Siaki le sipelaga i luga ole laiga


O tusi ata mataʻitusi o se tasi lea o auala aupito sili ona lelei e vave ai ona maua le avanoa i luga o itulau uepi. O le faʻaopoopoga sili ona lauiloa ma faʻatinoina i lenei vaega o le Taeala Televave mo Mazila.

Telefoni Faʻavave - faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox, o se itulau ma tusi ata. O le faʻaopoopoga e tulaga ese i le i ai o se tele o avanoa e leai se faʻaopoopoga e mafai ona mitamita ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le FVD Speed ​​Speed ​​mo Firefox?

E mafai loa ona e alu i le itulau o le download Speed ​​Speed ​​i luga o le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma maua oe lava i le faleoloa faaopoopo.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le tulimanu pito i luga o Mozilla Firefox ma alu i le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le tulimanu pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo amata, o le a faʻalauiloa le pupuni o suʻesuʻega, lea o le a manaʻomia ai ona e ulufale i le igoa o le mea o loʻo manaʻomia, ona faʻasalaga lea o le ki o le Ini.

O le muamua i le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga matou te manaʻomia. Ina ia amataina lona faʻatulagaga, kiliki i luga le kene. "Faʻamau".

A maeʻa loa le faʻapipiʻiina o le Telefoni Faʻasalalau, e tatau ona e toe amata lau 'upega tafaʻilagi e ala i le kilikiina o le ki talafeagai.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le Faʻamasinoga Faʻavave?

Ina ia mafai ona faʻaali le faamalama o le Speed ​​Speed, e tatau ona e fatuina se lisi fou i Mozilla Firefox.

Vaʻai foi: Auala e fai ai se lisi fou i Mozilla Firefox browser

O le a faʻaalia le faamalama o le Vaevaega i luga o le lau. E ui lava e le o faʻamalamalamaina le faʻaopoopoga, ae a maeʻa le faʻaaluina o se taimi i le faatulagaga, e mafai ona avea oe ma mea sili ona aoga mo Mozilla Firefox.

Faʻapefea ona faʻaopopo se tusi ata vaaia i le Speed ​​Speed?

Faʻalogo lelei i le faʻamalama avanoa ma mea faaopoopo. O le kiliki i luga o lenei faamalama o le a faʻaalia ai se faamalama lea o le a talosagaina ai oe e faʻatulagaina se URL mo se isi tusi ata vaaia eseese.

E le mafai ona toe tofia ni faailoga tusi. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le faamalama ma le faailoga tusi ma i le lisi autu o loo faailoa atu filifili le mea "Faʻamaonia".

O se mata e masani ona matala o le a tatala lea e manaʻomia ai le faʻafouina o itulau URL i le mea e manaʻomia.

E faʻapefea ona tape faailoga tusi vaaia?

Faʻasani-saʻo i luga o le laupepa ma filifili le mea i le lisi o loʻo faʻaalia. "Aveesea". Faamaonia le aveeseina o le faailoga tusi.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi faailoga tusi vaaia?

Ina ia mafai ona maua vave le laupepa manaomia, e mafai ona e vavaeina i latou i le poloaiga e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, uu le laupepa ma le kio ma alu i se nofoaga fou, ona faʻasaʻo lea o le kulimi o le kio ma faʻamau ai le tab.

E faapefea ona galulue ma vaega?

O se tasi o uiga e sili ona mataʻina o le Speed ​​Speed ​​o le faʻavasegaina o faailoga tusi vaaia i faila. E mafai ona e fatuina soʻo se numera o laupepa ma avatu ia i latou igoa e manaʻomia: "Galuega", "Faafiafiaga", "Social Social Networks", etc.

Ina ia mafai ona faaopoopo i ai se faletusi fou i le Speed ​​Speed, kiliki i luga o le atigipusa ma se faailoga faaopoopo i le pito i luga taumatau.

O se tamai faamalama o le a aliali mai i luga o le lau o loʻo e manaʻomia ai le ulufale i se igoa mo le kulupu o loʻo e fatuina.

E sui le igoa o le vaega "Aunoa", kiliki-i luga, filifili "Faʻatulaga le kulupu"ona ulufale ai lea i lou igoa mo le vaega.

