Faʻafefea ona faia sina minute i le Adobe Audition mai se pese

I le taimi nei, o le kamupani lauiloa a Logitech ua uma ona faʻatagaina se numera telē o webcams eseese o vaʻa eseese tau ma eseese uiga. Po o le a lava mea e maua mai i lenei ituaiga, o le a na ona faataunuuina ana galuega pe afai oi ai ni avetaavale talafeagai. O le asō o le a tatou taumafai e faʻaalia le autu o le sailiga ma le faʻapipiʻiina o faila i luga o webcams mai Logitech i le tele o auiliiliga pe a mafai ai.

Taliaina o avetaavale mo le webiteite Logitech

E taua le amanaia o le mea moni o le mafuaʻaga autu o le le mafai ona faʻaogaina se masini e tele lava ina leai ni polokalama. O le mea lea e tatau ai ona faʻapipiʻi vave loa pe'ā uma le fesoʻotaʻiga. O lenei faagasologa e faigofie ma e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e le o iai ni tomai faʻapitoa poʻo tomai o le a feagai ma ia.

Metotia 1: Logitech Support Page

Muamua, matou te fautua atu ia te oe e ole atu mo se fesoasoani mai le nofoaga aloaia. O lenei filifiliga e lelei ma faʻatuatuaina - i soo se tulaga, o le a maua oe avetaavale lata mai ma saʻo mo le leai o se totogi. Pau lava le togafitiga e manaʻomia ona fai o le suʻe lea o lau ata faʻataʻitaʻi ma ave le polokalama faʻatulagaina. E faia lenei mea e pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Logitech

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi a le kamupani i soʻo se sooga talafeagai.
  2. Alu i le itulau lagolago autu e ala i le filifilia o le vaega talafeagai i le laulau i luga.
  3. Faʻasolo i lalo i le lisi e vaʻavaʻai i se lisi o faʻatulagaga o oloa uma. Saili i totonu oi latou. "Upega tafaʻilagi ma telefoni feaveaʻi" ma kiliki i luga o lenei pepa.
  4. O le a faigofie ona maua lau faʻataʻitaʻiga i le lisi o masini, talu ai e le tele naua. Ina ia alu i le itulau masini, kiliki "Auiliiliga".
  5. Alu i le vaega "Manatu".
  6. O le faʻatinoina o le polokalama e faʻatonuina tutoatasi, ae le saʻo i taimi uma. Ia mautinoa e siaki lenei parakalafa aʻo leʻi amataina le download, ma aua neʻi galo e uiga i le loloto.
  7. Ina ia amata le download, e tatau lava ona e kiliki i le ki talafeagai.
  8. Faʻataʻatia le polokalama faʻapipiʻi, filifili se gagana talafeagai ma faʻaauau i le setiina o faʻamaufaʻailoga e ala i le kilikiina "Agai i luma".
  9. Faʻamanino mea uma e te manaʻo e faʻapipiʻi, ma o fea le pusa. A uma lena, alu i le isi laasaga.
  10. Faatali seʻi maeʻa le faagasologa ma e mafai ona e amata galue ma le polokalama.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta, e ave taʻavale avetaavale, o lea o le a mafai loa ona e suia le faʻaogaina o masini, fetuunai ina ia fetaui ma au sini.

Metotia 2: Polokalama Faaopoopo

O lenei la sili ona lauiloa o le masini komepiuta, lea e faafaigofie ai le galuega i le komepiuta, e aunoa ma le faatinoina o taga, faasaoloto le tagata mai lenei galuega. I totonu o le lisi o ia polokalame o loʻo i ai foi i latou e mafai ona suʻe ma ave avetaʻavale. Latou te tutusa le mataupu faavae o le galue, ae o loʻo taʻitoʻatasi le ofoina atu o ona lava faʻatulagaga galuega. Matou te fautuaina e te faitauina le tusiga i le sootaga i lalo e maua ai se lisi o sui sili.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Lapataiga faʻapitoa i le AvetaavalePack Solution. O lenei fofo o se tasi lea o mea aupito sili ona lelei, talu ai ona ua fuafuaina i le aupito sili ona maualuga, faatasi ai ma se faaituau i luga o tagata e faaaogaina le novice. O faʻamatalaga auiliili mo le galue i lenei polokalama o loʻo suʻe i le mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID Webcam

O masini komepiuta taʻitasi e maua e le OS ei ai lana lava code (unique ID), lea e talafeagai mo le masani masani i le va o le masini ma le masini. E maua foi lenei faʻamatalaga mai le webitemaite a Logitech. Afai e te iloa, e mafai ona e suʻeina ma ave avetaʻavale e ala i auaunaga faapitoa. Faitau atili pe faʻapefea ona maua le meafaigaluega ID i se isi mea.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻasinomaga Windows Matagi

O le mea mulimuli tatou te mafaufau i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le komepiuta i le masini e ala i le faʻaaogaina o le polokalama o le faʻaogaina o Windows. I nisi tulaga, o loʻo i ai se faʻafitauli i le iloa o le mea pueata, o le mea lea e le mafai ona taʻua lelei lenei filifiliga. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e suʻe le Initaneti pe faʻaaoga le polokalama faʻapitoa, faitau le tusiga i luga o lenei metotia e ala i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, matou te talanoa e uiga i auala uma e maua ai mo le sailia ma le siiina o avetaavale mo upega tafaʻilagi mai le kamupani Logitech. Feiloai ma i latou ma filifili le filifiliga lea o le a sili ona talafeagai mo oe.