Faʻafefea ona faʻasaʻo le Windows 10 Papala

I lenei faʻatonuga faigofie - pe faʻapefea ona faʻamalo le palama o le Windows 10 i le laulau faʻalogo poʻo le faʻaaogaina o le laina o le tulafono, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i luga o le auala e le faʻaaogaina atoatoa ai, ae na o le faʻaopoopoina o se polokalame i faʻasesega o le pafu, lea e mafua ai faafitauli. I le faaiuga o le faatonuga o loʻo i ai se vitio pe a faʻaalia ai mea uma o loʻo faʻaalia.

Mo faʻamatalaga: Faʻasalalauga a le Windows o se faufautua ua fausia i totonu o OS o loʻo siakiina le ulufale mai ma fafo atu fefaʻatauaiga i luga o le Initaneti ma poloka pe faʻatagaina foi, e fuafua i luga o faʻamaumauga. Ona o le lē mafai, e faʻasaina ai le saogalemu o fesoʻotaʻiga vavalalata ma faʻatagaina fesootaiga uma mai fafo. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻo le puipuia o le Windows 10.

E faʻafefea ona faʻamaʻu uma le pa puipui i le faʻaaogaina o laina laina

O le a ou amataina i lenei auala e le mafai ai ona taofia le poloka o le Windows 10 (ae le o tulaga o le laulau e pulea ai), aua e sili ona faigofie ma sili ona vave.

Pau lava le mea o loʻo manaʻomia, o le faʻatautaia lea o le faʻasologa o le pule e pei o se pule (i luga o le kiliki i luga o le Amata amata) ma ulufale i le poloaiga lapataiga o upega tafaʻilagi na seti ai faʻamaumauga faʻamaonia ona lolomi lea o le Ulufale.

O le iʻuga, o le a e vaʻai i se "Ok" leotele i le laina o le tulafono, ma i totonu o le nofoaga faʻamatalaga o se savali o loʻo taʻu mai ai "Faʻasalalauga Faʻasalalau a le Malo" ua i ai se fautuaga e toe liliu. Ina ia mafai ona toe faʻaaogaina, ia faʻaaoga le tulafono lava e tasi. lapataiga o upega tafaʻilagi seti seti faʻailoga tusitusi i luga

E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalo le tautua o le Pātūahi i le Windows. Ina ia faia lenei mea, ia taomi ai le Win + R i luga o le piano, ituaigaservices.mscKiliki le OK. I le lisi o tautua, saili le mea e tasi e te manaʻomia, faaluaina kiliki i luga ma seti le ituaiga o le faalauiloaina i le "Faigata".

Faʻamama le pa puipui i le komipiuta o le Windows 10

O le auala lona lua o le faʻaaogaina lea o le laupapa e puleaina: kiliki i luga o le amataga, filifili le "Panel Control" i le faasologa o mea, liliu i luga o ata i le "View" (pito i luga taumatau) ".

I le lisi o loʻo i le itu tauagavale, filifili le "Enable and Disable Firewall", ma i le isi laasaga e mafai ona e faʻasaʻoina le Faʻasalalauga a le Windows 10 mo vaʻaia lautele ma faʻasalalauga. Faaaoga lau faatulagaga.

Faʻafefea ona faʻaopoopo se polokalame i tuusaunoaga i le Windows 10

O le filifiliga mulimuli - afai e te le manaʻo e tape atoa le fausaga faufale, ma naʻo oe e manaʻomia le tuʻuina atu o avanoa uma i fesoʻotaʻiga o soʻo se polokalama, e mafai ona e faia lenei mea e ala i le faʻaopopoina i faʻasalaga o le pa puipui. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua (o le metotia lona lua e mafai ai foi ona e faaopoopoina se isi atopau i tuusaunoaga o le pauna).

O le auala muamua:

  1. I totonu o le Mana o le Puipuiga, i lalo o le "Faʻasalalauga Faʻasinomaga" i le itu tauagavale, filifili "Faʻatonu le fegalegaleaiga ma se talosaga poʻo se mea i le Pātūlaʻe a le Windows".
  2. Kiliki le "Change settings" (e manaomia aia tatau a le pule), ona kiliki lea "Alu se isi talosaga" i le pito i lalo.
  3. Faʻamatala mai le ala i le polokalame e faʻaopoopo i tuusaunoaga. A maeʻa lena, e mafai foʻi ona e faʻamaonia po o le fea ituaiga o fesoʻotaʻiga e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le fetaui talafeagai. Kiliki "Faʻaopoopo", ona - Lelei.

O le auala lona lua e faʻaopoopo ai se faʻasalaga i le pa puipui o se mea e sili atu ona faigata (ae e mafai ai ona e faʻaopoopoina e le gata o se polokalama, ae o se taulaga i tuusaunoaga):

  1. I totonu o le "Faʻasinomaga Faʻasinomaga o le Windows" i le Potu Faʻatasi, filifili "Filifiliga Maualuga" ile itu tauagavale.
  2. I le Faʻamasinoga Faʻamasinoga Faʻasalalau e tatala, filifili "Sootaga Outbound", ona fai ai lea o le tulafono, i le lisi i luga o le taumatau.
  3. I le faʻaaogaina o le vaitau, faia se tulafono mo lau polokalama (poʻo le taulaga) lea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi.
  4. I se tulaga tutusa, faia se tulafono mo le polokalama lava e tasi mo fesoʻotaʻiga e oʻo mai ai.

Vitio e uiga i le le faʻaaogaina o le palama faufale Windows 10

I luga o lenei, masalo, o mea uma lava. I le ala, afai o se mea e sese, e mafai ona e toe faʻafoʻi le telefoni a le Windows 10 i ona tulaga le faʻaaogaina e faʻaaoga ai le "Faʻamāga Faʻasologa" mea autu i le faamalama o lona faatulagaga.