Saili le taaloga saʻo i le Steam


O tala o se auala fou lava e faʻasoa ai faʻamatalaga i foliga o ata ma vitio i le Instagram social network, o lona uiga autu o le vaivai o lomiga - e otometi lava ona aveesea mai le lautele pe a uma le 24 itula. Ae maise lava, o le asō o le a tatou iloiloina auala o loʻo i ai mo le faʻasaoina o tala na lomia muamua.

Matou te lavea talafaasolopito i Instagram

Tala e le na o se avanoa e faʻasoa ai ni taimi le tumau ma ata vitio, ae o se mea e sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga ai tala, e mafai ona e faia ni suʻesuʻega, faʻamaonia se nofoaga, faʻapipiʻi ni mea e fesoʻotaʻi ai ma fesoʻotaʻiga, faailoga isi tagata faʻaoga, faʻasalalau faʻasalalauga, ma sili atu.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatu se tala i le Instagram

E masani lava, e popole tagata e uiga i le mea moni e faapea, a maeʻa le aso ona mou atu lea o tala. O le mea e laki ai, na faʻaauau e le faʻalauiloaina o le Instagram lenei faʻataʻitaʻiga ma faʻatinoina le faasaoina o Tala.

Metotia 1: Faʻamaumauga ma le manatua o le telefoni

I le le mafai, o tala uma e lolomiina e otometi lava ona faaopoopoina i le falefaʻamaumauga, lea e avanoa mo oe e te vaʻai ai. Ina ia mautinoa a maeʻa le aso o le a le mou atu le tala, siaki le gaoioiga o lenei galuega.

  1. Tatala le talosaga Instagram ma alu i lau itulau faʻailoa e ala i le filifilia o le faʻamau i le taumatau i le pito i lalo. I le faamalama o loʻo tatala, tapuni le faʻamafanafana i se mea e faʻaaoga (pe i luga o le atigipusa e toatolu togitogi mo masini Android).
  2. I poloka "Tulaga faalilolilo ma le saogalemu" avanoa tatala "Tala Tala".
  3. Siaki e matamata "Faasaoina" ua e faʻaaogaina le mea "Faasaoina i le teuina". Afai e te manaʻo o le talafaʻasolopito pe a maeʻa faʻasalalauga e otometi lava ona faʻaulufale atu i le mafaufauga o le telefoni, faʻagasolo le mea paʻu latalata i le mea "Faasao i le Lili Telefoni" ("Faasao i le matamata") i le tulaga galue.

E mafai ona e matamata i le teutusi faapenei: i le faamalama o lau talaaga, filifili le upega tafaʻilagi i le pito i luga taumatau. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a e vaʻaia ai uma na lolomiina faʻamatalaga i Tala.

Afai e manaʻomia, soʻo se mea mai le faʻamaumauga e mafai ona faʻaola i le mafaufau o le telefoni: ia faia lenei mea, tatala le tala e fiafia i ai oe, filifili le ki i le tulimanu pito i lalo "Sili atu"ona tapuni lea o se meataitasi "Save Photo".

Metotia 2: Taimi nei

O taimi pito sili ona manaia o tala e le mafai ona mou ese mai mata o au au fai saofaga - ia faaopoopo i ai i le taimi nei.

  1. Tatala lau faʻailoga faʻamatalaga i le Instagram, ona e alu lea i le fale teu.
  2. Filifili se tala o le fiafia. A amata loa ona taʻalo, i le pito i lalo o le faamalama, tape le ki "Faʻamalamalama".
  3. O le lē mafai, e mafai ona faʻasaoina le talafaasolopito i se faila. "Taimi Nei". Afai e manaʻomia, E mafai ona faʻavasega tala i vaega eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tausaga 2018", "Tamaiti", ma isi. Ina ia faia lenei mea, filifili le ki "Fou", ulufale i se igoa mo le vaega fou ma tapuni le mea"Faaopoopo".
  4. Mai lenei taimi i luga, o le a avanoa le talaaga mo le maimoaina i soo se taimi mai lau itulau faʻailoa. I lalo o le faʻamatalaga o le a e vaʻavaʻai i le igoa o le vaega muamua na faia. Tatalaina - ma le toe foʻi mai o le Tusi o le a amataina.

O le tausia o le talafaasolopito ma a matou fautuaga, o le ae maua ai avanoa i taimi matagofie.