ImageBlessless 1.6.3

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaumatia ai ata faʻatusa i luga o lau komepiuta o le taofia lea mai latou faʻaalia. Afai na tupu lenei mea, o se taumafaiga tutoatasi e aveese ia ata o le a muta i le toilalo, talu ai e mafai ona tele ni ata ma o le a faasalalauina i latou i le komepiuta. O le mea lea, e sili atu le faʻaaogaina o se polokalame faʻapitoa na faia faapitoa mo le sailia o mea e foliga tutusa, ImageDupeless o se tasi o nei mea. O lenei tusiga e uiga i lona gafatia.

Malosiaga e fausia ai se avanoa ma ata

ImageBlessless e mafai ai e oe ona fatu se gaosiga o faʻamatalaga o ata i totonu o se pusa faʻamaufaʻailogaina. Muamua lava, e mafai ai e oe ona suʻe ata i totonu o lenei pusa. Ae afai e leai ni kopi na totoe iina, e mafai ona faʻaaogaina se gaioiga e suʻe ata tutusa tutusa ma le faila faʻapitoa punaoa. E le gata i lea, o le faletusi na fausia i se faila eseese i le faatulagaga "GLR"lea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona faʻapipiʻi uma ata i totonu o se pepa.

Taua le iloa! I le free version, ImageDupeless e faatapulaaina le tele o le gaosi na faia. E le gata i lea, afai na faia mai ata o loʻo i luga o faʻasalalauga e mafai ona aveeseina, pe a uma ona aveeseina, o le a mafai pea ona galulue faatasi ma lenei faila e aunoa ma ni tapulaa.

Suʻe kopi o ata

ImageE le mafai ona vave sailia ia faila tutusa foliga tutusa i luga o le gaosi na faia ma i latou lava. I le faʻaopoopoga, ImageDuplaess e mafai ai e oe ona suʻe ni ata se lua e ala i le faʻatusatusaina o le ata muamua ma se vaega muamua na fatuina.

Taua le iloa! O le mafai ona faʻatusatusaina ata fou ma se faʻamatalaga o loʻo i ai nei e faatoa maua pe a uma ona faʻatau se kenera oloa mai se atinaʻe.

Fesoasoani

Ae maise lava mo tagata fou, na fausia e le au atinaʻe se faamalama "Fesoasoani"lea e mafai ai ona e faamasaniina oe lava i vaega masani o ImageDupeless ma faatino lau sailiga muamua mo ata le lua. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le Faʻataʻitaʻiga o Ata e oʻo lava ina faigofie.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Fesoasoani e fausia;
  • Lagolago mo se fuainumera tele o fuainumera kalafi;
  • Avanoa sili e maua ai kopi.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • O le faʻataʻitaʻiga o le faamasinoga e matua faʻamapulaʻaina foliga.

I le faaiuga, e tatau ona tatou fai atu o ImageDupeless o se filifiliga sili ona lelei mo le sailiga o ata e lua i lau komepiuta. E le gata i lea, o le polokalama e faigofie tele ma o se fesoasoani faapitoa lea e mafai ai e se tagata amata ona vave iloa ia mea autu o le galuega. O le a vave ona vaʻaia e tagata faʻapitoa le mea e tutusa ma le ata o le ata o le Suʻe Suʻe, ma o nei polokalama e toetoe lava o tutusa galuega mo le sailiga o kopi o mea faʻataʻitaʻi.

Faʻafeiloaʻi le Faʻatonuina o le Faʻamasinoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tagata Lulu DupeGuru Picture Edition Ave faʻataʻitaʻi le faila o le faila Pusa ata Photo Cleaner

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ImageBlessless o se polokalama sili ona lelei lea e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona vave maua ma faʻaumatia faʻalua ata ile komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Oleg Tarlapan
Tau: $ 6
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.6.3