia ona tatou maua le laina "Initaneti Faʻafesoʻotaʻi Version 4 ..." ma alu i ona meatotino. I le isi itu, seti le otometi e toe maua ai tuatusi IP ma le DNS.

A maeʻa lena, sefe ia faatulagaga.

4) I le taimi nei, e manaʻomia ona matou iloa le tuatusi MAC o le tatou adapter Ethernet (kiliva fesoʻotaʻiga) lea na fesoʻotaʻi faʻatasi ai le uaea o le Initaneti.

O le mea moni o nisi kamupani e resitalaina se tuatusi MAC faapitoa mo oe mo le faʻamoemoega o le puipuiga faaopoopo. Afai e te suia, o le avanoa i le fesootaiga ua leiloa mo oe ...

Muamua e tatau ona e alu i le laina o le poloaiga. I le Windows 8, e fai ai lenei mea, kiliki i le "Win + R" button, ona fai lea o le "CMD" ma lolomi Ulufale.

O le taimi nei i le laina laina laina "ipconfig / uma" ma lolomi le ulu.

E tatau ona e vaʻaia meatotino o au faʻaoga uma e fesootai i le komepiuta. Matou te fiafia i Ethernet, poʻo lona tuatusi MAC. I luga o le sikolasipi i lalo, e tatau ona tatou tusia (pe manatua) le manoa "tuatusi faʻapitoa", o le mea lenei o loʻo tatou sailia.

O le taimi nei e mafai ona e alu i le faatulagaga o le alatele ...

3. Faʻasonu le alatele

Muamua e tatau ona e alu i tulaga o le uila.

Lauga: //192.168.0.1 (i totonu o le tuatusi o le upega tafailagi)

Faʻatonu: admin (i totonu o laititi Latina tusi e aunoa ma avanoa)

Motugaafa: atonu o le koluma e mafai ona tuʻuina avanoa. Afai e sese le mea sese e le o saʻo le uputatala, taumafai e ulufale atu i le pule i koluma ma le saini ma le upu faila.

3.1. Polokalame Fesoʻotaʻiga PPPoE

PPPoE o se ituaiga o fesoʻotaʻiga lea e faʻaaogaina e le tele o failaʻoga i Rusia. Masalo e ese lau fesoʻotaʻiga, e tatau ona e faʻamaonia i totonu o le konekarate poʻo le lagolago faʻapitoa a le 'auʻaunaga ...

Ina ia amata, alu i le vaega "SETUP" (silasila i luga, i lalo o le ulutala D-Link).

I le auala, masalo o lau fuʻa firmware o le a avea ma Rusia, o lea o le a sili atu ona faigofie le suʻeina. O iinei matou te mafaufau ai i le Igilisi.

I lenei vaega, matou te fiafia i le "Initaneti" tafaʻi (agavale taua).

Ona kiliki ai lea o le masini faatulagaina (Faʻasalalau Tusi). Tagaʻii le ata oi lalo.

TOTOGI O LE FAʻAALIGA I LE INTERNET - i totonu o lenei koluma, filifili le ituaiga o lau fesoʻotaʻiga. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a tatou filifilia PPPoE (Igoa ole Igoa / Password).

PPPoE - iinei filifili le olaola IP ma ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi mo le mauaina i le Initaneti i lalo ifo (o lenei faʻamatalaga ua faʻamaonia mai e lau kamupanī)

E taua foi le maitau o koluma e lua.

Tuatusi MAC - manatua na ma tusia i lalo le tuatusi MAC o le tagata fai fesoʻotaʻiga lea na fesoʻotaʻi i ai le Initaneti muamua? O le taimi nei e tatau ona e togi lenei tuatusi MAC i tulaga o le uili ina ia mafai ona ufiufi.

Faʻasologa o le tūlaga filifili - Ou te fautuaina le filifilia o le Taʻitaʻitūina i taimi uma. O lona uiga o le a fesoʻotaʻi pea oe i le Initaneti, o le taimi lava e vaʻaia ai le fesoʻotaʻiga, o le a taumafai le rota e toe faʻafoʻi loa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te filifilia le Manatu, o le a na o le Initaneti lava e fesoʻotaʻi atu i au faatonuga ...

3.2. Seti Wi-Fi

I le vaega "initaneti" (luga), i le itu tauagavale, filifili le lisi "Faʻasalalauga le faʻaogaina".

O le isi, taʻavale le matala vave faʻapipiʻi: "Faʻatonuina le Faʻasalalauga Faʻasalalauga Lelei".

I le isi itu, tatou te matua fiafia lava i le ulutala "Taofia o le Wi-Fi".

O iinei vaʻai le atigipusa i tafatafa o Enable (pe mafai). Faʻaititia nei le itulau i lalo ifo o le "Faʻasalalauga Faʻalēpotopotoga Faʻasalalauga".

O iinei o le autu autu e matauina ai le 2 itu:

Faʻafesoʻosaʻi le Wireless - siaki le atigipusa (o lona uiga e te faʻafesoʻotaʻi le 'eletise Wi-Fi e leai se aho);

Igoa ole Faʻasalalauga Lelei - ulufale i le igoa o lau fesoʻotaiga. E mafai ona avea o se mea faʻapitoa pei o oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, "luso".

Faʻasoa le fesoʻotaʻiga o le Chanel Chanel - siaki le pusa.

I le pito i lalo o le itulau, e tatau ona e tuʻuina se upega tafailagi mo lau 'upega tafailagi Wi-Fi ina ia le mafai e tagata tuaoi uma ona auai.

Ina ia faia lenei mea, i lalo o le faaulutala "MULIMULI MUAMUA MODE" mafai ai le faiga "Enable WPA / WPA2 ..." pei o le ata o loo i lalo.

Ona i ai lea i le koluma "Ulu o Fesootaiga", faʻamaonia le upu faʻamaonia o le a faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai i lau 'upega tafaʻilagi.

Pau lava lena. Faʻasaʻo tulaga ma toe faʻaleleia le router. A maeʻa lena, e tatau ona i ai sau Initaneti, faʻapitonuʻu o le lotoifale i lau komepiuta komepiuta.

Afai e te liliuina masini feaveaʻi (komepiuta, telefoni, ma isi mea faʻapipiʻi i le Wi-Fi), e tatau ona e vaʻavaʻai i se 'upega tafailagi Wi-Fi ma lou igoa (lea e te faʻatulaga maualuga i luga o le faʻaogaina o le uila). Auai i ai, faʻapipiʻi le upu faʻamaonia na faʻatuina muamua. E manaomia foʻi le masini i le Initaneti ma LAN.

Le manuia!