Faʻasalaga i le va o vaega e faʻatinoina i le pito i luga o le tulimanu taumatau pito i luga - e tatau lava ona e kiliki i le igoa o le kulupu i le pito i luga o le kusi, ma mulimuli ane o le a faʻaalia le mataʻitusi ata vaaia o loʻo aofia ai i lenei vaega.

Faʻapitoa ile foliga

I le tulimanu pito i luga taumatau o le Speed ​​Speed, kiliki i luga o le mea e faʻaaogaina ai le afi e alu i tulaga.

Alu i le ogatotonu tutotonu. Iinei e mafai ona e suia le ata o le ata, ma e mafai ona e lafoina lau lava ata mai le komepiuta, ma faʻamaonia le fesoʻotaʻiga o le URL i le ata i le Initaneti.

I le le mafai, o le faʻaopoopoga e faʻaleleia ai se mea faʻalelei foliga parallax, lea o le a suia le ata ao faʻaogaina le kio i luga o le mata. O lenei aafiaga e talitutusa lava ma le aafiaga o le faʻaaliina o se ata i luga o mea Apple.

Afai e talafeagai, e mafai ona e fetuunai le lafo faatu o le ata mo lenei tulaga, poʻo le tapeina atoa lava e ala i le filifilia o se tasi o isi aafiaga (lea, peitaʻi, o le a le toe faʻaaliaina se aafiaga o le wow).

Vaʻai nei i le pito muamua i le itu tauagavale, o loʻo faʻaalia ai le mea e faʻaaoga. O le a manaʻomia le tatalaina o se lisi. "Fuafuaga".

O se nofoaga auiliili lenei o le faʻaalia o tuila, e amata i elemene faʻaalia ma faʻauʻu i le tele.

I le faaopoopo atu, iinei, pe afai e tatau ai, e mafai ona e aveesea ia tusitusiga i lalo o fale, e le aofia ai le manoa sailiiliga, suia le autu mai le pogisa i le malamalama, suia le taamilosaga agai i luga i le laina, ma isi.

Setup Sync

O le pito i lalo i le tele o faʻaopoopoga faʻaopoopoga o Firefox ma le ata vaaia o faailoga tusi o le le lava lea o le fesoʻotaʻiga. E te faʻaaluina le tele o le taimi ma le taumafaiga e faʻaleleia ai le faʻaopoopoga, ae afai e te manaʻomia e faʻapipiʻi mo se masini komepiuta i luga o se isi komepiuta poʻo le toe faʻaleleia o le 'upega tafaʻilagi i luga o le PC oi ai nei, e tatau ona e faʻaopoopo le faʻaopoopoga i se mea fou.

I lenei itu, na faʻatinoina le faʻatulagaina o le fesoʻotaʻiga i le Speed ​​Speed, ae ui i lea, e le o fausiaina i le taimi nei i se isi faʻaopoopoga, ae o loʻo utaina ese. Ina ia faia lenei mea, alu i le pito i luga o le taumatau i luga o le Faʻamasinoga o Vili, lea e nafa ma le fesoʻotaʻiga.

O lea, o le a faʻamaonia e le faʻalapotopotoga ia te oe e faapea, ina ia mafai ona faʻatulagaina, ole a manaʻomia e faʻaopoopo nisi faʻaopoopoga faaopoopo ole a tuʻuina atu e le gata o le faʻamaopoopoina o le Telefoni Faʻamatalaga, ae o le taofiofi aunoa foi. Kiliki le ki "Faʻatau mai addons.mozilla.org", e mafai ona e alu i le faʻatulagaga o lenei seti o faʻaopoopoga.

Ma i le faaiuga ...

I le maeʻa ona faʻatuina o makalaʻau vaaia, faʻamalo le afi elemene o le Speed ​​Dial i le kiliki i luga o le arrow arrow.

O nei lanu tusi vaaia ua uma ona faʻatulagaina, o lona uiga o lagona o le faʻaogaina o Mozilla Firefox o le a sili atu ona lelei.

Faʻasaʻo le Talosaga Vili mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia