Suia tulaga o tusi i luga o le initaneti

O nisi taimi e le o tusia le tusi talafeagai i totonu o le tusi resitala e fia iloa e se tasi, ae toe faʻasaina e le o taimi uma e faigofie. I lenei tulaga, o le ae manaomia le faʻaaogaina o le fesoasoani o auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti, lea e mafai ai e oe vave ona faaliliuina le tele o tagata i le talafeagai. O la tatou tusiga i aso nei o le a tuuto atu i le faʻatinoga o lenei faiga.

Suia le mataupu o tusi i le initaneti

Matou te ofoina atu ia faamasani ma lua punaoa Initaneti o loo faatinoina le taualumaga o le resitalaina o tusi. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona galulue faatasi ma i latou, talu ai o le pulega e le moni, ma e le tatau ona e taulimaina meafaigaluega mo se taimi umi. Sei o tatou faia se auiliiliga auiliili o faatonuga.

Vaai foi: Suiga o mataupu i le Microsoft Word

Metotia 1: Tusitusi

Tusitusi a le tusitala e avea o se 'upega tafaʻilagi e tuʻuina atu ai galuega uma e manaʻomia mo le faʻataʻitaʻia o tusitusiga. O le a aoga ia i latou o loʻo tusia tusiga, tuufaatasia lipoti ma saunia mea mo le lolomiina i le Initaneti. O loʻo i ai foi se mea e sui ai le resitala i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Galuega o loʻo i lalo:

Alu i le uepisaite a le Texthandler

  1. Tatala le itulau autu o le Texthandler ma filifili le gagana talafeagai i le lisi i luga o le itu taumatau.
  2. Faʻateleina se vaega "Faʻamaumauga i luga o le 'upega tafailagi" ma alu i le meafaigaluega manaʻomia.
  3. Tafaʻi pe faapipii le tusiga i le nofoaga talafeagai.
  4. Faʻamau le faasologa mo le suiga e ala i le kiliki i luga o se tasi o kulupu fautuaina.
  5. A maeʻa le gaioiga, faʻafesoʻotai le "Faasaoina".
  6. O le taunuʻuga maeʻa o le a maua i le TXT format.
  7. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia le faʻaupuga, kiliki i luga RMB ma kopi i le laupapa laupapa. O le kopiina e faia i le faʻaaogaina o vevela. Ctrl + C.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le liua o le tusi resitala o tusi i luga o le upega tafaʻilagi a le Tusitusia e le tele se taimi e alu ai ma e le mafua ai ni faʻafitauli. Matou te faʻamoemoe o le taʻiala i luga na fesoasoani e iloa pe faʻafefea ona fegalegaleai ma elemene na fausia i totonu o le auaunaga i luga o le initaneti.

Metotia 2: MRtranslate

O le galuega autu a le Internet Internet Resource MRtranslate o le faaliliuina lea o tusitusiga i gagana eseese, ae ui i lea, o meafaigaluega faaopoopo o loʻo i ai i luga o le 'upega tafaʻilagi. O le aso o le a tatou taulai atu i le suia o le tusi resitala. O lenei faagasologa ua faatinoina e pei ona taua i lalo:

Alu i le website MRtranslate

  1. Kiliki le fesoʻotaʻiga i luga e alu ai i le itulau MRtranslate. Faʻamau i lalo le faʻamaufaʻailoga i lalo e saili ai sootaga e resitara ai galuega o liua. Kiliki le mea talafeagai.
  2. I le matata talafeagai, ia tusia le tusitusiga e manaʻomia.
  3. Kiliki le ki "Faʻalavelave faʻalavelave".
  4. Faitau ma kopi le iuga.
  5. Faʻamau i luga o taʻapa e alu e galue ma isi meafaigaluega.
  6. Tagai foi:
    Suia mataitusi lapopoa i le pepa o le MS Word ma le pito i lalo
    Suʻe tusi uma i luga i Microsoft Excel

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I luga, na e masani i ni faatonuga faigofie se lua mo le galue i luga o le initaneti, ma maua ai le avanoa e resitara ai le faaliliuga. Suesue ma le faʻaeteete i latou, ona filifili lea o le saite talafeagai ma ia galue i ai.